Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100 kóbor kutya

0 bejegyzést írt és 430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc pápa április 28-30. között tartózkodik majd hazánkban. Itt minden lényeges információt megtalálsz a programokról...
100 kóbor kutya 2023.05.05 17:39:32
@látjátok feleim szümtükkel: "_Ne hergeld magad, nem keménykedik, csak ugat. De tudjuk a mondásból, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Miért? Mert ugatás közben nem ér rá harapni.:D_"

Kegyed csak ne vicceskedjen a mi jól artikulált kommunikációnk és a bőrünk rovására. Az a most közelebbről meg nem nevezett idióta csak szeretne ugatni, Ehhez azonban még jelentős távlatokat rejt előtte az evolúciós szupersztráda.
Napsugaras, tavaszvárós, busómentes szép reggelt kívánok minden kedves honfitársamnak! A kedvetleneknek külön is, rájuk jobban rájuk is fér. Értékelte önmagát a vezér, én nem is tervezem különösebben vizslatni a hazugságok hűvös halomba hordott kornyadt virágait sem, az összesereglett nerencek…..
Mindörökké Off Kis esti - Mio 2022.04.23 18:00:00
100 kóbor kutya 2022.05.01 18:25:36
@taga20:

ne is mondd! Halálra aggódjuk magunkat miatta!
Orbán egyedül nyerné meg a választást Egy ember áll egyedül és azt képzeli, hogy ő Magyarország. Lehet ezt diktatúrának nevezni, vagy autokráciának, netán téves helyzetértékelésnek, akár orvosi esetnek is Budai Gyula kommentelői: Helga, Dalma és Áron “Mondtam a csajoknak a szoliba hogy Budai…..
100 kóbor kutya 2022.04.06 16:28:49
@guma: @habakuk000:

Csauk megerősíteni tudjuk amit guma állít. A kutyákkal, a kutyákról mindig hálás dolog beszélgetni. Csányi Vauilmos bácsi a megmondhatójau.

A vaulasztás? Nálunk is mindig az erősebb kutya bxyzik. Amióta a világ a világ.
Áprilisban Magyarországnak választania kell: progresszív kapitalizmus vagy barbárság?..
100 kóbor kutya 2022.03.04 05:56:11
@habakuk000:

