Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartaly

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KEDVEZMÉNYES, ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS, SAJÁT TEHERAUTÓINKKAL! KATT >>> Jelenleg 4-5-6-8 m3-es méretekben! Raktárról vagy rövid szállítási határidővel ( szezonon kívül)! PÉLDÁUL: 8 m3, 80 hl, 8000 literes szállítótartály; Befoglaló méretek: 473 cm hossz; 145 cm magas; 230 cm…..
Esővízgyűjtő tartályhoz illeszthető előszűrők Az esővízgyűjtésre gondoló vásárlók általában csak az esővíztartállyal, mint gyűjtőedénnyel foglalkoznak. Az esővízgyűjtéshez kapcsolódó egyéb tartozékokról, kiegészítőkről  - mint pl. az előszűrők, bevezető szerelvények, szivattyúk, utószűrők,…..
312/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásról * - A jogszabály mai napon ( 2020.09.07. ) hatályos állapota: Tartályt 60 m3-ig engedély nélkül lehet telepíteni, 60 m3…..
2 m3-es szennyvíztisztító rendszer Max. 4 felhasználó Komplett rendszer! info@tartalygyar.hu 30/383-4000 Gyártó, kiadó Termékleírás 2 m3-es Háztartási szennyvíztisztító: Anyaga: polietilén >>>HD-PE műanyag; Könnyen telepíthető és…..
KÖZÚTI GÁZOLAJSZÁLLÍTÁS MENTESSÉGGEL   IBC tartályokról bővebb információk ár és megrendelés itt: http://www.tartalywebaruhaz.hu/35660-muanyag-ibc-tartalyok IBC TARTÁLYOK kiszállítási díjai: http://www.tartaly.info/ibcszalldij.html Rendelés: +36309041979 vagy +36303834000 SOS.:…..
NEM talajvizes területre készített műanyag TARTÁLYOK TELEPÍTÉSE TALAJVIZES TERÜLETRE: Fontos: Talajvizes területen az irányadó a maximális ( néha előforduló) talajvízszint ; A beton mennyiség számításához kérje szakember segítségét; A nem talajvizes területre készített tartályok vagy aknák (…..
05.2. MIHEZ NEM SZÜKSÉGES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY? Átvéve : 2017.01.19 Utolsó frissítés: 2016. július 16. szombat, 11:00 Szerző: dr. Jámbor Attila Korábban azon kellett elgondolkodni, hogy egy építkezéshez, felújításhoz, bővítéshez szükséges-e építési engedélyt kérnünk vagy csak bejelentést kell…..
Kérdések 2 m3-es műanyag ivóvíz tartályról: Szeretnék rendelni egy ivóvíz tároló 2 m3-es műanyag tartályt. Mikorra tudják vállalni?: Rendben, megoldható. Általában van raktáron. Ha nincs, a rendeléstől számított 2-4 héten belül elkészítjük, igény esetén kiszállítjuk. A tartály itt rendelhető:…..
Általános tájékoztató műanyag szállító tartályokhoz.   Már van fekvő lencse tartály is, 4-5-6-8-10 m3-es méretekben: http://www.tartalywebaruhaz.hu/39355-pe-muanyag-szallito-tartalyok PE ( polietilén ) fekvő hengeres műanyag szállító tartályok: Fekvő hengeres műanyag tartályaink többféle…..
Általános leírás műanyag tömlős fedéllel ellátott rozsdamentes borászati tartályokhoz A tartályok méretei választéka itt: http://www.tartalywebaruhaz.hu/20270-rozsdamentes-uszofedeles-bortartaly A műanyag tömlős fedeleket mára 25 literes mérettől tudjuk biztosítani, (…..
Használati útmutató a tömlős - pumpás boros - pálinkás tartályokhoz. Van ilyen rozsdamentes - saválló - inox - KO - tartály pumpásban:    Van saválló műanyag pumpás - tömlős tartály is: Mindkét tartályt egyformán kell használni. A tartályokban belül egy tömlős…..
Borászati kotyogó A borászati kotyogó az az eszköz, amely arra hivatott, hogy a bor erjedése közben termelődő felesleges mennyiségű széndioxidot kiengedje az erjesztő edényből, de a levegőt ne engedje be. A készülő bor ugyanis könnyen elromolhat, ha levegővel…..
TARTÁLYOK ÁLTALÁNOS TELEPÍTÉSE: a TARTÁLYGYÁR Kft. által forgalmazott -esővíz-, szennyvíz tárolására is alkalmas, földbe ( is) süllyeszthető PE tartályokhoz Fontos:A hibák elkerülése végett a beépítési útmutatót a munka megkezdése előtt tanulmányozza át és tartsa…..
1 m3-es esővízgyűjtő >>> Kérdések és válaszok: Esővizet gyűjtenék kb. 1 m3-es, földbe ásható tartályban. Családi ház tetőről jön a víz, 2 különálló eresz csövét egyesíteném és az menne bele a tartályba. Szeretnék beépíteni szennyeződés…..