Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tempus.Anh

0 bejegyzést írt és 1328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
Tempus.Anh 2018.05.15 09:18:33
@Sebike76: Despota nem lány, és ő az oldal adminja.
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Praxis Nem vesz komolyan az orvosom 2018.03.24 06:00:00
Első perctől kezdve nem vagyok vele megelégedve, nem vesz komolyan, bármit kérdezek, nem válaszol rendesen, most sem vette figyelembe, hogy továbbra sem vagyok jól. Tisztelt Praxisblog!   Én csupán 2 perce találtam rá az Önök oldalára. Körül sem néztem igazából, hogy mi is ez…..
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Közel 350.000 ember szeretne külföldről szavazni úgy, hogy nincs egyáltalán magyarországi lakcímük. Ezen emberek többsége SOHA nem élt Magyarországon, fogalma sincs, hogy milyen itt az élet valójában. Csak és kizárólag a sajtóból értesülnek az itteni helyzetről. A kampány információiból csak az jut…..
Az is kérdéses hogy mit sportolhatok és mikor kezdjem el, harisnyát meddig kell hordani? 35 éves férfi vagyok, 2012.12 hóban egy korcsolyázás után el kezdett fájni a jobb  lábam a felső hajlatban, de azt hittem hogy meghúzódott, eltelt két hét és már kicsit múlott is a…..
Egyszerűen érthetetlen, hogy a vizsgálatok alkalmával miért nem tudnak adni időpontot előre, amikor tudják, hogy a gyereket a következő hónapban vinni kell kontrollra. Ismét üdvözlöm a blog kedves olvasóit a Heim Pál gyermekkórház bőrgyógyászati rendelésével…..
Hiába járok orvostól orvosig, 2 éve senki sem tudja, mi bajom lehet. Kedves Praxis!   Előzmények: Meszes nyaki csigolyák. 6 terhesség 5 gyermek felnevelése, családi konfliktus. Stresszes élet. Huzat-ventilátor-légkondicionáló érzékenység. Hol a talp izmai, hol a térd vagy csípő ízület fájdalmak.…..
Bocsánat, de az. Meg aljas. Ha valaki miniszteri pozíciót tölt be majd idiótaságokat mond a kamerákba majd aztán papírzacskót húz a fejére és arról kezd beszélni mint az Erik a vikingben a süllyedő atlantisziak, hogy nem süllyedünk illetve rémhírek keringenek akkor bizony aljas. És miután az…..
Ha a háziorvos ráirja,hogy kéri sürgős beutalását akkor miért kell több órán keresztül várakozni? Tisztelt Praxis!   Sajnos hasonló tapasztalataim vannak a Szent Imre kórház sürgősségi osztályával. Édesanyámnak a háziorvos délután mentőt hivott, a beutalóra ráirta,kéri a sürgős beutalását. A…..
Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. 24 órás ellátást igénylő pelenkás beteg lett Tisztelt Cím!   Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. Senkit nem adott meg akit értesíteni lehetne, így…..
Tempus.Anh 2017.06.02 09:56:10
@4S: Én a migránsokkal nem lennék ennyire óvatlan. AZ nem arról szól, amit a libberek meg akarnak etetni a magyarokkal, szóval nem a háború elől menekülőkről, a rászorulókról, hanem az életerős férfiakról, akik ugyanazt tennék, amit ott, ahonnan kalandvágyból, a háborús menekültek mögé megbújva, hazug ürüggyel eljöttek : semmit, ehelyett viszont élősködnek, erőszakodkodnak, követelőznek.

Nem a csecsemőjét magával hurcoló anyáról, hanem az erőszakos, verekedős, gyilkolászós kanról van szó, aki nem otthon ontja a saját vérét a hazájáért, hanem a nyugati polgár vérét ontja az iszlám oltárán.

NEM kellenek. Egy sem belőlük.

Ha már megemlítettük őket.
Tempus.Anh 2017.06.02 13:07:04
@4S: Alattunk 4 emelettel ott a sürgősségi osztály (talán mi látogatjuk a leggyakrabban, neurológusokként :) ) és remélem, nem üt el az autó, ha elüt, akkor elüt, és kész :)

A migránsokkal kapcsolatban én nem lennék ennyire derűlátó. Tudod, addig nincs gond, amíg nem VELED történik meg az, ami már többedszerre (és láthatóan visszhangok nélkül) megtörtént Nyugat-Európában, és amelyekhez képest a legutóbb megdobált, magyar gyerekeket szállító busz még csak egy enyhe eset volt.

Szóval nem kellenek, nagyon nem kellenek.

De ott van egy kakaslépésre tőlük pl. Szaúd-Arábia, a nagy tesó, a maga olajban mért jólétével, sokmilliónyi zarándoksátrával, óriási területével.
Oda mért is nem tolulnak be?

