Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korupisti

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Természetesen a teljesség igénye nélkül tudok beszámolni a nemzeti parkokról, hiszen annyi időnk nem volt, hogy az Usa összes parkját bejárjuk, de ami 5 hétbe belefért, azt belesűrítettük. Sok félelmem volt a kirándulásokkal kapcsolatban, főleg a gyerekek miatt, hogy majd túl hosszú túraútvonalak…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
JogÁsz Köszönd a Fidesznek! 2018.08.06 20:32:19
Elsöprő népharagot váltott ki az a bírói döntés, amely szerint Sztojka Iván, aki bűnsegéd volt a román kézilabdázó, Marian Cozma megölésében, 9 év 5 hónap letöltése után feltételesen szabadlábra kerülhetett, holott anno a bíróság 13 évre ítélte. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a Fidesz-közeli…..
korupisti 2018.08.07 12:11:00
@Muad\\\'Dib: ...te tirpák idióta... A tirpákozással kicsit óvatosabban.
nol.hu/kultura/lap-20090512-20090512-28-332470
Vagy aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul?
korupisti 2018.08.07 12:18:54
@paragrafus:
...a bíró – a mai szabályok szerint - megvizsgálhatja a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét, és ha az eltöltött több mint 9 év alatt az elítélt magatartása kifogástalan volt, dönthet úgy, hogy – ez esetben pártfogói felügyelet mellett – feltételes szabadságra bocsátja. dr.S Zs szerint.
MEGVIZSGÁLHATJA, DÖNHET úgy, hogy...
Akkor most miként is értelmezzük kedves jogásznő??
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába,…..
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
korupisti 2018.07.31 13:38:06
@röf: Hm. Mit olvastam: Kajmán Szolga!?
Lefülelt mondatok című heti rovatomba eddig ötven gondolatot emeltem át a Független Hírügynökség kínálatából. Ebből harminc Lendvai Péter interjúiból való. A kolléga úr jó interjúkat készít, ám eközben bizonytalan a helyesírása. Valószínűleg tehetséges pályakezdőről van tehát szó. Bár néha az a…..
korupisti 2018.07.23 13:07:56
@bontottcsirke:
Aki "számít" most is az!
Őszinte vallomással kezdem: egyre kevésbé tudok, egyre kevésbé akarok hinni egy nagy közös ellenzéki összefogásban. Ezen szombati Gyurcsány Ferenc beszéde sem változtatott. Bár volt a beszédnek néhány olyan pontja, ami határozott előre lépés az ellenzék 2018-as kampánya szempontjából. Először is…..
Ha valaki rajongást érez a nagyobb személyszállítójárművek iránt, az Budapesten el van kényeztetve. Legalábbis abból a szempontból mindenképp, hogy a két relatív igényes múzeum (a Tatai úti Vasúttörténeti park és a Szentendrei Városi tömegközlekedési múzeum), számos nosztalgia járat mellett egymást…..
korupisti 2017.07.25 19:43:49
@korupisti: Bocs ,kimaradt: "a stílus maga az ember"
korupisti 2017.07.25 20:00:10
@korupisti: Még valami.
Bizony firkász, inkább hallgatott volna. Blogger? Az ilyen "blogger" talán külön állatfajta, írhat ilyen ocsmány módon és szinten? Egyéni vélemény? Ja közzé téve! Jog "szarásig", felelősség vállalás semmi!? A közlési kényszer többnyire nem arányos a végtermék színvonalával, ez a cikk különösen nem. A szakmaiság OK lehetne, de a stílus ,a modor, hogy a "klasszikust" szó szerint idézzem: SZAR! A felelős szerkesztő pedig ezért IS felel(ne), ha figyel(ne). Igaz a szar(szájúság) manapság inkább érdem és dicsőség a "közbeszédben", nem szégyellni való bunkóság. Gratulálok!
korupisti 2017.07.25 20:03:21
@Duplaxiii: Még valami.