Megígérjük, hogy nem fogunk ugatni.
100 kóbor kutya 2022.03.04 05:59:59
@s: Azért nem értette, mert a választási matematika magasabb rendű mint a számtan.
Belföld Részeredmények: így állnak a miniszterelnök-jelöltek 50 választókerület adatai alapján https://telex.hu/..
100 kóbor kutya 2021.10.02 07:25:25
Ha bennünket kérdeznének, fenntartások nélkül hitet tennénk aumellett, hogy Fanni, a golden retriever lady a legaulkalmasabb jelölt. Rátermettségét mi sem bizonyítjau jobban, mint auz, hogy nem vett részt ebben a tülekedésben és csak aukkor ugatott, ha jött a postás. Egy fillér közpénzt nem költött, a jó cobákokat mindaunnyiunkkal megosztotta, és még egy fidesz nevű sintér sem tudta megzsaurolni, pláne nem befogni, és mindezek mellett a szüzességét is megőrizte, pedig...
Haunem úgy látjuk, hogy a dk erősen tüzel, a farkát is csóválja, miközben vicsorog... no, nem lennénk kutyák, pláne nem macskák a közelében és még vannak jó páran macskák is ebben az országbaun, még ha el- s túlszaporodtak is a patkányok meg a sintérek. Úgyhogy egy ideig elhúzódik még a patkányinvázió. Aúgyhogy sajnos ki kell várni, aumíg süllyedni kezd a hajó. Egy Rákel nevű meg a perepottyai már át is szálltak egy másik hajóra, ha igauzak a hírek. Maguk meg itt eszik egymást. Aumúgy a Feri egy Ász. Auz az Ász, amelyiket a Fidesz a haumiskártyázás közben mindig a kabátujjában tart. Ha rossz a lapjárás, akkor sokszor elő se kell venni, mert rögtön mond valami baromságot, ami visszataszajtja a fideszt a biztos talajra. Nem vették még észre? Előválasztás. Na, ja. Hanem azt a taga nevű ipsét tiszteljük és tiszteltetjük. Derék ember, ha akarja lehet tiszteletbeli tagunk a falkabandában, és nem a 101. lenne. Mindjárt kineveznénk Csülök ellenőrnek. azt a dobrevet megbocsátjuk neki, mert mi tudjuk, hogy az egy színváltós avatar.
azon töprengek magamban -röhincsélve- ki a tulok farka vagyok én, hogy recepteket írogatok neked, amikor -szerintem- meglehetősen jól helytállsz a konyhában is, feltehetően még jobban is, mint én. de placebonak v. kontrollcsoportnak jó lesz. most ne vedd sértésnek, de megkíméllek attól a verziótól,…..
100 kóbor kutya 2021.09.11 11:58:12
@gazoló: Már mi sem eszünk macskát. Az a sok szőr! Meg a nyavékolás. Hát hányzik ez nekünk? Pfej. Inkább mi fogjuk menekülőre, még ha az erőfölény nálunk is lenne. Minek az a vausződség akár a farok- vagy karomméricskéléssel is. Ők fán, mi meg az árnyékban. de ha bárhol is kajásedény csörgés van, mindig előbb vannak a Jóságos Nagy Csupasznál. A kis rohadékok.
Hercegnőképzőtől a gördülő fesztiválon át a légiparádéig mindent bevet az állam, hogy bepótolja a tavaly elhalasztott ünnepet. Hivatalosan a 2020. évi elhalasztott Szent István Napot ünnepeljük idén augusztus 19-22. között, de a négynapos ünnep is mutatja, hogy alaposan kirúg a hámból az ország.…..
100 kóbor kutya 2021.08.21 11:57:11
@gazoló: mi is így vaugyunk vele. Bár a macskák mindig is fennhéjázóbbak nálunk, de ebben egyet kell értenünk a gőgös macskákkal, hogy sokuk sem a szerény kutyák, sem a kivagyi macskák potyadékának szintjét nem éri el. Vau.
Úgy gondolták, jó hecc lesz, ha saját "fegyvereit" fordítják ellene. A közjátékról videófelvétel készült: ..
100 kóbor kutya 2021.08.16 05:38:57
@habakuk000:

"_Kár, hogy kutyákkal nem nagyon lehet a szurdokokban túrázni._"

Nem őrültünk meg, hogy szép, ám istentelen helyeken az életünket kockáztassuk, és ráadásul millió kullancsot gyűjtsünk be. Féltjük a bundánkat. Te nem félted az irhádat?
Einstand A kijelölt területeket július 1-jén a fideszes vezetésű megyei önkormányzat szerzi meg, így attól fogva az itt működő cégek (pl: a Hankook) a megyének fizetik majd többek között az iparűzési adót, amit szétosztanak az érintett települések között. Palkovics hadiipari nagyember lesz A…..
100 kóbor kutya 2021.07.05 05:11:12
@Neytiri1: végre vaulaki gondolt a kutyákra is. vau.
Mohos Márton / 24.hu Schiffer András: Magyarország kiszervezése A korábbi országgyűlési képviselő véleménycikkében azt írja: Orbán Viktor a demokratikus kormányzattól elrabolt struktúrákat egyszemélyi irányítás alá helyezi. Ezzel garantálja, hogy kormányváltás esetén az új kormánynak olyan…..
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
100 kóbor kutya 2020.11.19 05:40:24
@Keszthelyi Gyula:

"_Elárult mindenki. Ami nem meglepő. Most kutyákkal foglalkozom. A falka sosem hagy cserben._"

