Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokkmunkás diplomás (törölt)

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unom a március végi telet, fáradt és nyűgös vagyok, szóval előre is elnézést kérek Mindenkitől!! Olvasónk kálváriája következik, kronológiai sorrendben. 2006-ban költöztünk az Alföldre, gyakorlatilag haza, hisz itt vannak a gyökereim. Előtte egy dunántúli kisvárost…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.03.26 10:55:56
@Bambano:

ne haragudj, de nézőpont kérdése, hogy mikor milyen kampányok vannak a könyvelésben. A 20-a, december 20-a, ami egy fontosabb kampányolósabb munka dátum lehet, és a febr. 15. Ami közötte van, az bagatell azokhoz képest. Természetesen a májusi határidők is nagyon húzósak. Könyvelési munka terén, véleményem szerint munkáltatói szemszögből is ideális időben vette ki a három nap szabiját, az ünnepek környékén. (Magam is munkáltató vagyok).

www.konyvelesado.hu/adobevallasi-hataridok.php
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.03.26 11:31:48
@Pepe83: a főiskolai képzések valóban felhigultak.

Off.
Könyvelési szakmám belül, van cég, aki most sem a főiskolai diplomát nézi, hanem a mérlegképes könyvelő és egyéb adós szakmai képesítést. Közgazdásznak lehet lenni marketing, meg menedzsment szakon is, van ismerősöm, aki meglévő közgáz diplomája ellenére nem hogy a mérlegképes könyvelő vizsgát nem tudta megcsinálni, hanem csak egy középfokú OKJ TB ügyintézőire volt pluszban szüksége amunkaköréhez és azon a viszgán meg elhasalt. Kezdetben azt hittem, csak szórakozik, mikor közölte, hogy megbukott a vizsgán, de kiderült, nem viccelt...Ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy bizonyos képzések mit érnek. Ki nevezhető értelmiségnek, újabban mit kéne e fogalmon definiálni.
Fentiek természetesen nem szólnak a számvitel, pénzügy szakon végzett közgazdászokra, és azon minden egyéb más szakon végzett közgazdászokra sem, akik nem e szakirányon végeztek, de nem is képzelik pénzügyi-számviteli szakértőnek magukat, hanem a saját szakirányukon belül lavíroznak, ahhoz értenek is.

Ellenben elgondolkodtató, hogy van a fővárosban még mindig olyan multi is, ahol a diplomát nézik elsődlegesen, könyvelőnek felvesznek, nem számvitel, hanem menedzsment szakon végzett közgázdászt, mérlegképesre rá sem hederítenek. A jelenkezők között, csak a közgáz diploma meglétét nézi a hr, akinek lövése sincs időnként hozzá, hogy a jelentkező nem feltétlen olyan szakirányon végzett, ami a gazdasági részlegnek ideális lenne munkaerőnek.

Mondjuk könyvelő irodák zöme tudja, hogy mi fán terem e szakmán belüli különbség a "büfészakirányos" diplomák és mérlegképes könyvelő között, a mérlegképes javára.
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.03.11 15:06:12
@a tiéd: de, be tudna szállni simán egy ilyen terepjáróba, mivel saját lábán teszi, könyebb is lenne neki, ilyenbe, mint személyautójába.

Egyéb, más, független példa. A saját nagymamám, vadász ismerősünk terepjárójába simán ki és be száll, ha elviszi valahova, míg az én személyautómból segítség nélkül egyáltalán nem tud ki és be szállni. A terepjárónak simán megfogja fent a kapaszkodóját és nemes egyszerűséggel fellép és lelép.

Így, számomra semmi fura nincs benne, hogy bizonyos esetekben tolószék nélküli rokkant embernek akár könyebb lehet magasabb autóba beülni. Tolószékeseknél nem tudom mi a könyebb, vagy sem.
Hellóbelló kedves Olvasók! Sajnos megint itt a hét első és véleményem szerint leghosszabb napja. Remélem Ti jobban kipihentétek magatokat, mint én, őszintén szólva hulla vagyok. Örömmel látom, hogy hétvégén elég aktívak voltatok, bízom benne, hogy ezt az igen jó szokásotokat…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.23 11:11:18
Magyarországon sok családban (vagy párkapcsolatban élőknek, mindegy), fontos, hogy mind a férfi, mind anő rendelkezzen jövedelemmel a megélhetéshez, sokszor muszály a két kereső. Abba azért gáz belegondolni, hogy a nőket mennyi hátrányos megkülönböztetés éri. Ha elmúlt 20, de még nem töltötte be a 35-öt, akkor a acsaládi helyzetén lovagol a munkáltató. Ha még nincs gyerek, az abaj, hiszen bármikor mehet szülni. Ha már van gyerek, akkor meg az a baj. Tény, hogy ezek a dolgok nem kedveznek a nők munkába állásának. 35 fölött meg esetleg "öregnek" minősítik bizonyos munakkörök betöltéséhez, mert fiatalabb munkaerőre gondoltak...stb.

