Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissPéter

77 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szállásadóknak Kuponok 2023.06.28 08:13:44
Nemrég volt egy nagyobb vita a szállodai kuponozásról. Több vélemény látott napvilágot, ezért bemásolom ide különválasztva az ellenző és támogató érveket. A Kupon vs. Szállodák cikk volt a dolog elindítója.  ..
A fakivágás szolgáltatása kulcsfontosságú a zöldterületek, erdők és városi környezetek fenntartásában és kezelésében. Azonban a fák eltávolítása vagy metszése nem egyszerű feladat, és számos tényezőt kell figyelembe venni a hatékony és biztonságos munkavégzés érdekében. Ebben a szakmai…..
Taxi Budapest Egy kép a webről 2023.06.28 08:05:34
Érdekes képet találtam egy internetes kereskedelemmel foglalkozó blogban. Nézd meg Te is és gondolkodj a képen! Egy nőt látsz, akinek már nincs arca. A feje körül az interneten megszokott, az emberek által gyakran használt, jól ismert alkalmazások logói keringenek. Huh! Ez borzasztó! Eltakarná a…..
Az elmúlt években egyre növekvő figyelmet kapott a fakivágás szolgáltatása a világban. A fák eltávolítása vagy metszése számos okból lehet szükséges, legyen az a biztonság fenntartása, a terület újrahasznosítása vagy a növények egészségének megőrzése. A fakivágás azonban nem pusztán egy egyszerű…..
Termékünk, a fakivágás szolgáltatás, egy magas színvonalú és professzionális megoldás, amelyet olyan ügyfeleknek ajánlunk, akik megbízható és hatékony megoldást keresnek a fafűrészeléshez és fakivágáshoz. Szolgáltatásunk kiemelkedik a versenytársak közül, mivel nemcsak a legjobb minőséget nyújtjuk,…..
SzállásMarketing workhopok már 2008 óta léteznek és egyre nagyobb rutinnal vetem bele magamat, egyre inkább a hotelek, apartmanok és vendégházak igényeit kielégítve sikerül megrendezni azokat.   Miről szólnak a SzállásMarketing Workshopok? Kipróbált, saját fejlesztésű tananyagokkal dolgozom, így…..
Lokális marketing segítségével helyi üzletek érhetik el a közelben lévő ügyfeleiket. Szállások esetén ez az eszköz segíthet, hogy akár a térképen le is foglalhassák vendégeink a szállásukat, vagy értékeljék az ottani élményeket. Lokális marketing minden szálláshelynek Mára kötelező lett a Google…..
Miért kell honlap szállásoknak? Itt főleg a kissebbekre gondolok, mert a nagy szállodáknak egyértelmű, hogy kell weboldal. De miért kell webes jelenlét minden szállásnak? Egyedi honlap szállásoknak Amikor saját weboldallal rendelkezik egy szállás, megkapja a lehetőséget, hogy úgy szerezze a…..
A Város Mindenkiét az elmúlt években többen keresték már fel az Üdvhadsereg Bajnok utcai női szállójának lakói közül, hogy elpanaszolják az ott uralkodó megalázó bánásmódot, de eddig még senki nem mert ez ellen nyilvánosan fellépni. Az egyik volt lakó összeszedte a bátorságát és a nyilvánosság elé…..
  Az általános turisztikai minőségbiztosítás kérdésköréről egy korábbi blogbejegyzésben már esett szó. Be kell vallanom, néha magam is szkeptikus vagyok, amikor az egységes, minden szolgáltatóra kiterjedő desztinációs szintű minőségbiztosítás kialakításának a kérdéskörével foglalkozom,…..
Hasznos blogolás Előadás 2015.05.28 16:11:09
Köszönöm, hogy érdekel a meghívásom arra a wrokshopra, melyben megtanítom, hogy hogyan kereshetsz pénzt bloggal. Rákóczi Piroska vagyok, egyéni vállalkozó, blogíró.   Miért gyere el a worksopomra? Mert olyantól tanulhatsz blogolást, aki maga is bloggal szerez üzletet. Mert…..
