Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Durci

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cukorróka blogja öreg??? 2010.12.03 11:51:44
abból tudom, hogy öregszem, mert egyáltalán nem érdekel mi az az androidos telefon, egyszerűen nem vagyok célközönség. de mondjuk sztem ez 10 évvel ezelőtt is így volt. AKKOR viszont nem én öregszem. A  VILÁG HÜLYÜL!!!!!:D..
"Vannak boldog és szomorú perceink az életbenVannak olyanok amikor nem történik semmi sem.A boldog perceink néha úgy elrepülnek, mint a madárS mikor szomorú úgy érezzük az óra csak áll és vár.Ha az életed üresen pereg valami nincsen rendbenTudod élet egy hullámvasút…..
"Csak egy korty a szerből, melyet úgy hívnak szerelemMegremeg tested, majd azt mondod kell még nekemKótyagos leszel, úgy érzed már a föld felett repülszKisimulnak ráncaid és egyszer csak mosolyra derülsz. Mikor az agyadhoz ér, hirtelen a világot másképp látodAzon kapod…..
"Átélhettem, hogy milyen Veled együtt lenniRájöttem, mindig is azt akarom érezniMeghódítani kis szívedet napról napraS nem gondolni semmit majd a holnapra.Érezni finom bőröd, mely olyan, mint a selyemBelélegezni illatod, ami megbolondít engemKulcsolni szép kezed és fürkészni…..
"Esténként az eget kémlelem a csillagodat keresve Vajon nem-e épp akkor beszélgetsz el vele, Gondolataimat lefoglalod folyton a fejemben jársz Például az mikor a Duna-parton velem sétálsz. Nem lehet elfelejteni azokat a lopott csókokat Két gyönyörű szemed és oly bájos…..
Kell még TőledKell még Tőled, egy gyengéd ölelésPuha kezeid kulcsolása, leheletnyi érintésMiként az ég éjjel átkarolja a HoldatTe hozz sebes szívemre örök nyugodalmat.Kell még Tőled, egy lopott csókszámra, melyből hangzik feléd megannyi bókMi eddig fekete-fehér…..
Őszinte vallomásNem tudok most rád nézni, hogy elmondhassam NekedBár lehet még jobban zavarba hozna csillogó szemedLehetsz az ország mélyén, vagy a világ végén bárholAkkor is tudom, szemed sarkában most szomorúság honol.A reménytelen szerelem tüze csak felemészt tégedOlyan ember…..
Mi a szerelem?Egy életen át tartó őrült vesszőfutásSok-sok nőtől "pofon" vagy ámításMikor remegő szemekkel azt mondja szeretMásnap gondol egyet, inkább kukába veledLejárt lemez, régimódi, kiment a divatbólElég legyen már, e nevetséges szavakbólNem tudja valójában,…..
Plátó játékaHa meghallom hangod, oly kedves dallam fülemnekMintha a mennyországban járnék és az angyalok énekelnénekÚgy maradtam csendben, nem jött ki számon egy szó seMint a virágra rászálló vidám méhecske zümmögése.A pillanat, amitől elállt teljesen a lélegzetemMikor…..
Elveszett EmlékEltelnek lassan a napok, a hónapok, majd az évek S néha előkerülnek a múltból régi fényképek, Emlékek érzések, amik szívünk mélyén laknak Melyek mosolyt és könnycseppet az arcunkra csalnak. Pillanat mi szép volt, de az idő feledésre ítélte Én mégis…..
A fociról"Sokan próbálták ezt az érzést szavakba önteni,Milyen érzés lehet a focimezt magunkra ölteni,Kimenni a pályára és űzni ezt a játékot,Megjárni a poklot vagy a mennyországot.Valaki a fociszeretet génjét magában hordozza, Van, aki ötven évesen, mint egy betegség…..
                       Angyal   „A mennyből leszállt egy angyal a Földre  Nem kereste, mégis rátalált a szívemre  Kérleltem vigye magával és adja az övét…..
 Fájdalmas csalódás   „Fel sem fogtam mit is mondtál nekem Néhány szóval padlóra küldtél engem Az ilyen szavak bizonytalannak mutatnak, Még te se hiheted el saját magadnak.   Csak szidni tudom Ámor nyilát: eltalált, De az általad okozott seb jobban fájt…..
 Szerelem elmélet „Felnézek az égre, látom az arcodatNézem a szemed, látom a csillagokatEgy dolog ami csodákat művel velemMindenki csak úgy mondja, ez a szerelem. Egy érzés, ami a fellegekbe repít,Átjárja mindenemet, teljesen elszédítIlyenkor a szívem hevesebben…..
 Csak egy esélyt kérek   „Ne hagyj sokáig szenvedni kérlek, Hisz úgyis tudod jól, nagyon szeretlek Ha rád gondolok, színesbe látom az eget Képzeletbe megjárom a fellegeket.   A csókod mézédes ízére vágyom Magamat az életbe, nehezen találom Adj egy…..
 Bocsánat a semmiért   "Szomorú vagyok, nagy teher van a vállamon Megcsillant szemem, egy könnycsepp elindult arcomon Nagy a szívem bánata, nem gyógyítja meg semmi Kínozza belül fájdalom, nem fogja fel senki. Eszméletlenül szeret, őszinte, teljes odaadással Mégis…..
  Kettősség   Nagyon boldog vagyok egyszerre sírok és nevetek, Egyszerre érzem azt, hogy szeretlek és gyűlöllek, Eloltod bennem a tüzet, majd újra meggyújtod, Bolond szívemet a szerelembe magaddal rántod.   Örömmel megyek veled, vigyen bárhová sorsod,…..
 VÁTI-s lányok   „Ha esténként kigyúlnak a fények „Annyi lesz” az Anger zöld gyepének A soproni lányok a fűre lépnek Előtűnnek az ifjú tehetségek   A futóedzés nem nagy probléma Százról is lealkudjuk harmincra Ha a kapusunk a sárban…..
  Várva várt vendég   „Kedden egy pesti vonat hozott el téged, Eddig csak látásból ismertük személyed Hat napot töltöttél el csendes kis falunkban Ennyi időt kaptunk, hogy megismerjünk jobban.   Első élményed, hogy láthattál teheneket Másnap a…..