Az, hogy 28 évesen nem akar valaki gyermeket, nem jelent semmit. Ismerek olyat, aki ezt nyilatkozta,iylen idős korában, aztán 33 évesen mégis szült ;)


Munkáltatói szemmel meg tény, hogy sok cégnek egyáltalán nem mindegy az, hogy valakit betanít, aztán aztán benyögi, hogy babát vár, orvosi vizsgálatokra rohangál, rendes szabin felül szülési szabit is biztosítania kell, ha táppénzre kerül szülés előtt, addig is meg kell oldani, hogy valaki ellássaa munkakörét. Később helyettest kell felvenni, a babázó időközben kiesik a munka világából, ha visszajönne vissza kell venni, addigra sok minden változhatott a cégnél és ki is jött a gyakorlatból, újra kell tanítani neki a munakkört, el kell küldenie azt, aki helyettesítette korábban és esetleg jó munkaerő volt. Nem véletlen próbálnak elkövetni mindent acégek, hoyg lehetőleg ne kelljen vissza venni, munkakörök átszervezése, beszünbtetés. Kisgyermek meg sokat betegeskedhet...stb.

Nem etikus megkérdezni, nem lehet megkérdezni interjúkon családi állapotra vonatkozó dolgokat, de legbelül azért lehet érezni, hogy teljesen logikus, hogy a munkáltató ezeket szeretné tudni, mert neki se mindegy, hogy egy jól terhelhető személyt kap, vagy "problémásat".

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.23 12:22:45
@Balance Of Power: nagyszülői gyes felvetésedre azt mondom, hogy így van, csak sok nagyszülőnek meg nem ildomos kis hazánkban sokat hiányoznia a munakhelyéről, mert ha később valami létszámleépítéssel kiteszik, akkor nagy gondban lesz, hogy nyugdíjas éveik előtt mi lesz a jövedelmükkel, mi után kapja majd a nyugdíját...

Ahol az anyuka sokkal jobban keres, ott a szoptatás utáni időszakban a gyakorlatban inkább az apa marad gyes-en a családi kassza érdekében.
Bár, nem hinném, hogy ez gyakori eset, sokszor a nők sajnos kevesebbet keresnek mint a férfiak (nagyjából azonos munkakör betöltés esetén is)

totál off. Nagyszülőt viszont gyes-re, gyed-re kérni "elítélem" magamban emberileg aki erre "vetemedik", hiába van rá lehetőség törvényileg. Mert gyermeket a pár magának akarjon, ne "másokra" akarja lőcsölni a nevelést. Ha a gyerek nevelésének a feltételeit megteremtették, akkor kellene babavállásba belevágni. Azt meg nem tudom, hogy tényleg jó-e a gyereknek nevelési szempontból, ha nagyszüleje van otthon vele gyesen...Én nem hiszem.

Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13 16:38:56
@FlyByWire: előbbi hsz-em-ből ha nem is látszik, de neked szántam válasznak.
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13 17:00:58
@FlyByWire: ;-)

Mondjuk unokatesómmal az volt a "baj", hogy dögössége ellenére nem akart senkit lábtörlőnek használni, szeretetre vágyott, nem olyanokra, akik csak dugni akarják, de a gondolatai nem érdeklik. (Volt, hogy családi összejöveteleken a széles vállaim sírásra használta, innen tudom mindezt róla).
Szóval nála társkereső oldalakon egy idő után a macho küllemű srácok kifejezetten hátránynak számítottak. Így a mai napig nem tudom, hogy ha a fénykép lenne a döntő a csajoknak, akkor a mostani tényleg vajszívű machojával hogy jött össze ;-)

Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13 12:31:25
BigPi

egyetértek, kivéve az ivással. Inni szerintem (ld. előbbi kommentem) ideális esetben kell, hogy tudjon bármikor a dolgozó (vizet).