Bizony firkász, inkább hallgatott volna. Blogger? Az ilyen "blogger"(?) talán külön állatfajta, írhat ilyen ocsmány módon és szinten? Egyéni vélemény? Ja közzé téve! Jog "szarásig", felelősség vállalás semmi!? A közlési kényszer többnyire nem arányos a végtermék színvonalával, ez a cikk különösen nem. A szakmaiság OK lehetne, de a stílus ,a modor, hogy a "klasszikust" szó szerint idézzem: SZAR! A felelős szerkesztő pedig ezért IS felel(ne), ha figyel(ne). Igaz a szar(szájúság) manapság inkább érdem és dicsőség a "közbeszédben", nem szégyellni való bunkóság. Gratulálok!
Van egy végtelenül egyszerű válasz erre a kérdésre, ami így szól: mert olyanok, mint ők voltak 27 évvel ezelőtt. Ennél azért összetettebb a kérdés, de a kiindulópont mégis egy generációs szembenállás. A Fidesz ugyanis valóban a fiatal demokraták pártja volt valaha, melyből mára középkorú, pocakos és…..
korupisti 2017.03.01 12:01:33
Például a balkáni konfliktusok egyik csomópontja Bulgária, Macedónia, Albánia és Görögország között húzódott, és Soros, miután meghallgatta három ország vezetőjét – a görög álláspontra nem is volt kíváncsi –, rögtön a macedónok pártjára állt, holott „semmit sem tudott Macedóniáról”, állította Ljubica Acevska, a balkáni ország egykori washingtoni képviselője. Soros élvezte azt a helyzetet, hogy a tőzsdével ellentétben a politikában nincsen világosan jó vagy rossz, ahol semmi sem fekete vagy fehér, és azt az elvet vallotta, hogy „ha eleget költök egy ügyre, akkor az előbb-utóbb biztosan rendben lesz”.
A portré készítőjének pedig azt nyilatkozta az 1994-es macedón választások előtt nem sokkal, hogy ha kétsége lett volna támogatottja, Kiro Gligorov győzelmét illetően, rögtön odautazott volna, hogy segítse.
A két legnagyobb ellenzéki párt egyébként választási csalással gyanúsította a nagy többséggel elnökké választott Gligorovot.
Bár az ily módon stabillá tett Macedónia üdvözlendő volt, mert ezzel megelőzték a szláv–albán feszültségek belobbanását, a tőzsdeguru beavatkozása mégsem tudta a feloldás irányába terelni a konfliktusokat. Egyes szereplők – mint Gligorov – idealizálása, mások démonizálása súlyos problémákat okozott a portré készítője szerint: Connie Bruck úgy látja, hogy Soros fanatizmusa és a burjánzó alapítványok csak nehezebben átláthatóvá tették Macedóniát.
És talán pont ebben az országban látható a legjobban, hogy egyes, akkor hasznosnak mondható intézkedések ellenére hosszabb távon mély erjedést okozott a Soros-jelenlét: Macedóniából indult ki nemrég a Stop Operation Soros (SOS) mozgalom, amely a leghatározottabban foglal állást az alapítványokon keresztül gyakorolt befolyás ellen.
CINIZMUS
Ismerői szerint a milliárdos tudatában volt annak, ha átlépett bizonyos határokat. Több ízben is elismerte – annak ellenére, hogy a hozzá köthető szervezetek kézzel-lábbal tagadják manapság –, hogy az alapítványok kiépítése egy szolidabb módja a célország belpolitikájába történő beavatkozásnak.
Ezek történhettek egyértelmű romboló szándékkal, mint például a Szovjetunió esetében, vagy finomabb eszközökkel, mint például Budapesten, ahol részben különböző kiadványok terjesztésével alakították a közvéleményt, mondta Jaksity György, a Concorde Értékpapír alapító elnöke. Soros arra is kitért, hogyan éri el, hogy az általa pénzelt „civilek” valóban a magukévá tegyék a szponzorált ügyet: „Úgy kell érezniük, hogy az alapítvány az övék.”
