Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W. Teuton

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Úgy alakult, hogy korán kelő vagyok. Már hajnali fél ötkor veszem a laptopomat, kiülök a teraszra, nézem a várost és a távol-keleti tőzsdék produkcióit. Miközben Pesten az első villamos már elindult a bulizókért - csilingelve, amerre jár - kötök néhány apró üzletet, csak…..
W. Teuton 2015.07.03 13:11:34
@Neida: Ez a rohadt kutyaugatás nála most aktuális probléma.

Még nem néztem utána, van-e normális jogi útja a megoldásnak, de erős a gyanúm, hogy nincs.

Szembe szomszédom, nyeles telken. Van két nagyobb patkány méretű korcs, amik a repülő madarat is vonyítva, kibaszott kitartóan csaholják.
Hátul őket a kertben nem zavarja.

Ha szólok normálisan a szomszédnak,akivel egyébként jóban vagyok, TALÁN lesz megoldás.

De sajnos a csávó tyúkokban lakik, a felesége és két lánya vétójoggal rendelkezik.

Ha ez után ültetem el őket, elég egyértelmű ki volt. Az meg ugye nem játék, lassan többet kapsz sitten egy kutyáért, mintha Questoros lennél...

Szóval marad a kertészkedés.
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
W. Teuton 2015.07.01 09:45:25
a nem az nem Vörös zászlók 2015.06.26 18:06:11
Készítettem egy összeállítást a leggyakoribb jelekről, amik figyelmeztethetnek bennünket, tudtunkra adhatják, hogy bántalmazottak vagyunk egy kapcsolatban. Nem vicc, sokszor maradnak „láthatatlanok”, észrevétlenek az alábbi jelek. A bántalmazottak sokszor hosszú időn…..
Nemrégiben az egyik csodálatos diétámhoz jött egy komment, hogy agyatlan lufi vagyok, mert mi body-sok csak felfújt puhányok vagyunk. Az egész csak átverés, mert erő meg sehol. Meg egyébként az egész banda puhány, és akkor már a poweresekről ne is beszéljünk, mert az a…..
W. Teuton 2015.02.08 13:41:06
@Dr_utcai_arcos: Videó nincs, hülyeségeket ne kérjél.

Látom átment a lényeg miután végigolvastad (végigolvastad?) a kommmentemet. De legalább a videót megnézted és persze kiemeled azt a részt, ahol az edző nyilvánvalóan motívációs célból dícsér.

Segítek: 7:40 - How difficult is that Alex?

És mivel úgy látom az angollal nincs gondod, a válaszból leszűrheted a nagybetűs lényeget.
Ha nem megy segítek.

És most tedd fel magadnak a kérdést: Ha gimi negyedikben a fiúk fele KÖNNYEDÉN megtudta csinálni, akkor miért nem tudta KÖNNYEDÉN megcsinálni Mr. Pózmester?
W. Teuton 2015.02.08 14:04:33
@Orltran: Értem amit mondasz lehet, hogy van benne igazság.

Az én megközelítésem szerint a speciális mozdulatok (kéztartás) magából a gyakorlatból kevesebbet nyomnak a latban, mint az izmok összehangolt, helyes használata, amit a mai mainstream testépítés követői egyszerűen nem tudnak kivitelezni (persze van kivétel).

Nem azt mondom, hogy ördögtől való a súlyzós edzés sőt, (gondolok itt a fegyencedzés ökörségeire), de valahogy azt látom,aki átesik a lónak a súlyzós oldalára ott funkcionalitás csökkenés lép fel.

EZÉRT linkeltem ezt a videót. És ismétlem: inkább bodybuilding, mint fotelben csipsz zabálás!
W. Teuton 2015.02.08 19:55:30
@Dr_utcai_arcos: Szóval sejtetted. . Már látom, hogy zsenivel van dolgom.
Sejtem milyen kellemetlen lehet, amikor bemutatkozol valakinek.
-Csá! Én vagyok Arcos!
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..