Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daire

25 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
 Őszinte leszek... amikor először megláttam, azt gondoltam,hogy egy újabb olyan kozmetikum, amit egyszer kipróbálok és soha többet nem veszek elő, ott lapul majd a tégelyes körömlakk lemosók és a vattacukor illatú tusfürdők között hátul, a polcon.  Rengeteg ígéretet…..
daire 2011.06.29 13:02:49
@amariejade: karót nyelt alatt azt érted, h racionális?
Kontár Napi talány: lyukasztó? 2010.09.15 11:58:00
A nőklapja fórumon bukkantam az alábbi felugró ablakocskára, itt mindig akad valami reklám-nyalánkság:D Nyomtam róla egy printscreent, és mire visszatértem, már eltűnt az akció.Segítsen be nekik! Használja a lyukasztót!Azóta ez a nap talánya nekem: vajon ki, és mit reklámozhat…..
daire 2010.09.15 15:32:23
Sok kezdő kerékpáros nem fordít különösebb figyelmet a bicaja védelmére, sokan a vastag befőttesgumival vagy cukorspárgával egyenértékű sodrony lakatokkal zárják le a frissen megszeretett kerékpárjuk. Pedig a lakatolás pontosan ugyanolyan része a városi kerékpárnak, mint a…..
            Avt Abc 0-24Dózsa György út-Thököly út sarok150 FtTegye fel a kezét, aki szereti a tömény csigát! A fenti címre kell csak elfáradni.Elsőre nem gondoltam, hogy megosztó lesz ez a csiga, mint Lagzi Lajcsi…..
Tudjátok mi a legnagyobb baj ezzel a filmmel? Hogy aki játszott az American McGee’s Alice-szal, az sokkal kevésbé fogja élvezni. Meg hát más gondok is akadnak. Pedig gyönyörű, akkora eyecandy, hogy azt öröm nézni, csak épp egy kicsit üres mellé.     A történet?…..
A filmet talán úgy harangozhatnám be legjobban, hogy "Mi történt az Ádám almái előtt, vagy közben?" A film mind hangulatában , mind megjelenésében hasonlít az Ádám almáira, csak annyi a baj vele, hogy hamarabb készült el :). De ez semmiben sem fogja befolyásolni a…..
daire 2010.06.23 19:13:57
Holtág Engedj be! 2010.06.18 15:51:00
avagy egy művészfilm, horror-elemekből felépítve. (Eddigi) Életem egyik legnyagyobb filmélményét adta ez a film. Tomas Alfredson, svéd rendező munkájáról van szó, aki a 2009-es Titanic filmfesztiválon debütált filmjével.A történet szerint Oskar, a magányos, visszahúzódó 12…..
Végre megjelent a Zuboly új lemeze, ,,Virágoztass engem!" címen. Sajnos a lemezről le kellett hagynia a zenekarnak pár számot, kopirájt problémák miatt (nem kapták meg az engedélyt pár dalhoz). Az új lemezt nagy várakozás előzte meg a rajongók részéről. Az eredeti…..
Bizonyára mindenki hallotta, hogy a Kistehén Tánczenekar megszűnt. Illetve nem is szűnt meg egészen, ugyanis Kollár-Klemencz Laci folytatja. Szerzett maga köré egy új zenekart (3 dobossal(!)) , és mind hangzásában, mind szövegeiben egészen más zenét játszik. Első lemezük, a…..
Szerintem gyönyörű! Enjoy! A zenéjük pedig letölthető itt...
Holtág A szépség és a szőr 2010.03.18 17:00:00
Diane Arbus képzeletbeli portréja...Ebben a posztban főleg nem csak a filmről szeretnék írni, hanem fel szeretném hívni a figyelmet Diane Arbus művészetére is. A film nem valós eseményeken alapul, csak a háttér valódi. Diane férje szőrméket fotóz és elismert fotós. Diane…..
