Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Norbert

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Modern Iskola megújul, ami azt is jelenti, hogy elindítanak egy blogfigyelő szekciót is, ez olyan rovatot, ahol gyakorló pedagógusok által vezetett blogok nagyszerű bejegyzéseit gyűjtik össze naprakészen! Aki esetleg eddig nem látogatta volna hazánk legnagyobb oktatási portálját annak most…..
 Részletes bemutató a Modern Iskola oldalán: http://moderniskola.hu/microsoft/prezentacio-bemutato-gyorsan-egyszeruen-sway-hellox  ..
Biztosan van mindenkinek ismerete a kiterjesztett valóságról. Az okostelefonok elterjedésével egy olyan eszköz került az emberek kezébe amely képes az ilyen kódon elhelyezett információkat feldolgozni. Most én mutatok egy alkalmazást amely segítségével saját magunk készíthetünk…..
Aki ide téved az biztosan használ mindenféle online oldalt, akár feladatkészítésre, akár interaktív feladatok gyártására, akármire. Én magam az Excel kérdőíveket, és a Socrative.com-ot használom erre a célra. Nyitott vagyok minden újdonságra egyébként, így örömmel láttam…..
A legjobb szerintem az aktuális trendet meglovagolni, és annak segítségével tanítani. Hogy mire gondolok? Néhány éve az Angry Birds volt a minden, a csapból is az folyt, természetesen a gyerekeknél, de biztos mindannyian találkoztunk vele. Én matematika órára vittem, kivonást…..
Nagyon sokszor előfordul hogy a gyermekek nem tudnak figyelni. Láttuk már ugye? Van olyan is ,hogy nem képes koncentrálni a feladatokra, vagy a hallottakra. Hogyan lehetne ezen segíteni? Hogyan lehetne azon gyermekeknek segíteni akik figyelemzavarban szenvednek? Gondolkodtam hogy mi az ami a…..
Classdojo Sokat próbálkoztam a gyerekeknek achivement rendszer szerinti értékeléseket adni,de mindig volt valami ami miatt az addig alkotott rendszer becsődölt. Hol azért mert elveszett, hol azért mert nem volt elég szép, hol azért mert az órán kívül értelmét vesztette.…..
Én úgy látom a gyerekeket már nem nagyon izgatja az érdemjegy, a piros pont, a matrica. Számukra már nem feltétlen érték az amit mi általában használunk jutalmazás, vagy elmarasztalásként. A mai tanulók rengeteg internetes, és egyéb játékkal játszanak, amiben nem piros pont a…..