Ja, hogy ott a határnál nehézgépfegyver-össztűz várná a határsértőket, az egészen más...
Praxis Levágtam az ujjbegyemet 2017.05.09 06:02:05
A doktor urak láthatatlanok voltak. Szerintem ha artériás vérzésem lett volna, azt sem vette volna senki észre. Egy vágódeszkán pörkölthöz vágtam kockára a sertéslapockát, amikor a gáztűzhely rácsozatára tett deszka megbillent és én a szamuráj késemmel levágtam a bal kezemen a mutatóujjam begyét. A…..
Tempus.Anh 2017.05.10 05:46:32
@she_wolf: Köszönöm az információt. Errefelé dívik az, hogy Micsurin, Lenin, Vöröshadsereg és Tanácsköztársaság nevű utcák léteznek (még, és remélem, nem "már") :-)
A veszprémi kórház, ha már ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, a legjobban vizsgázott emberségből, gyógyításból, hozzáállásból. És akkor némi tapasztalat a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc kórházról. Csillagos 5-ösre értékelem, minden negatív internetes híre…..
Az egészben az volt a legborzasztóbb, rá sem jöttek, mi a bajom, mi okozza a borzalmas fájdalmat. Segíteni pedig végképp nem tudtak. Tisztelt Praxis!   Az én kálváriám az egészségüggyel közel fél évig tartott. Az egészben az volt a legborzasztóbb, rá sem jöttek, mi a bajom, mi okozza a borzalmas…..
Egyébként éjjel a kórházban meg is halt a néni. Úgy gondolom, ilyen súlyos betegnél elvárható lenne a teljes odafigyelés és lelkiismeretes ellátás. Tisztelt Praxis!   Többször volt már szó a gödi orvosi ügyeletről pozitív és negatív előjellel is. Most egy megdöbbentő esetet hallottam. A…..
Tempus.Anh 2017.04.26 21:45:17
Tempus.Anh 2017.04.26 22:29:00
@she_wolf: Iszonyat színvonal, gagyi sztorik, lassan már egy szappanoperába sem tudnának forgatókönyvet írni. Rémes.
Nem szeretnék megbántani senkit, de igazságtalannak érzem, hogy az ellátórendszer így bánik velünk, betegekkel. Ha nincs pénz, szenvedhetünk, ha van, minden azonnal megoldható. Tisztelt blog!   Ortopédiai szakrendelésen jártam nemrég, ezzel kapcsolatban osztanám meg a tapasztalataimat. Nagyjából…..
Tempus.Anh 2017.04.23 14:54:40
@she_wolf: Köszönöm szépen, én is örülök Neked.
Most rendszeresen járok MR vizsgálatra, és várom a halálos ítéletemet. Mindezt egy kontár miatt a dél-pestiből. Tisztelt Praxisblog!   Valószínűleg már csak néhány nap van hátra az életemből (legalábbis tiszta tudattal), és úgy gondolom, megosztom Önökkel/veletek az én dél-tepsis…..
Az egészségügyben teljes a közöny, csak az illető személy egyéni erején múlik, hogy túléli vagy nem.Csak egyvalami számít: a PÉNZ. Tisztelt Cím!   Édesapámnál tüdőrákot diagnosztizáltak, amely után másfél hónappal később elkezdődött a kemoterápiás kezelés a Csongrád Megye D. Szakkórházában.…..
Tempus.Anh 2017.04.03 20:58:13
@she_wolf: 3 azaz három hónapig fektették bent az apjukat a kórházban, ez jól kivehető a szövegből.
A többit nem folytatnám, mert megígértem, hogy nem érdekel az egész.
Tempus.Anh 2017.04.04 03:48:51
@rebeka99: "Maga" elolvasta, amit az apámról írtam ? Ha már ilyen szépen megszólított.
Tempus.Anh 2017.04.05 12:22:09
@Rókaregeróka: Tiltott Magyarországon s így mint olyat, sehol sem szabad alkalmazni.
Az én elvem is az, hogy a végsőkig, bár (több, hozzám nagyon közeli ember ment el így) a végén tényleg már csak a szenvedéseket hosszabbítjuk meg.

Az emberi méltósághoz való jog tisztelete, a végsőkig.
A többi Istené.
A Szent Imre Kórház minden tekintetben kimagasló helyet foglal el az egészségügyi intézmények között nem csak hazai, de európai léptékek között is. Olvasva a praxis.blog.hu-n a megannyi felháborodott hangvételű bejegyzést, különös tekintettel a - Szent Imre, a “gyilkos…..
Az elkövetkező fél év felért számomra egy rémálommal, folyamatos fájdalom, irritáció, égető érzés, gyakorlatilag minden nap a túlélésről szólt. Nem volt olyan ülő-, álló-, vagy fekvőpozíció, mely alatt nem éreztem volna az irritációt, belegondolni is szörnyű, hogy mi lett volna velem, ha fizikai…..
Tempus.Anh 2017.03.30 14:15:34
@látjátok feleim szümtükkel: Én nem kérdeztem azt, hogy ön ki, honnan jött és merre megy....A kérdéseitől kíméljen meg, ha lehet.
Tempus.Anh 2017.04.02 17:52:03
@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem lapozz. Ha nem voltam elég világos fentebb, megismételhetem.
Történet arról, hogy hogy lehet egy benőtt körömtől szó szerint becsavarodni és megnyomorodni. Kedves Praxis blog, Az én történetem borzasztó hosszú és egyáltalán nincs tanulsága, viszont örülnék, ha kitennéd, hogy a szakértők megírhassák, ki hibázott és hol (egyáltalán nincs kizárva, hogy…..
Tempus.Anh 2017.03.30 07:17:38
Tempus.Anh 2017.03.30 07:18:10
@she_wolf: Bizony így van :)
Tempus.Anh 2017.03.30 09:43:55
@_panni_: Mielőbbi felépülést kívánok, sok erőt és kitartást !