Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mistral23

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
mistral23 2010.12.19 08:32:29
A Soo (Bosszú) című 2007-es koreai filmet szeretné sorozatnak az F/X. Két testvér történetéről van szó, egyikük rendőr, a másik profi bérgyilkos. Amikor a rendőrtesót kinyírják, a bérgyilkos (mivel ikrek) beáll a helyére, és megkeresi a felelősöket. A sorozat írója Josh…..
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
mistral23 2010.06.02 14:24:14
Van egy barátom, nevezzük az egyszerűség kedvéért Sándornak. Sanyika, ahogy mi hívjuk, amikor megtudta annak idején, hogy a BL-meccsek közvetítését a Tv2-DigiSport, az Európa Liga mérkőzéseit meg a DigiSport-StoryTV duó kapta meg, annyira ideges lett, hogy két üveg sört is kért…..
comment:com Interjú a vámpírral 2009.11.14 14:00:00
Az alábbi videóban a True Blood egyik legkirályabb szereplője, Alexander Skarsgard mesél az első évadról, a második forgatásáról, meg hasonlókról.    A magyarul Inni és élni hagyni alcímmel bíró vámpíos sorozat 2. évadjának premierje alkalmából még 4 interjút…..
mistral23 2009.11.14 17:27:13
A 24 nyolcadik évada januárban tér vissza, ebben Jack barátunk már nagyfater, és már alig van az amerikai terrorelhárításban valaki, aki emlékszik rá, ki is ő istenigazából. Remélem a hülye kérdésért cserébe kiharapja a kis nyikhaj gigáját nekifutásból. Két trailer,…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
A TWOP az egyik legfaszább tévés honlap, legalábbis hogyvoltfüggőknek és szarkasztikus, cinkelős sorozatleirásokat kedvelőknek mindenképpen - mi is innen nyúltuk a hogyvolt.blog.hu ötletét, és nem is tagadtuk soha (bár ugye nálunk vannak képek, helló!), de olyan faszák, mint az…..
mistral23 2009.09.15 14:25:50
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.29 09:20:00
Elhunyt Billy Mays, az amerikai tvshop-ipar fenegyereke, aki odaát legalább akkora népszerűségnek örvendett, mint nálunk a fülében még a XXI. században is kis aranykeresztet hordó kopasz csávó, aki csudaserpenyőket próbál rábeszélni hiszékeny kiskunfélegyházi…..
A Filmmúzeum egyik legnagyobb húzása volt annak idején, hogy behozták Magyarországra a Nap, széna...-trilógiát. Egyébként annyira szerették a nézők, hogy egy év múlva meg is kellett ismételni a sorozatot. A csatorna később is folyamatosan vetített retró csehszlovák…..
Nem semmi évadja van a Britain's Got Talent című tehetségkutatónak, hiszen nem egy énekes, táncost, szaxofonistát, bűvészt vagy komikust "fedeztek" már fel, erre tessék? az előválogató lgutóbbi adásából menten kettőt is ki lehet emelni. A 10 éves Natalie egyrészt…..
Méltatlanul hanyagoltuk eddig a ma 69 éves Chuck Norris egyetlen evilági ellenfeleként sikerrel bevethető Jack Bauer hetedik (kurvaszar) napját, de ami késik, nem múlik - a kép után spoileresen értékeljük az első tizenkét órát. (Ez az írás a tegnapi, 13. epizód megtekintése…..
Egyrészt kifulladt, másrészt néhányan rángógörcsöt kapnak attól, ha egy általuk látogatott blogon olyan tartalom jelenik meg, amit ők nem szívesen látnak, a "nem olvasom el, mert nem érdekel, épp ezért nem fűzök hozzá kommentárt" alapelv meg nem ismerős számukra...
mistral23 2009.02.15 20:44:12
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
hogyvolt 24 3x01 2008.07.10 09:00:00
És igen! Eljött végre a 24 harmadik évadja is az M1-re. Az egyik szemem nevet, a másik meg üveg, mert ugye annak örülünk, hogy elkezdődött, de hogy minden nap lesz, arról ugye kurvára nem volt szó! Ilyen szintű darát nem tudom, hogy fogok lereagálni hogyvolt terén, de azt…..
mistral23 2008.07.10 13:15:59
Lehet örömködni, meg tigrisbukfencet vetni a kutyaszaros homokozóban, Bruti bevállalta a 24 harmadik évadát is, de arra meló mellett már nem vállalkozott (érthetően), hogy minden nap megírjon egy posztot - ez mindenképpen a minőség rovására menne, azt pedig nem akarja senki. Egy…..
mistral23 2008.07.10 12:51:45
Délutáni sorozatainkat az Alfa holdbázison kívül nem vitte el a cica, tehát lesz Igenis, Miniszter Úr! (m1, 15:50- 17:00), Jóbarátok (Viasat3, 16:20), Minden lében két kanál (Filmmúzeum, 17:30), Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 18:00), Szívek szállodája (Viasat3, 19:00, Vágom a…..
A Grave klinika Izzie nevű szőke medikáját alakító, kicst hisztis színésznő volt az utolsó, akiből az önkritikát kinéztük volna, koppant is az állunk rendesen ma reggel. Azt olvastuk ugyanis, hogy Heigl (akit a Roswell című idegen lényes sci-fi-ben ismerhettünk meg, nem mellesleg…..
Nem egészen fél évvel azt követően, hogy véget ért a forgatókönyvírók tévé- és részben a filmipart megbénító sztrájkja, ami becslések szerint 3 milliárd dolláros veszteséget okozott, máris itt a következő munkabeszüntetés: ezúttal a színészek szakszervezete áll…..
Korábban írtuk, hogy a FOX nem vár őszig, és már augusztus utolsó hetében előveszi jól bevált sorozatait, erre tessék: nem így lesz, mert a csatorna belátta, hogy a nyár utolsó hetét várhatóan sokan töltik majd otthonaiktól távol, így semmi értelme nincs úgy ellőni a…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
mistral23 2008.04.25 10:21:26
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..