Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigetipotyautas

9 bejegyzést írt és 493 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Első körben sajnálattal közlöm veled azon szomorú hírt, még élek. Na nem megélek ebből az általad olyan nehezen kiizzadt ellátásból, és ezt nem is neked köszönöm meg számomra egyáltalán nem kedves Orbán Viktor, de azért még létezem. Biztos nehéz volt számodra elfogadni…..
szigetipotyautas 2015.01.25 11:23:46
@$pi$: ki beszél itt a maszop szavazóiról te kretén gyökér?
Arról van szó, hogy lófasza sincs a fidesznek, nemhogy kétharmada, ha az összes, szavazásra jogosult véleményét nézzük. Ti fidesz csicskák loholtok szavazni, mert féltek, hogy picsán rúgnak az elvtársak, ha kihagyjátok a szavazást. A többségnek meg sajnos annyira elege lett a sok politikus gazemberből, hogy inkább el sem megy szavazni, mert úgyse lesz jobb. Arra nem gondolnak az ostobák, hogy a fideszes csürhével mindig, minden csak rosszabb lesz. Sokkal rosszabb.
szigetipotyautas 2015.01.25 11:24:25
@lavór: na, még mindig itt esz a rohadás, kis naracs droid? :D
Jól fizetnek az elvtársak azért, amit a blogon és a fórumokon művelsz? :D
szigetipotyautas 2015.02.03 16:37:46
@lavór: felőlem náci is lehetsz, eszed pont annyi mint bármelyik fidesz droidnak.
kommentálom Bye bye Baumax 2015.01.21 18:35:14
Mert Agyarország jobban teljesít! Sajnos Magyarország egyre rosszabbul, bármit hazudjon is a fidesz propagandagépezete. Most épp a Baumax szedi a sátorfáját, bezárva 14(?) üzletét, elvéve rengeteg ember megélhetését. Ami az érdekes a hírben, hogy ha jól értem, elsősorban…..
Szakmailag is leszerepeltek előttem, mélységesen felháborítónak tartom a hozzáállásukat. Elismerve, hogy nincs könnyű dolguk manapság, nem gondolom, hogy ez minden felelősség alól felmenti őket. Kedves Praxis Blog!   Ha jónak látják, osszák meg a blogon a történetünket.…..
szigetipotyautas 2015.01.02 15:41:39
@CPR: seggfejkém! Kitalálták már azt az injekciót, amivel a nagyon alacsony vércukor szintet pillanatok alatt kompenzálni lehet. Gyógyszeresnél még nem találkoztam ilyennel, én egy ideig inzulinon voltam, mértem 1.8-at is - vannak kétségeim a pontosságát illetően -, mindenesetre annyira magamnál voltam, hogy megigyak egy kis üveg cukros üdítőt és pár perc alatt rendbe jöttem tőle.
Csakhogy az ilyesmivel egy mentősnek illene tisztában lennie. Ha nincs, az nagyon nagy gáz.
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..
szigetipotyautas 2014.12.29 10:02:16
@MACISAJT: mondd, te magyarul beszélők söpredéke! Tényleg ennyire buta vagy, vagy csak a mundér nem létező becsületét véded? Anyádék mit szólnak hozzá, hogy a fiacskájuk lelkesen tapsikol ahhoz, ami ellen anno ők még háborogtak (persze csak a leengedett redőny mögött, halkan, nehogy más is meghallja)
szigetipotyautas 2014.12.29 10:05:16
@FILTOL: miért nem a jobbikra? Szerintem hazudsz.
szigetipotyautas 2014.12.29 10:06:27
@MACISAJT: csakhogy itt nem a tak.szövetekezetekről van szó (amik egy része az elvtársaidnak köszönhetően ment tönkre), hanem a Takarékbankról. Ha ennyire nem vagy képben, akkor miért ugatsz bele?
