Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vulpes

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnél a felesleges kilóktól megszabadulni?   Nyilvánvalóan szükséged lesz rendszeres mozgásra, életmódbeli változtatásokra, és egészséges táplálkozásra. Amit kevesen tudnak, az, hogy meg kell változtatni az alvási szokásokat is, mivel az alváshiány éhségérzetet és alacsony energiaszintet…..
Vulpes 2016.09.02 18:48:19
@Dorinda41: Melyik recept ír cukor hozzáadásáról?
Január 2-án 23:59 órakor lezárul az európai átigazolási piac, a csapatoknak eddig a pontig kell bemutatniuk a tavaszi szezonban játszó kezdőcsapatukat. Ez igazából már meg is történt, így ha ma éjfélig nem történik valami bődületes csoda, akkor az alábbi cikk egy relatíve…..
Vulpes 2016.01.03 12:54:00
@Komojtalan: Szerintem ne sokat vonj le abból a versenyből, az csak erőfelmérés volt, senki sem adott bele mindent.
Lövészek szépen lassan vesztenek a dominanciából. Szerintem sokkal nagyobb a hangsúly az assassineken. Főleg, ha behozzák az emlegetett új assassin itemet (ami ad AD-t meg Zed ultihoz hasonló passzívot), akkor egyértelműen asssassin meta jön majd be.
A Hírnök egyelőre nem ér olyan nagyon sokat. Ha az ellenfélnek jó a waveclearje, akkor kb még rosszabúl is jössz ki, mert a hírnök ölésére szánt idő alatt az ellenfeled még farm előnyhöz is kerülhetett, míg te nem feltétlen fogsz tudni tornyot vinni (arra a buffra várok majd egy erősítést).

Szerintem marad a Fnatic első hely, habár idén már küzdeni fognak érte. Aztán OG és H2K.
UOL-nak mindenképp kellett a frissítés. Korábbi felállás miatt maradtak volna mid focusban, ami már nem a legjobb stratégia. Egyébként is egészségesebb taktika, ha van egy közepesen erős átlag kis szórással, mint magasabb átlag, nagy szórással (Poe egyik legjobb mides, Vardags egyik legrosszabb adc). Az 5. hely kb várható tőlük.
A filmre, mint művészetre tekintő alkotók szégyenkezve foghatják a fejüket az Álomgyárban az elmúlt néhány esztendőben lezajló folyamatok láttán. Túl a régen minden jobb volt gondolat mentén született károgásokon tisztán kirajzolódik egy új, tisztán anyagiakra épített…..
Vulpes 2014.05.02 13:59:09
Ne haragudjon meg a kritika írója, de ezúttal jó nagyot kell csapjak a bullsh*t gombra, ugyanis egyértelmű, hogy gyűlölet övezi a kritikát (talán az összes hasonló jellegű filmet is), objektivitást mellőzve.

Művészetként tekinteni a Pókemberre és a többi képregény adaptációra, olyan, mintha a teljes értékű háromfogásos ebédnek tekintenénk a hamburger & hasábburi kombót. Ami természetesen értelmetlen.

Igen, Garfield alakította Pókember lazább, viccesebb is, mint elődje, hiszen az új filmekben jó pár évvel fiatalabb is Peter Parker. Ezt felróni badarság, és átgondolatlanság. Azt meg pláne nem értem, miért baj, hogy poénként behozták a régi főcímdalt csengőhangnak. Én megmosolyogtam rajta, és ennyi.

Gyenge technikai megvalósítások? Esetleg a cikk írója egy gyenge kamerás felvételt látott, vagy mi? Én Imax 3D-ben láttam, s nagyon sok jelenet, kiváltképp az Electro-s harcok nagyon el lettek találva, rég láttam ilyen szép 3D-s megoldásokat.

"Az előzetesek és plakátok tengerében gondosan felépített Electro figurája ugyan a film minden fontosabb mozzanatában jelen van, de ne is álmodjunk olyan kidolgozott nemezisekről, mint Willem Dafoe vagy Alfred Molina karaktere volt az előző szériában. Foxx valószínűleg éppen úgy az Arany Málna jelöltek között találja majd magát, mint Giamatti, a meglepően kevés és rövid összecsapás után pedig a neve mellé írhatjuk a legstílustalanabb kilépőt is, amit a filmvilág képregényes metszetében valaha látott a világ."

Ez az egész idézet egy rossz vicc akarhatott lenni. A korábbi trilógia nemezisei nagyon messze voltak a kidolgozott karakterektől, az említett kettő ugyanarra a kaptafára ment ("most jó legyek, vagy gonosz? Hm.. nehéz eldönteni."), Electro meg csak egy bábu. Egy, az erejétől elvakult, bosszúra szomjas, könnyen irányítható bábu. Amit a másik jól körvonalazott gonosz, Harry nagyon is jól kihasznál a saját bosszújára.

