Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hangyahangja

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második világháború utáni évekből nehéz valóban érdekes autókat mutatni, hiszen az autóiparnak is magához kellett térnie. Természetesen időbe tellett, míg új autókat terveztek és dobtak piacra. A köztes időszakban jellemzően a közvetlenül a háború előtti években fejlesztett autókat gyártották…..
Hangyahangja 2015.06.24 17:22:34
@Terézágyú: A kormánykerékkel együtt fordul,a nyolcadik kis ábrán ki is lehet venni.
Gondolom külön is kapcsolható volt.
A Citroen kaszált nagyot később ezen az ötleten.
A Tátrát nem tudom, de valószinűleg innen jött. Üdv.
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..