Ugyanakkor elismeri, hogy bizonyos – talán erősebb szuverenitású – helyeken, mint például az Egyesült Államok, nem tolerálnának ilyenfajta tevékenységet: „jól megmondanák nekem, hogy hova is menjek”, idézi Sorost a portréíró.
Annak ellenére, hogy a tőzsdespekuláns hangzatos programokat tűzött alapítványainak zászlajára, saját magát érdekes módon kivonja a fair play szabályai alól. Bruck említi, hogy a milliárdos a törvényi szabályozás által nyitva hagyott kiskapukat kihasználva egészen 1987-ig nem fizetett adót brókercége profitja után.
A Soros György személyiségének mélyén húzódó kettősséget elgondolkodtató módon ábrázolja régi harcostársához fűződő viszonya.
Aryeh Neierben, a Human Rights Watch társalapítójában, aki hosszú ideig Soros alapítványbirodalmának második embere volt, józan és elkötelezett vezetőként sokan az alapítványok lelkiismeretét látták. Mégsem volt kérdés: ha Sorossal szemben is érvényesítette volna az etikai álláspontot, rögtön véget ért volna megbízatása.
Ezzel együtt az amerikai cikk írója egy olyan oldalát is megmutatja az üzletembernek, amelyben mint magáról az életről is elvontan gondolkodó, rezignáltan szemlélődő ember jelenik meg. Az alapítványaival a földet behálózó spekuláns született kívülállóként emberi kapcsolatokat kívánt építeni – nem egyes emberekkel, hanem a maga módján, kollektívákkal. Ez a kísérlet Soros saját szavaival magának „az emberi állapotnak a feltérképezéséről is szól”, arról, hogy rájöjjön, kicsoda ő maga.
korupisti
@korupisti:
korupisti 2017.03.01 12:48:14
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem ide való a sejtelmes áthallásos zöngedelem, kivételesen nem túl sok vitatkozni való van rajta, de talán segít a reális megítélésben. Nem a szócsőnek van primátusa, hanem az eredeti megjelen(tet)ésnek! Magam tartózkodok a szócsövek minősítésétől, hiszen az egyik "kormány oldali", a másik úgymond "kormányellenes". Oszt akkor mi van? Középről nézve hazudik mind a kettő oldal!
Egy az ellenzéknek kedvező választások után a titulusok maradnak, "csak" a beltartalom változna meg. Jótékonykodó emberbarát, vagy kíméletlen tőzsdei spekuláns? Társadalomfilozófus, vagy a világpolitikába észrevétlenül beavatkozó politikai háttérember? Az elvek embere, vagy nyughatatlan opportunista? Ezeket a kérdéseket is árnyaló képet fest róla Connie Bruck amerikai újságíró részletes, mélyreható portréjában. Ha ez sem elég "független", akkor képtelenség "olyanabbat" találni, de ha mégis szívesen elolvasnám.
Az amerikai közéleti személyiségeket bemutató írásaiért több díjat is elnyerő publicista Soros-portréja a The New Yorker magazinban jelent meg.
Írva vagyon a THE NEW YORKER-ben !
Bízok abban, hogy a fentiek olvastán végre EGYÉRTELMŰ, hogy NEM GYŰLÖLÖM SOROS GYÖRGYÖT, igaz nem is kedvelem. De a LEGFONTOSABB: MÉG MINDIG NEM VAGYOK HAZUG TOLVAJ!