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
szigetipotyautas 2014.12.28 11:25:43
@Mészáros Laci: legalább ne hazudnál ilyen ordasat! A múltkor kiszámoltam, hogy a cukorbetegségem ellátása messze nem kerül annyiba, amennyit évente még így is befizetek. Arról nem beszélve, hogy húsz éven át meg annyit fizettem (saját járulék + munkáltató által fizetett összeg), amennyit te egy élet alatt nem keresel meg. Szóval lehet kussolni.
szigetipotyautas 2014.12.28 11:29:28
@Mészáros Laci: és nem hazudsz bele? Látok néha a betegéletútban olyanokat, hogy a hajam égnek áll. Kedvencem az a doki, akinél egyszer jártam, a betegéletutamban mégis kétszer szerepelt. Másodszor egy szombati napon, amikor nem is rendelt...
szigetipotyautas 2014.12.28 11:30:23
@BKV reszelő: így van. Sajnos. Szülészeti ellátásom még nem volt. :D
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
szigetipotyautas 2014.12.27 17:05:32
@Celtic: bocs, közben megnéztem, valóban nem rád gondoltam. Van ez így... :)

ui: azért arra kíváncsi lennék, hogy a játékokat vajon miben írják... mert nekem erős a gyanúm, hogy sokat közülük C++-ban (legalább részben) követtek el.
szigetipotyautas 2014.12.27 17:57:20
@Celtic: most erre mit mondhatnék? Suliban csak Assembly-t, meg valami minimális PL/I tudást szereztem. Az összes többit ezekre alapozva tanultam meg - akkoriban pár hét alatt (de ugye akkor még nem voltak mindenféle, gigantikus lib-ek, frameworkök és hasonlók, szóval tényleg szinte csak az alap szintaxist kellett megemészteni)
A C már elgondolkodtatóbb volt, mint a COBOL, FORTRAN, BASIC és hasonlók, de nem okozott gondot.
A mai napig egyedül a funkcionális nyelvek megtanulása okozott egyedül gondot, de az már annyira elvont dolog (ugye a változó valójában konstans, ettől kezdve egy számlálóra is programot kell írni :D), hogy elég nehéz a megszokott nyelvekkel pároztatni.

Szóval részemről úgy vagyok vele (feltételezem, jól értelek és te is hasonlóan vélekedsz), hogy ha valaki megtanul egy olyan nyelvet, amiből rengeteg más származik, abból több haszna van, mint megtanulni egy ma divatos nyelvet, amit később vagy fel tudsz használni vagy nem.
(pl. pythonnal, ruby-val vagyok így: arra jók, hogy kisebb-nagyobb szkripteket összedobjak, arra is, hogy mondjuk az OOP alapokat megtanítsák velük, de ha valaki programozónak készül, az jobb ha másfelé indul)
szigetipotyautas 2014.12.27 21:08:54
@Celtic: az nem tűnt fel, hogy ez a homár. :D
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
szigetipotyautas 2014.12.27 08:20:00
@maxval bircaman szerkesztő: legalább ne reklámoznád, hogy mennyire buta vagy, te hazátlan csótány! :D
szigetipotyautas 2014.12.27 09:34:13
@Bafana: fingszagú. Aha. Ciki, higy rátok ugyanaz igaz, mint a gengszterváltás előttiekre? Bár belegondolva, azok még tisztességes, gerinces emberek voltak a mostani söpredék mellett.
Szinte már divat pocskondiázni a gyorséttermeket, azért, amit kínálnak, de tudja bárki is miért olyan egészségtelenek azok az ételek? A leggyakoribb kaják a szendvicsek és sült krumplik szoktak lenni, de egy korábbi posztomban már olvashattatok a sült krumpliról, így most a…..
szigetipotyautas 2014.12.26 10:53:47
@midnight coder: egyikben sem tudom, hogy mi van. De míg a hagyományos zsömlétől max 7-8-ig megy fel a cukrom, addig a burgerkinges/mekkdöncis 12-13-ra is képes feltornászni.

Ettől függetlenül a posztot marhaságnak tartom, nem is olvastam végig.
