Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fölé mellé

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküdtszék első fokon kimondta, hogy Marvin Gaye örökösei számára 7,3 millió dollárt (2,1 milliárd forintot) kell fizetnie Robin Thicke, Pharrell Williams és T.I. triójának, mivel ellopták Gaye 1977-es Got To Give Up című számát. A lopás a Blurred Lines számban öltött…..
fölé mellé 2015.03.11 21:18:35
@pannonfunk: na de itt le lehet rántani milliókra valakit... míg egy harmadvonalbeli bluesbandáról mennyit veszel le? Egy hatos karton sört, meg 3 zacskó csipszet...
Tudom, pénzzel. A színész Carly Rae Jepsen klipjében főszereplő, saját magát alakítja, meg énekli a dal szövegét, miközben sétálgat, taxizgat, ilyeneket csinál. Aztán egyszer csak összefut az énekesnővel, akivel táncolnak is egyet. Végül megjelenik Justin Bieber, de minek?…..
fölé mellé 2015.03.10 23:26:41
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
A "Polereczky" történet egy magyar katonáról szól, aki egy MiG-21-es vadászgéppel akarta elakarta hagyni az országot. De vajon miképpen jutott olyan elhatározásra, mi motiválta, hogy külföldre szökjön, és éppen miért vadászrepülővel akart dezertálni? A kérdésekre a választ…..
A héten zajlik ez a kiváló kezdeményezés, amit egy srác vállalt be nagy elánnal, miszerint egy hétig kizárólag csak Nickelback számokat fog hallgatni. Természetesen nem öncélú ez a tett, hanem egy, a fejlődő országok számára vízellátást biztosító jótékonysági…..
Hanem Lars Ulrich-ról és a Metallicáról. Ezt a Metal Injection bizonyítja be egy rövid mash upban. A vicces videót azok tudják leginkább értékelni, akik látták az amúgy elég jó, Whiplash című filmet, ami egy dzsesszdobos szenvedéséről szól. Kiemelt szerepet kap benne a…..
fölé mellé 2015.02.17 10:12:43
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
fölé mellé 2015.02.15 15:07:15
@SunyiSanyi: már megint az osszián legyen részeg? az óriás nem érezheti jól magát? =)
fölé mellé 2015.02.14 19:57:10
@...khm...: az első Mirigy-lemez, na az zseniális volt! =D Rajta az Ossian-feldolgozással... változnak az idők...
fölé mellé 2015.02.14 20:07:16
@...khm...: igen, akkor még őszintén szórakozni, és szórakoztatni akartak, mint rockerek. Aztán ami a 2000-es években történt, arra kár szót vesztegetni. 93-ban láttam őket egy kis klubban, és az akkori énemnek zseniálisan viccesek voltak.
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..
fölé mellé 2015.02.14 11:32:55
@Bafana: Sajnos rosszul kezdted az érvelésed. Attól, hogy valaki sok lemezt adott el, és sok koncertet nyomott le pályafutása során, még lehet ciki és kínos.
fölé mellé 2015.02.14 12:11:11
@Bafana: Tehát csak akkor van jogom kritizálni Endrét, mert részegen tántorog a színpadon, összevissza hadovál, és perrel/veréssel/ellehetetlenítéssel fenyegeti az őt kritizálókat, ha "letettem valamit az asztalra".
Mondom, hogy rosszul érvelsz.
Viszont sajnos nem új lemezt adott ki a seattle-i csapat, ahogy Thom Yorke, hanem csak a Phantom Limb daluk klipjét tette letölthetővé. Két csomagból lehet választani. Van egy ingyenes, amiben csak a videó van. És van egy olyan, ahol email címért cserébe kapunk három másik fájlt is: egy exkluzív…..
Egy ideje tervezem már ezt a bejegyzést és asszem ez a mostani, cefet másnapos este éppen tökéletes volt rá, hogy elkészüljön, mert pontosan tudom, mit éreztek ezek a szuperrészeg rocksztárok másnap a turnébuszban. Bizony, most olyan hírhedt esetek jönnek, amikor a rockzene istenei…..
Az ember, aki sose volt ott Bulinet 2014.09.21 19:01:58
Budapest, 2001-2002. 29 éves vagyok. A másfél hónapos világvége-túra után nagyon furcsa érzés volt újra itthon lenni. Azt reméltem, ha egy kicsit lelépek, az idő majd kigörcsöli helyettem a problémákat, és ha nem is feltétlenül jobb, de legalább más helyzetet kell kezelnem.…..
fölé mellé 2014.09.21 23:00:26
Óriási az örvendezés az Apple illetve a U2 háza táján. Az euforikus hangulat oka természetesen az, hogy milyen rohadt sokan, több százmillióan töltötték le az írek új lemezét. Persze, letöltötték, mert az ember ha akarta ha nem, ott volt az iTunesában, illetve egész pontosan az…..
fölé mellé 2014.09.13 23:02:47
Nem tudom, mennyire jogos kívánság, hogy ingyen mentsenek le telefonszámokat a régi SIM-kártyáról az újra, de az biztos, hogy nem kóser, ha kérdés nélkül aktiválnak fieztős szolgáltatásokat. Mondjuk Robi észnél volt mindkét esetben, mégha az első megoldásával egy csomó…..
fölé mellé 2014.09.09 08:56:55
@AtiSnatch: Feljebb névvel-arccal is megtettem (FB-kommentek), így korrekt a dolog. Figyelmetlen voltam. Az első reakcióm az volt, amikor lekapcsolták a mobilnetet, hogy megnézem a korábbi számlákat, de mire hazaértem, csak a bosszankodás maradt, meg a "rám sóztak valamit, amit nem kértem" - gondolat.
Az, hogy itt mit kommentelnek majd erre, nagyon nem izgat. Én (egyelőre) megtettem mindent, a szerkesztőknek is írtam, hogy töröljék, vagy tegyék ki a helyesbítést.
Ha névtelenül nagy volt a pofám, és rágalmaztam, akkor a bocsánatkérést is vállalnom kell arccal-névvel.
fölé mellé 2014.09.09 09:10:02
@AtiSnatch: Kibírom a kommentek olvasgatása nélkül... =)
Ha meg köpködni akarnak, köpködjenek. Jobban érzem magam így, hogy javítottam magam, és vállaltam, hogy hülye voltam, mintha lapítanék.