korupisti 2017.03.01 13:51:22
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Mire való elbeszélni a dolog mellett? Talán nincs képben az egykori nem FideSS kormánysajtó, lett légyen szó akár az MSZP, vagy éppen SZDSZ irányultságról, sajtó befolyásoló módszereiről, (pénz)eszközeiről? A függetelen(MAGÁN) sajtó délibáb, csalfa vak remény, bármelyik oldalról beszélünk, a (ko)médiában sincs ingyenebéd! A mindenkori kormányok ugyanúgy használják a propagandát és mindig közpénzből(is).Annak muzsikál a cigány aki a zenét(sajtó) rendeli, fizeti. Ez még a "független német sajtóra" pl. FAZ, Die Welt stb. is igaz. Az USA-beli "liberális-független" sajtóról inkább ne beszéljünk! Aki mást mond, vagy vak, vagy naív, vagy rosszhiszemű, ne adj Isten hülyének nézi a másikat. Bizony az éremnek két oldala van, az csillog erősebben, amelyik hatalmon van. De ezt a minden alapot nélkülöző hazugozást (fixa idea?) jó lenne mellőzni, hiszen magam legalább elfogadom az ellenérdekelt fél érveit, elvégre a csak egyetlen, akár "kormányhű", akár"kormányellenes" , ((ko)média önmagában, egyedül nem ér egy rakás szart sem a másik nélkül, még akkor sem ha kifelé a saját kizárólagosságát próbálja beleverni az átlagpolgár fejébe. Szentül meggyőződve a maga igazáról.
Ez eddig se ment, ezután sem fog menni.
Mindenkinek készítette a filmjét Enyedi Ildikó, aki 17 év után tért vissza egy olyan filmmel, ami Berlinben elvitte az Arany Medve-díjat. ..
korupisti 2017.02.23 19:14:32
@Attilajukkaja:
Szerencse, hogy csak kicsit ijedtél meg. Hogy miért? Nem túl elterjedt: úgy megijedtem, hogy egy filllér se maradt a zsebemben. Nem egy nagy ihaj, de így este felé abból főzünk, ami maradt. Üdv. István
korupisti 2017.02.23 20:28:16
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Nem más volt az értékelési szempontod, hanem aljas és hazug voltál" Konkluzió:
A diplomáciai érzék értékelhetetlen, általános tájékozottság az elvárható szint alatt.
Más emberek iránti tisztelet, konstrukciós szándék nem mérhető. Komment partnerrel való szellemi szinkron, empatikus együttható 0.0001 bit. Rosszindulat, kissebbségi komlexus mértékét a Geiger müller számláló se képes mérni. Ez a libsoviniszta, elkényeztetett büdös bunkó közriadalmat keltve sérteget, állít valótlanságokat, ő akinek gyerekkorában a szomszéd disznójának vájúja elől ellopott moslékot a nevelő szülő napi rendszerességel, az asztal alatt lökte az orra elé! A vázolt, hiányos táplákozás okozta szellemi leépülés okozza a komment-piranha aljas és hazug, lenéző megnyilvánulásait, aminek megszűn(tet)ésére csak a delikvens Nyírő Gyula Kórház megfelelő osztályára való beszállítása és hosszú távú ott tartása estén lehet némi esély. A kilátásokról az illetékes orvos információinak megfelelően írásban tájékoztatják az érdeklődőket.
Valaki árulja el, hogy aki a gyógyításra teszi fel az életét, vagy ezzel kapcsolatos munkája van, miért ennyire, bocsánat, de bunkó? Én nem betegekkel, segítségre szoruló idősekkel dolgozom, de ha így állnák az ügyfeleimhez, már régen nem lenne munkám. Szia Praxis!   Sajnos édesanyám abban az…..
korupisti 2017.02.14 15:56:37
@Tempus.Anh:
Nem szívesen, de folytatom. Ha valaki első kézből, belülről ismeri a helyzetet, annak tudnia illik, hogyan áll módjában az arra "illetékesnek", hogy a kezelés ideje az adott napok száma után formálisan egy időre megszűnjön, majd (papíron) némi "kórház mentesség" után folytatódjon, majd újabb "szünet" után etc. Így már el is jutottunk pl. az említett "bent felejtett" beteg szituhoz. Az első kézből, a belülről ismerem vagy nem igaz, vagy van még mit tanulni. Mondjuk a kórházi adminisztráció kimerítő és "következetes" tanulmányozásával. Persze könnyen kiábrándul (hat) a "tanulmányozó",az "elsőkezes belsős" ha rádöbben, hogy a csak papíron létező, de nagyon is nyereséges megoldás(oka)t kizárólag az első hozzászólásomban említett orvosbáró(nő)k tehetik meg, és nincs ember széles e hazában aki mindezt bizonyítani tudná! Hja kérem a papír szinte mindent elbír! Van, hogy csinálunk valamit, és van hogy beszélünk róla. A szó pedig,mint tudjuk elszáll. Tehát csak óvatosan a "biztos (meg) nyilatkozással"! További egynegyed jó napot kívánok! Üdvözlettel István
korupisti 2017.02.14 16:01:06
@erkölcsi hulla: (szellemi hulla, netán szellemi nulla!?