Az online megjelenés napjainkban rettentően fontos. Amikor viszont honlapja nem hozza várt eredményt, meg kell találni az okokat, hogy a hibák kijavításával, illetve az oldal esetleges újratervezésével megnőjön a foglalások száma. Szakértői honlap elemzés Egy honlap minden…..
Napjainkra lejárt az a módszer, hogy egy honlapnál csak a külalakra kell odafigyelni. A mai modern felfogású honlapkészítés különösen a szálláshely honlapok esetében csúcsosodik ki. Együttműködő hozzáállást igényel a megrendelő részéről, ezen kívül nagyfokú és…..
A hírlevél az egyik leghasznosabb eszköze honlapjának! Segít foglalásokat szerezni, mégpedig hatékony kommunikáció segítségével. Segítenek abban, hogy a vendég megismerhesse szolgáltatásait, akcióit, vagy a környéket. 3 lehetősége van Három lehetősége van honlapjának,…..
Keresőoptimalizálás A látogatók nagy része keresőkön keresztül jut el honlapjára, és foglalja le szállását. Profi, és hosszútávra tervezett stratégiát adunk, hogy megfelelő honlap kialakítással megfelelő kulcsszavakra lehessen előkelő helye a keresők találati…..
Mitől lesz vendégmágnes egy szállásadói honlap? A válasz egyszerűnek tűnik, elég csak megviszgálni saját viselkedésünket egy honlapon. Ezt elemezve meg is van a szállásadói vendégmágnes. Nézzük meg közelebbről, miről is van szó! Átlátható a honlap A lényeg azonnal…..
Azt hiszem, egyes szálláshely kínálók a mai napig nem tudják elfogadni, hogy végletesen átalakult a piac. Olvasom, hogy "Nagy veszteséget jelent a szállodáknak a kuponozás, de hogy vendég legyen, mégis élnek a kuponos akciókkal." Olvasom, de egyre kevésbé tudom komolyan venni.…..
Megoszlanak a vélemények a kuponos oldalakról..
A hotel honlapja: www.hktata.huKülalak, általában:Az első „találkozáskor” egy nyitólap-szerűséggel találkoztam. Egy hatalmas kép ugrott elő, azt hittem nem is a hotel oldalán vagyok. A felület egy akció hirdetője lehet, de egyrészt akkora, hogy fel sem lehet fogni…..
KissPéter 2013.04.08 01:30:24
Amikor marketingről beszélünk kis szálláshelyek esetében, akkor a költséghetékonyabb eszközöket vesszük számításba. Az interneten sok ilyet találni, bár a bevált platformok ára rendre egyre drágul. Több írás is van a kis szálláshelyek marketingjéről, amit érdemes…..
Az online marketing kis szálláshelyeknek egy kényes pontja. Ezen a területen is fel kell venni a versenyt a konkurenciával, hogy ne csak a szállásközvetítő oldalaktól és kuponos oldalaktól függjön a apartman, kis panzió, falusi szálláshely sorsa. Szállásközvetítők, kuponos…..
Taxiplus 3 Taxi+3 Facebook oldala 2013.03.23 17:35:11
Facebook oldala is lett a Taxi+3-nak fanatikus követők itt tudják Lájkolni az oldalt. Azt ígérik, talán még játék is lesz rajta. Ezt mondjuk hiszem, ha látom... Mit szóltok? Lájkoljátok?..
Taxiplus 3 Taxi+3 reklámja 2013.03.23 17:35:08
Megvan a Taxi+3 reklám videója. Össze van rakva az biztos! ..
A szlogen jó, ez lett kitalálva. Ki mit szól hozzá? Tetszik? "Baráti taxi baráti áron"..
Taxiplus 3 Taxi+3 lett a név 2013.03.23 17:10:08
Megvannak a jelzők is, és a név is véglegesedni látszik: ..