Igen. Általában. Mindazonáltal erre ne vaugyen mérget. Vau.
          Freund Tamás, meglehetősen dühösen, kimondta azt, amire elég sokan gondolnak. A legtehetségesebb emberek fogják elhagyni Magyarországot az akadémiai intézeti rendszer szétverése miatt.         A Magyar Tudományos Akadémia legfontosabb szerepe az volt a rendszerváltás után, hogy itt…..
100 kóbor kutya 2018.12.16 18:41:28
@jotunder:
Ne legyen eleged. palkovics széke a teljes itm-mel jobban billeg, mint LL széke.
100 kóbor kutya 2018.12.19 05:44:52
@Flageolet:

Végül is kik vaugyunk, mi, kóbor kutyák, hogy ebet kössünk karóhoz? A szél egyszer erről fúj, másszor arról, ráadásul hideg van, hó van meg szürke ég, és sokan köhögnek közülünk, a tavasz meg túl messze vaun, de ha eljön az idő, a Holdat mindig meg kell ugatnunk. Mert ez a Törvény. Gondoljuk, hogy a sajátjukét azok a tudós emberek is szem előtt tartják. A sameszok meg jönnek-mennek, és ide-oda szarnak. (vau, oppardon! ez kicsúszott)
Balin a dzsungel közepén lévő luxusüdülőből nyílik egy fantasztikus kilátás. Nem véletlenül kapta meg a legelképesztőbb panoráma díját...
100 kóbor kutya 2018.12.17 05:11:31
        A Mandiner interjút készített Anisits Ferenc tervezőmérnökkel. A cikk külön kiemeli Anisits tudományos értekezéseit, amelyek ugyan léteznek, de nem különböznek szignifikánsan egy német főiskola átlagos docensének tudományos teljesítményétől. Ennek esetleg van jelentősége. Nem szeretném…..
Ady Endre amellett, hogy publicistaként naprakészen, tényszerűen dokumentálta az eseményeket, a legapróbb részletektől kezdve az általánosan levonható tanulságokig mindent észrevett. Száz évre előre...
100 kóbor kutya 2018.11.06 03:59:02
Biztos forrásból tudom, hogy Ady E.T. volt és időutazó, valamint valamikor a Nagy Kutya (Canis Major) Szíriuszán (alfa Canis majoris) született. Ez több mindent megmagyaráz. Magyarországra érkezvén meghökkenve vette észre mennyi száműzött honfitársa töpörödött be a Kárpát-medencébe. Ady tudott és szeretett úszni a többiek többsége meg nem, és ezért nem is szerettek. Adyt sem szerették. Valójában akkor sem, közben sem és mostanság sem. Az a néhány holdkóros, akik minden időben jelen vannak, igazán nem számít. A menték, uram-bátyám és kaparj kurta országában sosem volt más legföljebb hivatkozás. ámde hogy föl lett volna fogva az, hogy mit, miről, kinek óbégatott ez a jobb sorsra érdemes jövevény a többi hülye migráncsnak [értsd Árpád népe, hejjj! + Csaba királyfi paripája rugdalja le a csillagokat a csillagösvényen (Tejúton), -no, az nem ment. Itten kérem a hunok jogán, ha nem a hunokén, akkor az etruszkok, ha nem az etruszkok, akkor a sumérok jogán, ha nem a sumérok akkor az isten kalapján bokréta okán és nyomán, minden időben mindig volt egy barom, aki visszavezette a népet száz évvel visszább, és inkább kétszázzal, mint mint tízzel előre.
Az utolsó jó év 1222. az első Aranybulla éve. (ne feledjük: Magna Charta Libertatum: 1215). Aztán még csak nem is úgy maradtunk, hanem sikerült nemzeti inzultációs országgá válni. Önerőből. Szegény Ady. Szegény mi. No nem mindenki mi, csak szerény számú mi. Migránsok a migránsok között. (mi mi.)
Röhögünk, közben meg mi vagyunk azok: mi csináltuk, mi akartuk, és mi hagytuk, hogy így legyen. „Hazám hazám te min – de nem." - A hét versét ezúttal Keresztury Tibor választotta...
100 kóbor kutya 2018.10.10 16:11:47
@Orica Középföldi:

_"Még hogy nincs jogállam Magyarországon, hölgyeim és uraim, ti velsz ebek!"_

wales-i sorstársaink említése okán hosszan szemlélődve és mélázva azt vagyunk kénytelenek nyüszíteni, hogy kevés a Hölgy és kevés az Úr.
Elizabeth a II. világháború idején egy női zenekar, a Szőke Bombázók legifjabb tagjaként sikeres szaxofonos volt. A háború után az együttes feloszlott, a tagok szétszóródtak. A történet napjainkban, Elizabeth férjének temetésével kezdődik. Elizabeth - gyerekei megbotránkozására - nem borul gyászba,…..
Csányi Vilmos: Hülyeségben hinni nem célravezető Nagyinterjú manipulációról, nyolcmilliárd ragadozóról, atombombáról, migrációról, GMO-rettegésről és aranyrizsről, veszélyről és vészmadarakról. Első rész:..
100 kóbor kutya 2018.10.12 03:46:29
"_amitől nő a szélsőséges időjárási esetek száma és intenzitása, gyakrabban lesz dermesztően hideg tél és extrém meleg nyár._"

Ez minálunk is így van. Vagy legalább is így szokott lenni.
Nyáron dermesztően hideg tél után sóvárgunk, s amikor beköszönt a dermesztően hideg tél, akkor vágyakozva vakkantunk a kánikulába süppedt nyár után. A Nagy Kutyatanács nagy öregjei viszont nagy rezignáltan mindig csak azt vauzzák, hogy a legfontosabb mindig az, jusson mindenkinek elég cupák.
A többi tudományos tézishez nem nagyon tudunk hozzászólni, hol az van, hogy túl sokan vagyunk (amikor enni kell) hol az van, hogy túl kevesen (amikor vadászni kell). Minden esetre a Nagy Kutya Kódexben több fejezet is szól azokról a régi időkről, amikor ember embernek volt farkasa, amit mi nagyon nem értünk, mert más fejezetek arról szólnak, hogy nekünk, kutyáknak inkább a patkányokkal gyűlt meg a bajunk inkább, akik között voltak négy lábon járók, az emberekre megtévesztésig hasonlító kétlábúak és olyan saját lábon boldogulók akik alapvetően mégiscsak más lábával keresték meg a betevő kastélyra valót. Persze vannak kivételek itt is, ott is, az biztos, hogy mi egészen konkrétan többet fejlődtünk mint az emberek, akik különös véletlen folytán egyszer kihaltak, és a nagyon hasonló új névbitorlók meg, ach...
Sokkal többet tudnánk, ha a kezdetektől fogva tudtunk volna írni, ámde a libákkal bár jól boldogultunk (nyami-nyami) a tollal már kevésbé, viszont a billentyűzetet manapság már a hathónaposok is egészen ügyesen ütögetik kis mancsaikkal. No, mindegy, jó nagy kutyakatyvasz van, az biztos, Vilmos Vau meg még a régi időkből maradt itt*, ezt jó szaga is elárulja, meg az a finom kis rezgés, ami a csontjukig megborzongatta Bukfenc Vaut és Jeromos Vaut és az a kis fehér bestia miket szokott még pletykálni!, de ez már GDPR, úgyhogy itt befejezzük. Vauuu.