"Ez a felvonás végérvényesen megölte bennem azt a kölyköt, aki az ajkai Nagy László filmszínház oldalán akart felmászni, miután 2002-ben kijött az első részről."
Itt árulja el a kritika készítő a legnagyobb hibáját. Ellentétet szül a gyerekkori emlékeivel a felnőttként megélt filmélménnyel. Nyilván az ember ragaszkodik a gyerekkorához, és azokból az értékekből nehezen enged.
Pedig az Amazing Spider Man az eddig elkészült 2 részével már minőségbeli fölényt szerzett.
Kezdésképpen sokkal jobb a főszereplő játéka. Garfield alakította Peter sokkal lazább, viccesebb, Pókemberként sokkal jobban kihasználja a lehetőségeit, technikásabban harcol, okosabban. Nem keresi a bajt, hanem próbál mindent barátságosan megoldani, ha lehet. Electronál is látja, hogy nem akart rosszat, igyekszik is lebeszélni őt mindenről, csak a körülmények nem engedik.
Összességében egy sokkal jobb Pókember Garfield, mint amilyen Toby volt.
A többi szereplőbe nem megyek bele mélyebben (így is túl hosszú már az írásom), de pl.: Gwen karaktere szerethetőbb, mint M.J. volt, meg az egész kapcsolat hihetőbb és elfogadhatóbb, mint a korábbi trilógiában látott (s nem, nem mentség, hogy Garfield, meg Emma a való életben is párt alkotnak, a színészek színészek maradnak).

De senki se gondolja, hogy egy elvakult fanboy lennék, látom a filmsorozat hibáit is. Pl.: El nem hiszem, hogy a két főszereplő középiskolás, akármilyen fiatalnak is tűnnek.
A Manó is kicsit kevés akciójelenetet kapott, ha mondjuk kevesebbet szenvedést látunk volna a Peter kapcsolatából és több harcot, akkor az adott volna még egy pluszt a filmnek.

Összegezve koránt sem érdemel a film 2/5-öt, ahogyan azt a kritika minősíti sokkal inkább egy 7/10. Ismétlem magam: Ez nem egy komoly drámai film, hanem egy tinédzsereknek szóló akciófilm, képregény adaptáció. Ezek alapján kell mérlegelni.
Bő harminc évvel megnyitása után a LucasArts bezárja kapuit. A leginkább Star Wars-játékokra összpontosító stúdió műhelyeiben a messzi, messzi galaxisban játszódó stuffok mellett olyan klasszikusok születtek, mint a Monkey Island-sorozat, a Zak McKracken vagy a Day of the Tentacle:…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Hétfői "Conan" adás végén fellépett a My Chemical Romance és a "Sing" daluk eleve fantasztikus, de ilyen kiváló élő fellépést már régóta nem láttam, úgyhogy felraktam ezt a részt. Imádom ezt a számot és a dobos is egy állat ahogy ezt…..
Itt a lófarkat aztán szó szerint kell érteni :)..
Vulpes 2011.01.21 17:54:29
@Dínósbácsi: És 3 hátsó lába van a szerencsétlennek? :D
Vulpes 2011.01.21 23:47:52
@Dínósbácsi: Jó, mondjuk kicsik is nézik ezt a blogot, szal lehet pulóver :D
Vulpes 2011.01.20 22:03:30
@Dínósbácsi:

Hát az árnyék épp úgy néz ki, mint a ló. 2 láb+egy f***(direkt nem írom ki :D ), pedig az a fényképész lesz a kamerájával :D
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Vulpes 2008.01.29 19:26:30
Rossz PC Juniorok HMC:Kicks online 2008.01.17 22:10:00
by VulpesTÖRÖLT VIDEÓ..
Vulpes 2008.01.18 17:54:33
Üdv mindenkinek!

Ez még az első videóm,a 2.-at most küldtem el a
rosszpcjuniorok@gmail.com-ra,remélem,h az jobban bejön majd nektek.
És még pár dolog:

1:vlk említett vlm fraps-ot,azt honnét tudnám megszerezni?

2:Az egy dolog,h nincs bíró,de nézők sincsenek,ezzel szemben van olyan meccs,aminek a végén megdöbálnak minket a "képzeletbeli" nézők :P

3:Ha hiszitek,ha nem,eredetileg 16 perces volt a videó,tehát volt egy kevéske vágás benne XD

Végülis köszi a kritikákat.