Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kifőztemhogyírokneked

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete nem lehet úgy bekapcsolni a rádiót, elmenni egy plázaparkoló mellett, megnézni egy tudósítást valamelyik fesztiválról, hogy ne a Bulibáró szólna. Ennek a remek, a zenei kultúrát alapjaiban megújító valaminek a műfaji besorolása - zene-e egyáltalán vagy az emberi…..
kifőztemhogyírokneked 2015.07.10 11:47:28
:)
Egészen pontosan két dologból van elegem bevándorlásügyben, a balliberálisoknak nevezettek ostobaságából és a Kormány cselekvésképtelenségéből. Mélyen megdöbbent a magukat liberálisoknak nevezők rövidlátó kreténsége. Mit gondoltok fiúk-lányok vagy lányok-fiúk - a franc…..
kifőztemhogyírokneked 2015.07.08 15:27:36
A bank- és brókerbotrányok kapcsán csak kapkodja az ember a fejét. Ilyen tömeges mértékű lopássorozat nem mostanában ingatta meg a magyar pénzügyi rendszerbe vetett bizalmat, de a tanulságok levonására - a szokásos látszatintézkedéseken túl - nem kerül sor. Az…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, polgári termékek! Képzeljék mekkora szarban, bocsánat: bajban lehet a Fidesz, ha leereszkedek ebbe a porfészekbe kedves vidéki városba, ahol még egy vacak focicsapat sincs, és még a vejem sem nyert közvilágításos közbeszerzést. Tényleg, Árpi: Miért…..
kifőztemhogyírokneked 2015.04.09 12:04:47
Itt van nekünk ez a jó Viktor Mihály, Magyarország korszakos miniszterelnöke, akit mindenki csak bírál, kritizál, bánt. Mit tehet szegény az ilyen félázsiai bandával, akik meg sem érdemlik Őt? Emberként biztos rosszulesik neki, hogy látástól vakulásig értünk dolgozik, naponta…..
kifőztemhogyírokneked 2015.01.27 11:09:08
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
kifőztemhogyírokneked 2015.01.12 14:13:47
@asebes: pl. abba, hogy mikor menjél vásárolni. Vasárnap nem fogsz, hétközben nem tudsz, majd szombaton, amikor állhasz a sorban a pénztárnál 1 órát...mert Viktor Mihály még azt is megszabja, nekem hogy jó. Menjen a francba!
Áder Janónak,elnökSándor palotaelső emelet 2. Helló Janó! Itt vagyunk Lőrinc barátommal a felcsúti dácsámon, ahol kolbászt eszünk, és pálinkát iszogatunk. Képzeld, ez a Lőrinc olyan ügyes, hogy talált egymilliárd forintot a vájlingok mögött, de mondtam neki, hogy tegye…..
kifőztemhogyírokneked 2014.12.19 14:27:22
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
kifőztemhogyírokneked 2014.12.01 13:46:13
Nem sokára itt van szeptember 17., az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének nyolcadik évfordulója, melyre a szereplők a jól bevált gyakorlatnak megfelelően fognak reagálni. A kormánypártiak tűzijátékkal egybekötött légi- és vízi parádéval ünneplik, a veretes…..