*1999-ben nem véletlenül neveztek el róla csillagot a Canis Major-ban
hetes jég Deja vu 2018.05.15 04:59:41
A jelen Hermészeihez, a Ma Messiásaihoz,... Mintha a világ a vélemények halálát vajúdná magából. Írtok, írtok és írtok rendületlenül, kiáltotok és kiálltok, nem kozmetikáztok, hanem inkább kockáztattok, és sok-sok, mondhatni temérdek időt áldoztok arra és azért, hogy valamiképpen jobbá váljon a…..
100 kóbor kutya 2018.06.12 09:45:06
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/12/oroszorszag_vilagbajnoksag_kobor_kutyak/

"és ipari szinten irtják a kóbor állatokat a vb-meccseket rendező városokban."

Gyászban vaugyunk. A macskák is osztoznak fájdalmunkban. Bezzeg a kóbor KGB-sek szabadon flangálhatnak vegyifegyverrel, mini atombombákkal a hónuk alatt. Pöcs ez a Putyin, és mióta ugatjuk!
Az elhíresült mondásairól hirhedt Kövér László azt találta mondani:  "Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen "korrupt" kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben "mindent ellop", az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában." Kedves…..
100 kóbor kutya 2018.04.10 17:35:48
@Orica Középföldi:

Úgy tauláljuk, hogy a HVauG jól tette. Vau.
100 kóbor kutya 2018.04.10 17:37:31
@Sir Bates dö Hól:

Kedves Csontunk, nagyra értékeljuk, hogy abból a kontextusból a kutyákat kivette.
A Nemzetek Szövetsége („a” Népszövetség) az ENSZ elődje. A szövetséges hatalmak a párizsi békekonferencián 1919. január 25-én kezdeményezték a Népszövetség létrehozását. Létrehozását a párizsi békekonferencia írta elő, amelyben Woodról Wilson amerikai elnök javaslatára alkotta meg a Nemzetek…..
100 kóbor kutya 2018.02.19 17:18:42
@parti_giano:

A porondmester meghalt a manézsban.
Emez még él.
100 kóbor kutya 2018.02.19 21:01:37
100 kóbor kutya 2018.03.05 08:01:20
@Orica Középföldi:

A különös rokonainkkal, a kétfaurkú kutyákkaul kapcsolautos hírre reagálvau taulán ugautnunk sem kell, hogy kiket támogautunk.
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..
100 kóbor kutya 2018.02.16 17:47:59
@jotunder:

Ebben az ügyben a Velencei Bizottság azt hitte, hogy a Velencei Filmfesztiválon zsűrizik.
100 kóbor kutya 2018.02.17 00:41:40
@zord íjász:

Azért azt még mi is vauzzuk, hogy egy 30-35 %-os részvétellel lezavart országgyűlési választáson elért 4/5-ös parlamenti többségre melldöngető hivaulkodással hivautkozni ölég röhejes performanszként hatna bármely EU-s plénumon. Vaulljuk be.
100 kóbor kutya 2018.02.17 01:09:15
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:

Isten megáldja e kései (vagy meglehet, korai) órán, van ez tovább is:

"Mi, fanyar igricek, azonban kiáltunk még egyet hozzátok. Omlásra készülő vérünket az egekig kiabáltatjuk föl: mit tettetek velünk? Mi komolyan vettük az Időt, mi 1896-ban komolyan 1896-ot írtunk, ti nem, ti csak 896-ot éreztetek akkor is. Meghurcolt benneteket ezer esztendő, át és átitatta véreteket kun vérrel, tatár vérrel, szláv vérrel, örmény vérrel, görög vérrel, germán vérrel, oláh vérrel. Ti már nem lehettek Koppányok s Gyulák, s ti Koppányok s Gyulák vagytok mégis. "

-Bár lennének Koppányok s Gyulák és Tordák, olyanok, kik egykoron férfiként vérüket adták nyílt, kúzdelmes csatákban, ám e kései elaljasult érdekszittyák a sunyi és gyáva tolvajok útját járván bemocskolták az ősöket, túszul ejtették a jelent és ellopják a jövőt 'monoton és fájón'.-

:) De van ez a kódex tovaubb is...