A film megtekintéséhez kattints ide: 1. rész 2. rész (Majd a megnyíló oldalon 5 mp várakozás után a jobb felső sarokban kattints a "Skip ad" gombra!) Zabpehely-készítményeinek hála, dr. Kellogg a század elején multimilliomossá, neve pedig fogalommá vált, bár ez a jó doktor…..
szigetipotyautas 2014.12.25 17:58:25
@jucccka: engem a szerver érdekelt volna, ahová vezetnek, mivel az ilyen közvetítős dolgokban nagyon nem bízom.

Ha meg pár csöcs miatt valami erotikus kategória... hát részvétem. :D
Volt benne pár utalás szexre, meg valamivel több is, mint utalás... "Mióta mered égnek a vastagbél???" :DDD de azért ez inkább csak vígjáték, bár ez a műfaji besorolás sem pontos.
Erotikus mondjuk az Emanuelle...
Azt hiszem, nem csak állatbarátként de emberként is azt kell, hogy mondjam, aki ezt csinálta az elmebeteg. Az MSZP miskolci irodájához vitte valaki ezt a megkínzott, megcsonkított (vélhetőleg) kutyust. A felismerhetetlenségig kínzott állat mellett egy fenyegető levél is el volt…..
szigetipotyautas 2014.12.20 12:24:02
@♔bаtyu♔: te voltál az elkövető?
Múlt-kor Kuba Castro előtt 2014.12.18 17:36:16
53 évnyi szembenállás után töri meg a Kuba ellen bevezetett gazdasági embargót az USA, s ezzel várhatóan mélyreható átalakulásokat indít el. A változás nagyon látványos lehet, hiszen amerikai állampolgárok jelenleg nem utazhatnak a szigetországba, amellyel szemben kereskedelmi…..
Bár a kézügyességemet ismerve elég reménytelen ötletnek tűnik, de egy időben elég komolyan próbálkoztam repülőgép makettek összerakásával. Ez úgy 5-6 évig tarthatott, ami alatt körülbelül 30-35 műanyag csodát raktam össze - de egyszerre sose volt 10-12 darabnál többem,…..
szigetipotyautas 2014.12.19 00:57:03
@Hamster: az nem a Körúton volt? Akkor már én keverem. A Váci utcai nekem elsősorban a kirakatban működő kisvasút miatt volt emlékezetes. Meg talán onnan vettem életemben először makett festéket. Sajnos (?) később felhagytam vele, nem volt megfelelő kézügyességem és türelmem a nekem tetsző minőség előállításához.
Akár meglepő is lehetne, hogy Naomi Campbell még mindig aktívan modellkedik. Ugyanakkor a jövőre már 45 éves szupermodell legfrissebb képeit elnézve még akkor is elismeréssel kell bólintanunk, ha nettósítva levonjuk belőle az utólagos digitális változtatásokat. Naomi Campbell…..
Ha november 17-e a Közfelháborodás Napja volt, akkor december 15-ének mindenképp kijár a Pofátlanság Napja cím. Legalábbis, ami az Országgyűlés elmúlt napi munkásságát illeti. Kezdődött a dolog azzal, hogy az M0-s autópályát és több vidéki főutat is fizetőssé tettek és…..
szigetipotyautas 2014.12.16 15:10:55
@maxval bircaman szerkesztő: miért is ugatsz bele mindenbe, te ganajtúró?
szigetipotyautas 2014.12.16 15:11:37
@Andras J Fazekas: na, megint egy soknickű, seggszájú nácipalánta... de sokan lettetek hirtelen!
szigetipotyautas 2014.12.16 18:11:39
@maxval bircaman szerkesztő: azt az undorító, disszidens pofádat nem bírom.
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
szigetipotyautas 2014.12.16 14:34:28
@bontottcsirke: @HgGina: @gyerekpornó rendező: @Kitiltottak a zusabol de LESZAROM.: érdekes, hogy milyen gyorsan összegyűlt a náci söpredék itt is.
