Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szexpartner Kereső

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig tartja magát az a szájhagyomány, miszerint az önkielégítés kártékony hatással van az egészségre, a pszicho-szexuális fejlődésre, hovatovább a párkapcsolatra. A szakemberek azonban nagyon is fontosnak tartják az erotikus fantáziálás eme, akár párban is gyakorolható…..
Tudod, hogy melyik állat bújik össze a párjával csak azért, hogy testi örömökben legyen része? És azt hallottad, hogy a szoba hőmérséklete is meghatározza az orgazmus-készségünket? Édes csábítás A nőknek csak nem 70% szívesebben válaszja a csokievést, mint a szexet. Ennek…..
Jöjj rá, hogy mire vágysz, és ne légy félénk megkapni Ha visszamehetne az időben, akkor Zussman azt tanácsolná hölgy klienseinek, hogy legyenek agresszívebbek annak kifejezésében, hogy mire is vágynak az ágyban. Ez 50 éve még nem volt elfogadott... De a mai nőket is arra…..
Csinos lányok galériái ..
Csak a magyarok valamivel több, mint egynegyede állítja, hogy a szex a legjobb dolog az életben - derül a ki az Image Factory és a TÁRKI legfrissebb, sorrendben tizenegyedik Társadalmi Klíma Riportjából. A férfiak jóval többre értékelik a szexet, mint a nők, hiszen az erősebb nem…..
A nők azért szexelnek, hogy szerethessenek, a férfiak pedig azért szeretnek, hogy szexelhessenek - tartja az egyik legelterjedtebb szex-hiedelem. A blőd közhelyek és vicces legendák között kutattunk. Bár gyakran nem tudatosul bennünk, mindennapjainkat végigkísérik a hiedelmek – ez…..
A jó szex nem csak a bonyolult technikán múlik. Hogy növelni tudja az élvezetet a hálószobai játékokban, frissen kell tartania az agyát és a testét egyaránt! A jó szexuális élet egy újabb ok, amiért érdemes egészségesen élni! Szakértők szerint azoknak az embereknek, akik…..
Ugye ismerős a szitu: vadul ölelitek egymást, úton a hetedik mennyország felé, aztán nála vagy nálad becsúszik egy kis gikszer? Egy apró kis zavar. Amit, ha nem orvosoltok… Pedig vannak hatásos gyors megoldások, ami élénkíti a testet, lelket – és nem utolsó sorban a nemi…..
Ebben a ritka betegségben szenvedő betegek alvás közben létesítenek szexuális viszonyt, ám másnap nem emlékeznek a történtekre. A betegség viszonylag jól kezelhető különböző generikus antidepresszánsokkal. A betegség tulajdonképpen az alvajárásnak egy sokkal „fejlettebb”…..
A legjobb, ha a szerelmed segítségével éred el az orgazmust, de ha éppen szingli vagy, vagy nincs kéznél a szívkirályod, amikor szükséged lenne rá… - akkor egyedül kell csillapítanod a szexséhségedet. Amihez kellékek színes tárháza áll rendelkezésedre. Ha kellően nyitott…..
A női orgazmus titokzatosabb dolog, mint maga a Bermuda-háromszög. Vajon tényleg egy diétán múlna, hányszor és milyen intenzitással élvezünk? A legnagyobb különbség a két nem között, hogy a férfiaknak valahogy mindig van kedve a szexhez, a nők számára viszont a vágy és a…..