Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rcarlosk

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
rcarlosk 2014.09.30 19:16:10
Ez komoly!? Mármint amit leműveltek itt páran, komolyan ennyire álszent még önmagával szemben is néhány ember? Nehogy már pár szó amit tán még egy orvosi könyvben is meg találsz, vagy a kis iskola udvarán, az ekkora baromi nagy dolog legyen nektek. Ez senkinek nem szól célzottan, mivel nem fogok beszállni a vitába, egyszerűen csak képmutatásnak érzem mikor egy 'felnőtt' ember megbotránkozik pár rossz indulattal is éppen csak obszcénnek nevezhető szó hallatán.. Oké engem is felb*szna ha mondjuk egy gyerekcsatornán hallanám, de szerintem ez itt ebben a formában bőven belefér. Főleg, hogy nem egy fő cikkről van szó. Másik pedig az, hogy Pistának meg van a saját stílusa ahogy mindenki másnak is, én pl. pont ezért bírom.. és nem, nem azért mert így fejezi ki magát, hanem azért mert egy őszinte embernek tartom minden szempontból. Szóval rohadt kicsi az ingerküszöbe itt néhány embernek. Illetve azt még hozzáfűzném, hogy láttam már olyan embert aki éppen csak nem szent, de kiszállt egy remek autóból és még ha élete során először is de elhagyta a száját egy őszinte "ez k*rva jó!".. és ebben nincs semmi szégyellni való. Pont ezért nem ront semmit az oldal illetve a tc munkásságán egy ilyen videó, ahogy egy Tarantino film sem lesz értékileg és művészileg kevesebb attól, hogy kismilliószor fogod hallani azt, hogy 'bazdmeg'.. sőt talán részben pont ettől az őszinteségtől és képmutatásmentes jellegétől lesz művészileg is több mint mondjuk bármelyik tucat film. További szép estét!:)
rcarlosk 2014.09.30 21:32:19
@Flak: Na hol is kezdjem, elsősorban 'nyugi', 'ne húzzam fel magam' rajta.. valószínűleg nem fogalmaztam meg érthetően, hogy én nem szállok be ebbe az egészbe, és ahogy elnézem a felgyűlt kommenteket nagyjából valóban én voltam az aki tartózkodott az egésztől, ebből eredően nem tudom miből gondolod, hogy felhúztam magam bármin is. Halálosan nyugodt vagyok. Továbbá nem védek senkit, ahogy te, úgy én is a véleményem nyilvánítottam ki csupán, viszont én nem is lovagolok rajta. Volt egy véleményem, ennyi. Van aki egyet ért van aki nem. A videó pedig nyilván nem az újra nézés miatt készült, csupán egyszeri vélemény nyilvánítás továbbá van aki poénra veszi, szerintem egyáltalán nincs benne semmi megbotránkoztató, kihangsúlyozom SZERINTEM, még mielőtt ezen lovagolnánk tovább. Valamint ezzel nem folytatni kívánom ezt a felesleges elharapózott témát itt, egyszerűen csak tisztáztam amit te erősen félreértettél Bajnok.
Szóval ha lehet ne bántódjon meg senki, van akinek elítéli jelen esetben és van aki nem, ne lihegjük túl, mindenkinek van értékesebb és jobb dolga szerintem mintsem ilyen felesleges dolgon vitatkozni, ahogy nekem is. Tehát további jó vitatkozást aki részt kíván venni ebben. ;)