Az SMS-jelek ismétlése a tudatlanság anyja. Netán ez volt a jeled a kisegítő iskolában?
Legyen egy negyed jó napod, bár nem igazán érdemled meg! Üdvözlettel István
korupisti 2017.02.15 17:00:55
@Tempus.Anh: Köszönöm a hozzászólást, de már eddig is több ment az "éterbe", mint amennyi ésszerű
lett volna."Amit nem értek..." Sokszor jobb,ha nem értjük,maradjunk ennyiben. Bicska nyitogatásról nem volt szó. A titok a nővérek szintjén megy teljesedésbe, annak összes anomáliájával együtt. Anyu mégis azon az osztályon...!?? Jogos a kérdés. Dolgozom a megoldáson, de bármilyen szomorú az eddigi alternatívák még előnytelenebbnek tűntek.

"Nem kell magyarázgatni a bizonyítványt". Nem bizony! Eszem ágában sincs. Maradjunk annyiban, hogy ki-ki tegye a dolgát, úgy ahogy tudja. Köszönöm az észrevételeket! Üdvözlettel István
Budapest hajdanvolt örökös polgármestere az enyészetből visszahörögve kinyilvánította, hogy továbbra is kész lenne a mi testrészeinkkel veregetni kedvenc házicsalánját. Ha valaki esetleg elfelejtette, hogy miért kellett takarodnia Budapest éléről, akkor most egy kicsit felfrissíthette kritikus…..
Van itt nekünk egy régóta gennyező kelésünk. Fideszes barátainkat lázálmok kínozzák. A páciens félrebeszél, hogyaszongya: ő lenne itten a nemzeti oldal. Legutóbb az ördögi vigyorú Lázár János bírta belemondani a kamerába, hogy több empátiát (!) kér a civileket kinyírással fenyegető "nemzeti oldal"…..
korupisti 2017.01.19 13:42:33
"Némelyik mosott agyú kisnyugdíjas,...Nehogy már a sarki kisnyugdíjas,... majd akkor is nyálcsorgató habzó szájjal skandálod hogy Éljen Orbán"?
Nnnna, akkor fussunk neki! Tessék mondani, az a mosottagyú, sarki(sic), nyálcsorgató, habzó szájú kis(?)nyugdíjas az egy külön állatfajta? Biztos, hogy Orbán-éljenző? Magam is nyugdíjas vagyok, de egyik jelzőt se tudnám magamra aggatni. Túl sok az indulat, az ifjonti hév, amivel nincs is bajom. De!
eszébe sem jut ifjú olvasótársamnak, hogy ha ezek a csirkefarhátos, mosott agyú kis(?)nyugdíjasok anno nem dolgoztak volna, nem állítottak volna elő GDP-t , sőt GNP sem, akkor vajh miből fizette volna az akkori állam többek között, akár ifú olvasótársam szüleinek(is) gyereke(ik) 18-20 éves koráig a családipótlékot, és az akkor is ezer sebből vérző orvosi ellátást, és egyéb "ingyenes" ellátásokat is, mint pl. az oktatás. Bár meglátásom szerint, illetve tapasztalataim alapján mindig az ingyenes dolgok kerültek, kerülnek a legtöbbe, kiváló alapját teremtve a demagóg nézetek terjedésének, terjesztésének. Érdekes, hogy a (nagy)nyugdíjasokat nem említette. Biztos oka van rá. "Senkinek -ismétlem- SENKINEK nincs joga a másik feje felett pálcát törni"! Egyetértek, de ugye ez a kommentelőkre, magára is vonatkozik? Vagy az egészen más "sztori"? Nem hinném. Üdvözli István, egy 64 éves jelző(k) nélküli, önálló világnézettel és véleménnyel rendelkező, tárgyilagos nyugdíjas, aki minden jót és sok-sok türelmet kíván Önnek.
