Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achi9

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak nekem sok a duma? Biztosan ismernem kéne a játékot... Na mindegy, talán lenyomja a premierhétvégén a Szemfényvesztők és a Démonok között második részét. Magyar bemutató: május 26. Az két héttel az amerikai előtt lesz. ..
Nagyjából mindent elmondtunk már Alejandro G. Iñárritu és Leonardo DiCaprio, Tom Hardy-val megspékelt kosztümös bosszúmozijáról (itt és itt), amihez most már trailer is van, ami után még annál is jobban várjuk... ..
A címben hivatkozott titkokat ezekből a karakterplakátokból aztán ki nem fürkésszük. Viszont azt már tudjuk, hogy az Oscar-díjas Szemekbe zárt titkok amerikai változatának magyar címe eltér majd a korábbitól. ..
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
Épp 40 éve mutatták be a Pythonok második egész estés filmjét. Abban az évben születtem meg én is. Korán volt, fújt a szél, anyám egyedül volt, mikor elkezdett vajúdni és... és most valami egészen más. Artúr, a britek királya (Graham Chapman) azt a feladatot kapja Istentől, hogy kutassa fel a Szent…..
Achi9 2015.03.14 12:38:54
@freddyD: Mint a podcastod rendszeres hallgatója, a diagnosztikám az, hogy te túlzottan racionális ember vagy ehhez.
Amúgy számomra örök klasszikus marad, bár a Brian élete (ha lehet) még jobb a rengeteg zseniális vallás és társadalom kritika miatt.
Öregember jó gépember! UPDATE: Az osztrák tölgy a Facebook-oldalán válaszol a kérdésekre. UPDATE2: Befutott egy, khm, formás teaser plakát is az elolvasom utánra, amin Clarke művésznő – a rossz nyelvek szerint egyetlen igazán – előnyös oldalát domborítja. ..
Ízlelgessétek! (A képet és a címet a Star Wars hivatalos twitteroldalán tették közzé annyi kiegészítéssel, hogy befejezték a forgatást. Kezdődhet az utómunka. Ó, és elvileg az első előzetes is elkészült: hamarosan le is olvasztja a világhálót.) ..
Ilyenkor mindig szerencsétlen Jack Slater jut eszembe: amíg a fickó népszerű, addig meghurcolják, mindenét elveszik, és addig baszogatják, míg mindenkit ki nem nyír. Magánélet, nyugalom, épelméjűség nuku. Itt van ez a Bryan Mills (Liam Neeson), aki két filmen át rohangászott,…..
"Hinni akarom, hogy minden a régi lehet. Hinni akarom, hogy nem egy halott civilizáció romjai vesznek körül. Hinni akarom, hogy közel kerülhetünk valakihez... de könnyebb, ha nem tesszük." Nem kell nyakig mártóznunk a káoszelméletben ahhoz, hogy tudjuk, minél nagyobb horderejű egy…..
Achi9 2014.09.09 22:39:47
@Deepblue Noir: Te aztán megragadtad a lényeget :D

Én nem szoktam beírni ide, de most gondoltam, hogy megosztom a gondolataimat, miután megnéztem az utolsó részt. Akiktől ennyire távol áll ez a világ, azok, miért vannak itt? Nem világos. Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem tud elvonatkoztatni, de ő úgy oldja meg, hogy egyszerűen nem néz ilyesmit és kész.
Achi9 2014.09.10 09:32:46
@Deepblue Noir: Szerintem félreérted. Épp ezért találom szűknek az 5-ös skálát. Ott 5 kategória van, még a 10-esben 10 kategória. Ennyi az egész. Számomra könnyebb a világ filmjeit\sorozatait 10 kategóriába osztani, mint 5-be.