Holtág A hetedik kör 2010.03.10 02:01:00
Ebben a pillanatban fejeztem be a hetedik kör című filmet. Nehéz így irtelen mindent megfogalmazni, de néhány dolgot most le kell jegyeznem, nehogy elfelejtsem (később update).A filmet Sopsits Árpád rendezte 2008-ban. Ez a rendező kamasztrilógiájának befejező része. Az első…..
Kreatív LMP LMPage 2010.03.06 19:50:46
via..
daire 2010.03.08 10:57:01
Martin McDonagh (Six Shooter) filmje egy misztikus mesevilágba kalauzol el; egy olyan álomba, ami egyszerre barátságosan befogadó és ridegen kirekesztő, egyszerre igaz és egyszerre fikció.In Bruges: a kifejezés igencsak fontos eleme a filmnek, hiszen a belga város, Bruges (flamandul…..
Aki a cím alapján egy standard fesztiválfilmre számít, csalódnia kell. Ez a film inkább hangulatfillm, bár tény, hogy a woodstocki zenei fesztiválok ihlették.A történet főszereplője Elliot, aki próbálja életbentartani szülei üdülőtelepét. Eladja mindenét, jelzálogot vesz fel…..
Holtág Szabó Balázs Band 2010.02.17 12:56:00
A Zuboly lemezbemutatója kapcsán már megemlítettem ezt az együttest és, hogy nagyon megfogott a zenéjük. Tegnap sikerült megszereznem a zenéjüket stream-elve. Ím: Latest tracks by Szabo Balazs BandA zene nagyon jó, ebben szerintem mindenki egyetért velem. A szövegek kicsit…..
Holtág Sherlock Holmes 2010.02.10 14:06:00
Sok embertől, sokféle véleményt hallottam ezzel a filmmel kapcsolatban, ezért úgy gondoltam, hogy mostmár tényleg muszáj megnéznem nekem is. (Bár már előtte is be volt tervezve.)Guy Ritchie ahogy ígérte, tényleg újított ebben a filmben, amellett, hogy megtartotta a régi kicsit…..
Holtág Tudatos választás 2010.01.27 10:26:00
   Napjaink problémás kérdése az erkölcsi felelősség vállalás. Fontosnak érzem, hogy a magazinunk komolyabb témákról is beszéljen. Ahhoz, hogy az általam komolyabbnak titulált témáról bezséljünk, nem kell az erkölcsiség legmélyebb katakombáiba ereszkednünk,…..
Elindult a szavazás Pannónia Fesztivál fellépőire. Szavazz, hogy szerinted kik legyenek ott! Még akkor is, ha te magad nem jössz... :)http://pannoniafesztival.hu/szavazas..
Bizonyára mindenki hallott a Klímacsúcsról, ahol az országok vezetői összegyűltek, hogy megtervezzék, hogyan mentik meg a Földet. Kezdetben mindenki optimistán várta az eredményeket. Aztán, ahogy teltek a napok, a döntéshozatal pedig váratott magára, sokan úgy érezték, valahogy…..
Az első zenekar, amit ajánlanék a Pluto. Nem tudom, hogy ki ismeri, ki nem. Én nem rég ismertem meg a zenéjüket, de már most kedvenc. A második a Biorobot, amiben egy régen-látott arcot is felismerhetünk. Igen, az ott Bérczesi Robi. Éljen soká! A harmadik pedig Péterfy Bori…..
Mai bejegyzésem inkább ajánló akar lenni, mint önálló post. Egy nagyon érdekes weblapot szeretnék ajánlani, ami szerintem mindenkinek okozhat kellemes meglepetéseket. Ez az oldal pedig, a learnsomethingeveryday.co.uk. Itt minden nap posztolnak egy képet, amely egy vicces és/vagy…..
daire 2010.01.05 01:38:02
@Basementman: próbasablon. várom a véleményeket! ha nem jó, kereshetek másikat