Az ünnepi időszak sokaknak az evés-ivásról szól, és januárban szembesül azzal, mennyi mindent evett össze decemberben. A magyarok 21,2 százaléka ugyanis elhízott, amivel a negyedik helyen vagyunk az EU és partnerországai között. Az EU28-ak átlaga egyébként 15,9 százalék, ami…..
korupisti 2017.01.06 13:06:49
@karandash: Nyelv(tan) nácik, vonulnak a "trendi" kolomp hangja után.
Palkovics László oktatásért felelős államtitkár a köznevelési kerekasztal ülése után azt mondta, hogy januárban tárgyalnak majd a PISA-mérés tanulságairól. Meg azt is, hogy a kormányzati vizsgálat nem keres személyi felelősöket a 15 éves diákok katasztrofális teljesítményért...
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
  Bármennyi szakirodalmat is olvasott, gyerekvállalás előtt az embernek gyakorlatilag fogalma sincs, hogy valójában mi vár rá. Van, aki tart az anyaságtól, apaságtól, és irreális, de legalábbis túlzott félelmekkel küzd, van, aki rózsaszín álmokat dédelget. Ha fel is van készülve arra, hogy élete…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
korupisti 2016.11.08 11:20:53
@szellemkor: Nem rossz, 10 pont!
Egészen beszédes utat jár be a TV2 kereskedelmi televízió és kábelcsatornái története, mióta Andy Vajna megkaparintotta. A legújabb hírek szerint 2017. január 1-jétől a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata úgy fog módosulni, hogy kiraknak egy csomó ismeretterjesztő csatornát, többek között…..
korupisti 2016.11.07 14:49:19
@Ma Baker: Adok 1o pontot a tízből. De libertáriuséknál csak maguk felé lejt az udvar.
Reflektor A Moszkva-nagykoalíció 2016.10.25 11:46:29
Az, hogy ma a magyar függetlenséget elsődlegesen Oroszországtól kell félteni nem újdonság. Pláne nem újdonság ez most 1956 hatvanadik évfordulóján. Magyarországon mégis sokan a nyugati beavatkozások (dörmögő mondatok a magyar demokráciáról és szólásszabadságról különböző diplomatáktól)…..
korupisti 2016.10.27 17:16:35
Orbán többé-kevésbé elégedetten dőlhet hátra. Igaz, hogy a népszavazáson súlyosan orrbaverték, ráadásul ünnepinek szánt beszédét október 23-án többszázan kifütyülték, de a vetés beérett. Ma a migráns hordák elleni gyűlölettel eltelve egy közismert bűnöző megölt egy rendőrt. Érdemes volt a…..
Íme a legjobb vírusírtók Nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy amint a számítógéped csatlakozva van az internetre, azonnal fenyegetéseknek van kitéve. A rossz indulatú fájlok letöltésével érkezett beágyazódás a rendszeredbe, a legnépszerűbb módja annak, hogy a vírusok, trójaik és egyéb…..
Reágáló Ütős beszédek 2016.10.25 01:40:09
Munkásabb lesz, mint remélhettük. Bájos idős hölgyek és urak pofoztak a hatalom ellen tüntető sípolókat. A rajongásuk határtalan a Nemzet Atyja iránt. Mint Türkmenisztánban.Nyilván az ünnep méltóságát megőrizendő történt a néhány tetllegesség. Nem, nem személyekkel van a baj, hanem a rendszerrel.…..
A Nagy Októberi Szocialista forradalom 69. évfordulóján Honvédelem érdeméremmel jutalmazott dr. Boross Péter az amerikai imperialisták ármánykodásának a leleplezéséről beszélt...
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..