Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miadesign

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor van úgy, hogy hiába ölünk bele időt és energiát egy-egy helyiség berendezésébe, valami mégis hibádzik. Talán a kanapét tegyük máshova? Vagy a dohányzóasztal túl alacsony? Néhány tanács a profiktól, és tökéletessé varázsolhatjuk az otthonunkat. Nagy tanulság, hogy…..
A tavasz közepén járunk, a Bika csillagjegyében. Ha érdeklődsz a horoszkóp iránt vagy ebben a jegyben születtél, biztosan fel tudsz sorolni pár jellemző tulajdonságot: stabil, megbízható, nyugodt, élvezi és meg is éli az élet kisebb és nagyobb örömeit. De gondoltál-e arra, hogy milyen lakberendezési…..
Csodás tavaszi napok vannak a hátunk mögött, ilyenkor kedvem lenne körbeölelni a világot. Virágba borultak a fák, nyílnak a tulipánok, nárciszok, újjászületik a természet. Miközben gyönyörködünk a körülöttünk levő számtalan csodában, tennivaló is akad bőven. Bármilyen kicsinyke teraszunk vagy éppen…..
Nem tudjátok, mit adjatok ajándékba női rokonaitoknak/párotoknak? Segítünk! Összegyűjtöttük az általunk vélt legjobb ajándékokat a H&M honlapjáról. Így már garantáltan nem fogtok mellélőni. A fülbevaló szinte mindig jó választás, az árakat illetően pedig…..
Az Alvarae Disign Studio megint nagyon dobott. A kortárs luxusbútorokat tervező hongkongi stúdió nem csupán egy szénszálas anyagból készült, elegáns vonalvezetésű fürdőkádat álmodott meg a La Baignoire esetében, hanem egy olyan egyedülálló bútordarabot, ami használója…..
A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó…..
Saját kézzel Ugróiskola 2014.09.30 22:58:45
Már hónapok óta nyúztak a lányok, hogy készítsünk ugróiskolát a lakásba. Az étkező-nappali kisebb átalakítása után végre lett is hozzá hely. Elővettem egy 2 éve félretett kicsit foltos nyers színű IKEA rongyszőnyeget (újonnan kb. 7ezer Ft) és a textilfestékeket. Majd…..
Elég régen hallottunk a hivatásos celebről (vagy csak mi nem figyelünk eléggé), most azonban van okunk hírt adni felőle, ugyanis közel 5 millió dollárt fizetett egy New York-i penthouse-ért. Paris Hilton már egy ideje keresgélte a megfelelő New York-i lakást, és most meg is…..
Miadesign 2014.11.19 16:10:33
Hányszor halljuk... és általában durcásan... valamiért nem akkor szoktuk hallani/mondani, amikor valaki valami jót mond rólunk... pedig... ha „nem érdekel”, akkor?  Ennél keményebbet akarok itt, bár ez is igaz.... A nyomunkról a világban... nem a nagy felfedezők, államférfiak,…..
Számtalan lakásfelújítás reklámcikk-el találkozhatunk naponta. De a mögötte álló hírdető vállalkozásról tudhatunk-e valamit? Többnyire a weboldalukon találhatunk bővebb információt. Érdemes a vállalkozás nevére, a cégnévre is rákeresni a neten ha többet is szeretnénk…..
Miadesign 2014.09.08 19:56:06