És ez nem egy kocsmatöltelék óhaja, hanem Magyarország vezető befektetési alapkezelői mondják*. Nem kérdezik, hanem mondják. Azt mondják egyes alapkezelők, hogy akkora a korrupció, hogy képtelenek dolgozni. Csak hogy értsd: ez olyan, mintha egy hentes marhavészért…..
szigetipotyautas 2014.12.15 20:36:10
@♔bаtyu♔: mit csinálnak jól, te retkes náci? Egyet mondj, amit az állampolgárok érdekében és nem ellen tesznek! Ja, hogy ilyet nem tudsz? Akkor kuss legyen, takarodj vissza a Szálasi-szentképedhez!
szigetipotyautas 2014.12.16 02:01:09
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: egy rühes náci nekem ne ugasson, úgyhogy neked kuss!

@♔bаtyu♔: meg neked is, te másik gerinctelen bélféreg. Takarodjatok vissza a szálasi tesótok képét imádni, amíg még tehetitek!
szigetipotyautas 2014.12.16 02:02:58
@J.László: azért kíváncsi lennék rá te gazember, hogy ha tisztességes ember volnál, akkor is ez lenne-e a véleményed. Aki a jelen maffia mellett jól érzi magát, az épp olyan köztörvényes bűnöző, mint a fidesz vezérkara.
Mint az nemrég kiderült, a 3-as metró felújítása nem került fel a Brüsszelbe küldendő projektlistára. És ahogy már megírtuk, a metró állapota aggasztó: mind a vasúti járművek, mind az infrastruktúra elöregedett, rekonstrukcióra szorul. A metróvagonok…..
Többen hívták fel a figyelmemet a Culevit, daganatos betegek részére kifejlesztett táplálékkiegészítő szer ünnepi kampányára, azzal, hogy az végtelenül visszataszító számukra. Én is megnéztem magamnak a szóban forgó kampányt, és hát mit mondjak, leesett az állam. Az év…..
Egy kora tavaszi reggelen hatalmas lovaskocsi érkezett a chicagói J. A. Anderson kamera-építő műhelye elé. Egy vasúti társaság megrendelésére készítette el a világ legnagyobb fényképezőgépét, aminek mozdításához 15 munkásemberre volt szükség. A gigantikus szerkezetet…..
szigetipotyautas 2014.12.14 19:11:29
@Mai Manó Ház: én egy német srácra emlékeztem, de könnyen lehet, hogy tévedek és valóban Morell volt. (a hivatkozott posztot nem láttam, pár éve talán egy ismerősöm mutatta, hogy mit ki nem találnak egyesek. :) )
Be kell vallanom, hipermarketfüggő vagyok. Hiperben vásárolok élelmiszert, egyéb háztartási árukat, mindenféle napi fogyasztási cikket, sőt általában még ajándékokat is. Talán egyedül csak ruhát nem. De minden mást igen. Az az igazság, hogy nem is nagyon tudom, hogy máshol hol…..
szigetipotyautas 2014.12.14 08:57:44
@G2: :) úgy tűnik, nem vagyok egyedül a véleményemmel. :)
Cukkerberg Szenzorteszt 2014.12.10 22:00:47
Édes szívem tesztel, méghozzá a Medtronic Minimed Duo inzulinpumpa kanül-szenzor kombóját! Adva van egy hagyományos pumpakanül: ragtapasz, pici bőr alá nyúló pöcökkel, amihez a pumpa vezetékét csatlakoztatva az inzulin a bőr alá jut. Adva van egy szenzor, ami szintén bőr alá nyúlva mükszik. Adva…..
szigetipotyautas 2014.12.10 22:45:58
@kiskatka: hát én kisebbfajta múzeumot nyithatnék cukormérőkből. :) Amíg tehettem, mindig vettem újat, merő kíváncsiságból, így összegyűlt nyolc-tíz darab pár év alatt. A Personallal nekem csak annyi gondom volt, hogy nem mindig bírtam elég vért kipréselni az ujjamból, no meg, ha jól emlékszem, az még nem volt laborhoz hangolva, így következetesen alacsonyabb értékeket mért, mint a labor. De önmagához képest viszonylag kis eltéréssel mért.
Az ideált nem ismerem, de a kistestvére, a Trend, az valami katasztrófa - bár ha az elképzelésem helyes, akkor ez a tesztcsík hibája, így viszont az Ideal sem pontosabb. Ha mégis... akkor sajnálom, hogy anno nem azt választottam.
