Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsÁgiiii

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
CsÁgiiii 2016.05.30 09:00:32
CsÁgiiii 2016.05.30 13:03:23
@12zahra12:

Tökéletes, amit írtál, pontosan ezt gondolom én is
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen). A lány elég rosszul viselte a bukást, és sírva…..
A múltkoriban munkába menet kaptam egy telefont, hogy a megyei újságban rólam és a blogomról írnának egy pár sort, majd egy nagyon szimpatikus újságíróval - Szomszéd Eszterrel - beszélgettünk egy jó órát. Én csak beszéltem, beszéltem, Ő jegyzetelt, majd Korsós Viktor fotós berobbant a konyhánkba,…..
CsÁgiiii 2016.04.11 21:09:04
:-)
Szép csöndben felszámolták az egyórás ingyenes parkolást az Allee bevásárlóközpontban. Nemrégiben még hatvan percre be lehetett állni, korábban pedig két órára is. Az új rendszerben hétfőtől csütörtökig 19-22 óráig ingyenes a parkolás. A vasárnapi mentesség maradt. További lehetőség, ha valaki 25…..
CsÁgiiii 2016.02.10 12:07:06
@Túrós:
szia, hát én is várnám már azt a népszavazást!
:-(
CsÁgiiii 2016.02.10 13:03:17
@MrFer:

köszönöm

a mozi, meg a kaja

már tudom
CsÁgiiii 2016.02.10 13:14:14
@MrFer:
semmi gond
:-)
Igen sokszor előfordul nálunk a burger különböző formában, aminek most egy kísérleti, talán egzotikusabb változatát mutatom meg. Kezdem azzal, hogy a bucikat most nem mi készítettük, hanem egy profi cégtől, a Beretka Pékségtől kaptunk jó pár, gyönyörű puffancsot - amit ezúton is köszönök…..
Miután szegény golfpályán talált macskát az előrehaladott karcinómája miatt el kellett altatni, plusz a Raktárosra is rájött a nagyfiúság, ezért gyorsan ki kellett heréltetni, mielőtt bűzbombává változtatja a lakást, tegnapelőtt ismét találtunk egy súlyos állapotban…..
Nem nagyon akartam én erről írni, mert megteszik ezt sokan, bár lehet, hogy nem elegen, de annyian mindenképpen, hogy én, akit igazán érdekel ez a dolog, még én is csak átlapozzam a következő írást, ami erről szól. Mert igen, kicsit unalmassá kezd válni. Mert igen, rohadtul…..
marsbéli krónikák Christmas Cat 2015.11.27 21:59:14
Múlt hét szombaton kutyasétáltatás közben találtunk egy macskát. Olyan állapotban volt már, hogy arra se reagált, amikor a szetter odament hozzá. A jobb füle mögött óriási, krátermély seb, fél füle hiányzott, hús már egyáltalán nem volt rajta, tényleg alig élt.…..
Már több mint egy hete hazajöttünk, azóta forgatom ezt a bejegyzést, mert egyrészt kikívánkozik, másrészt valahogy sosem sikerül úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön se ítélkezésnek, se senki basztatásának a háta mögött. Nehéz ügy, mert egyrészt milyen alapon ugathatnék én…..
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
CsÁgiiii 2015.05.21 16:58:16
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
CsÁgiiii 2015.05.20 09:12:48
@Sanda.Ipse: "Ez a gyugyu semmit nem tanult az ő papikájától."

tök igazad van
ostobaság volt részéről
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
CsÁgiiii 2015.05.15 13:35:17
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
""nevezetesen, hogy minél jobban aljasítsa az embert?""

Szerintem igen. Mi is nézzük, más is.
A VV-ben is erre mentek véleményem szerint. Néztem, bár erősen viszolyogva nagyon, de nagyon sokszor. Oké, minek néztem, tudom...
CsÁgiiii 2015.05.15 13:45:36
@kszanaksz:
igazad van a kísérletekkel kapcsolatban, a fotelból könnyű mondani esténként, hogy atyagatya, te jó ég, mégis azt hiszem, hogy amit Bence csinált, meg Loki is a köpködésekkel, meg egyéb gusztustalan tetteivel, szóval nem tudom elképzelni, hogy ennyire lesüllyedjen az ember.
Hogy hogy válogatták össze őket, hú, ott lettem volna külső szemlélőként
CsÁgiiii 2015.05.15 22:44:43
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
CsÁgiiii 2015.05.14 14:14:35
@Mucsai2010:
Igen, így van, de miért? Mi úgysem tudunk szavazni se ellene, se mellett. Ha másért nem, talán azért, hogy a 105-ös buszon Ő ne legyen leköpködve az utastársak által.??!!
visszataszító egy ember
CsÁgiiii 2015.05.14 14:15:29
@CsÁgiiii: ...mellette...
CsÁgiiii 2015.05.14 14:25:34
@Mucsai2010:
hát ez gáz, nála jobbat ne találjanak!
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
CsÁgiiii 2015.05.12 11:22:05
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
isolde Akkor most a halálról 2015.05.06 15:59:40
Egy dolgot tudok mondani (az éjszakai alváson kívül), amit határozottan és valószínűleg mindörökre elrontott bennem a gyerekvállalás. Nem, nem a testem, az isteni szerencse és némi sportolás mellett számomra elfogadhatóan nézek ki, jó, nem a tizenhét éves kori alakom van, de…..
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
CsÁgiiii 2015.04.17 11:44:55
@AkkorlegyenPtr:

helló
"Lokk pislog mint hal a szatyorban"

ezt annyira, de annyira szeretném látni
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
CsÁgiiii 2015.03.31 09:29:22
@Mildi_Bp:
szia, lehet, hogy azt akarta írni, hogy látnáNk fel...
csak kimaradt egy "N" betű
CsÁgiiii 2015.03.31 09:29:55
@windsor: egyszerre gondoltuk
:-)
CsÁgiiii 2015.03.31 09:37:45
@Mildi_Bp:
:-))
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
CsÁgiiii 2015.03.27 09:37:57
@Tündérfalvi A.:
igen, tényleg elrontottam: hiányzott a macskaköröm.
na nem baj.
:-))
CsÁgiiii 2015.03.27 09:48:32
@BobbyEwing:
semmi gond
:-)
CsÁgiiii 2015.03.27 09:51:05
@BobbyEwing:
szia
semmi gond
:-)