Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milky Horse

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
Milky Horse 2018.09.16 22:02:25
A pizzafutárkodás viszonylag jó kiindulópont lehet sokaknak, akik próbálnak külföldön valamilyen átmeneti megélhetést találni, hiszen nem kell hozzá speciális tudás (a folyamatosan frissülő ingyenes GPS-ek korában pláne), viszont emberre mindig szükség van. A korábban már szállodai és alkalmi…..
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Nem szeretek vásárolni. Előre megkövetek mindenkit, akik ebben a tevékenységben élvezetet lelnek. Nem vagyok álszent, én is szeretem az új dolgokat, de mégis minden egyes alkalommal erőszakot kell magamon elkövetni, amikor boltba kell mennem. Ennek az ellenszenvnek csupán két oka van: ez egyik a…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Subba Napi Damu 2015.06.20 15:24:39
Milky Horse 2015.06.20 19:49:31
@dex.ion: Ejnye, te kis naiv, nem gondolod hogy ő írta a könyvet?
Ő maximum egy írónak feldiktálta a sztorit szóban, az író meg a megfelelő eszközökkel megfogalmazta/leírta a történetet.
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film A posztapokaliptikus filmekkel való első találkozási pont legtöbbek számára a zombikon keresztül történik, különösen manapság, amikor reneszánszát éli ez a szubzsáner. Sokatmondó, hogy a műfaj gyakorlatilag összes…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
Milky Horse 2015.06.05 18:01:52
@henrik_: Igazad van, én tévedtem.
Subba Kicsimmel Olaszba 2015.05.21 16:31:51
Hirtelen fel se tűnt, hogy Hajdúné Ungabunga úrral csekkolt be Rómából biztos az tévesztett meg, hogy tegnap még az ikertorony dzsigolóval gnocchizgatott  ..
Hallod, erre kelek?! Hogy reptiliánok báncsák a MAGYART?! Hogy ezeknek ez a HOBBIJUK?!  Még szerencse, hogy ez a blogger képben van, mert totál nem értettem mér van szar kedve a népnek: "Sajnos egy eleg szomoru de nem figyelmenkivul hagyhato hirrel kell szolgaljak. Az idegenektol…..
Milky Horse 2015.04.25 16:32:18
  Ez egy elég súlyos dilemma minden HR-t és emberi tényezőt komolyan vevő cégnél/cégvezetőnél/döntéshozónál. Axiómának tűnik, hogy emberséges elbocsátás nincs, legalábbis elbocsátott ember nem tartja emberségesnek az elbocsátását sosem. Talán enyhíthető a rossz…..