Van referenciának egy AccuChek-em (illetve most már kettő, mert az újat rá tudom kötni PC-re), az ha kétszer mérek egy szúrásból, akkor minimális eltérést produkál. A Trend és az összes egyéb, olcsó készülék van, hogy egyformát mér, de a legtöbb esetben 0.5-1.5 közti eltérés van a két mérés között, ami szerintem nagyon sok az 5.0-7.9 tartományon belül.
Alacsony értéknél lényegesen megbízhatóbbak, de nálam az 5-7 közti tartomány a jellemző.
szigetipotyautas 2014.12.11 19:55:22
@kiskatka: na ezen akadtam ki, de nagyon pár éve. Sokáig nem méregettem, mert nem vagyok inzulinos, aztán valami rámjött, vettem egy D-Cont Trendet és nagyon boldog voltam, hogy állandóan hat alatt vagyok, néha-néha ment 7 fölé.
Aztán egy alkalommal olyankor is jó értéket kaptam, amikor biztos voltam benne, hogy magas, mert olyat ettem. Na akkor elő az AccuChek-et, vettem csíkot abba is és párosan méricskéltem. És jött az anyázás, mert a csudajó cukrokról kiderült, hogy 7 fölött, sokszor 8 körül van reggel.
Eltelt egy év, lementem száz kiló alá, mostanában megint hét alatt indul a nap.
Mondjuk ez sem az igazi, de erre plusz gyógyszert nem adnak, talán nem is kell.
Többen kérték már, hogy írjak erről is, mert egy új munkahely elég meghatározó az életünkben, és a szerencsésebbeknek kevesebb alkalmuk van gyakorolni a beilleszkedést. A kiválasztás során a kiválasztók törekszenek arra, hogy olyan ember kerüljön a csapatba, aki illik is oda,…..
szigetipotyautas 2014.12.11 13:23:44
@jobangel: ja és bocs, de anno, még amikor indult ez a blog, valahogy nagyon úgy adtad elő, hogy egy "fejvadász" tanácsadó oldalt indított.
szigetipotyautas 2014.12.11 13:54:26
@jobangel: ki mondta, hogy hajlandó vagyok elmászni a linkedin-re. És mint említém vala, nagyjából a blog(index címlapos) indulása óta olvasgatom a címlapos posztokat (nem elég alacsony a vérnyomásom), akkor nem volt kirakva bemutatkozás, azóta meg k.ra nem érdekelt.
szigetipotyautas 2014.12.11 13:55:51
@jobangel: akkor fogalmazok érthetőbben. Pontosan úgy nézett ki az eddig látott posztjaidból, hozzászólásaidból, hogy szerinted az teljesen rendben van, hogy a fészbúkon, linkedinen és hasonló helyeken kutakodnak a potenciális jelöltek után.
Miért kellett meghalnia egy 66 éves, makk egészséges életerős, mindenki által szeretett embernek? Miért nem vette a fáradtságot a kórház, hogy értesítse anyósomat? Tisztelt Szerkesztő!   Az RTL műsorát látva, örömmel értesültem róla, hogy van esély a nyilvánosságra!…..
szigetipotyautas 2014.12.11 13:17:08
@reepach: na, megint egy zseni, aki védené a mundér becsületét, gondolkodni meg minek... Igaz?
Faszkivan a fajtáddal...
szigetipotyautas 2014.12.11 13:18:17
@reepach: nincs SOK esélye vs nulla esélye van. Szerinted ha nincs SOK, akkor kár rá pénzt, munkaidőt pocsékolni?
(nem lennék meglepve, ha te is így gondolnád, sok "orvos" áll hasonlóan a betegekhez)
Januártól minden járműnek fizetős lesz az M0-s autópálya, és az autópályák fővárosi bevezető szakaszai, tehát az M1-M7, az M3-as, az M5-ös, illetve az M6-os utolsó néhány kilométere is - írja a Nol.hu.A díjat azért vezetik be, mert a jövő évi költségvetést úgy…..