Nem közvetlen neked, általánosságban: vannak olyan munkáltatók, akik az irodákba az ásványvizet is saját maguk szerzik be, nem a dolgozóknak kell külön pénzért megvenni, valamint egyforma esztétikus üvegpoharakat is vesznek azon munakvállaók részére, akikhez ügyfél mehet. Bent az irodában ásványvizen kívűl semmi más folyadék nem fogyasztható-nem csak ügyfeleseknek, se kávé, se tea, se üdítő, azokhoz szintén ki kell menni az étkezőbe, vagy teakonyhába. És ez logikus is. Csak egyszer öntse le a doksikat ragacsos kólával, vagy öntse bele a klaviatúrába mondjuk a 100 %-os narancslét. Értelemszerűen főétkezés is szigorúan tilos ezen irodákban (nem csak az ügyfeleseknek).

Ez természetes és nem dolgozó szivatási célja van.

Az meg a másik termsézetes, hogy sok helyen nem lehet elhagyni a céget ebédidőre. Azért mert abban fél-egy órában a dolgozó privát ügyet intéz, családi bevásárol, majd visszamegy és nekiáll enni. Az is igaz, hogy azon munkáltatók akik nem engedik ki az irodistákat flangálni délbe a városba, biztosítani szokták számukra a kultúrált étkezés lehetőségét, menza és étkező kialakításával, mikrók. Esetleg még xy étteremmel kedvezmény lebeszélése ha onnnan rendelnek menüt a dolgozót...stb.
Ma ismét egy komment következik. Sajnos rengetegen képtelenek elhelyezkedni diplomával, nyelvtudással, kellő tapasztalattal és gyakorlattal. A helyzet pedig napról napra rosszabb...Tisztelt Mindenki! 46 éves több diplomás férfi vagyok, két gyermekkel. Mondanom sem kell, hogy…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.05 13:34:51
"A kétkezi munka ciki lett. "

Részben igen, részben nem. Szakmunkásoknál is vannak nagy tapasztalattal bíró mesterek, az ő jövedelmük, hiába haladja meg a mezei szakmunkásokét, meg sem közelíti azt, amit diplomával el lehet/lehetne érni. Számomra logikus, hogy ha valakinek van a tanuláshoz kedve és esze, akkor azok többsége más jövőt képzel magának mint a szakmunkás lét. Sok üzemben meg cska betanított munkásokat fogllakoztatnak. Hát, oda aki diplomás nem nagyon vágyna. Sőt, nem csak diplomás, érettségi+OKJ szakképesítéssel rendelkezők sem.

"a törvény nagyon védi a tanulni szándékozó alkalmazottat az olyan munkáltatóval szemben, amelyik a képzését megakadályozná."

Ezt kétlem. Legalábbis abban a formában, ha valakit mondjuk felvesznek pl. adminisztrátornak és a munakköréhez nem kell diploma, akkor kötve hinném, hogy a munkáltató kötelessége lenne biztosítania, hogy mondjuk előbb elmenjen, péntekenként, ha levelezős, pont a vizsgaidőszak alatt adjon neki szabit, pont a vizsga napjára...stb. Ha a munkaköréhez nem kell, akkor tök logikus, hogy a munkáltatónak nem érdeke, hogy tanuljon, -h acégne belül mondjuk felsőbb pozíciók sincsenek üresen-emiatt sokat hiányozzon. Az is logikus, ha tanul, utána feltehetően nem fog megelégedni az adminisztratív pozícióval, dobbantana ha lenne lehetősége. Így ha sokat ugrál a munkavállaló, előbb-utóbb kiteszik és felvesznek olyat, aki azt az adott munkakört akarja betölteni.

Sok diplomás van hazánkban, ellenben sok azon embereknek is a száma, akik szeretnének diplomát, már dolgoznak és nem tudnak belevágni, mert nincs tanulmányi szerződésük, nem biztosított a viszgákon való részvételük. Személy szerint ismerek olyant is, aki az első félévét önerőből elvégezte, munka mellett átlag 4-es eredménnyel. A második félévre már nem iratkozott be, mert válaszút elé állították, vagy befejezi a tanulmányait és marad acégnél, vagy tanul, de nem engedélyezik neki azon előadásokon és vizsgán való részvételt, ami munkaidejébe esne. Vizsgák előtti felkészülési időt meg felejtse el. Fontos volt neki a munka, így maradt, mert valamiből arezsijét ki kell fizetnie és más munkalehetőség nem kínálkozott, de ilyen feltételekkel nem tud tanulni.

A másik oldlaon a munkáltató szempontjából is tök logikus döntés született, nem lehet felróni, hogy miylen szemét, mert neki egy bizonyos munkakörre melós kell, nem diplomás.

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.05 13:38:17
Az utóbbi idöszak egyik legvitatottabb brit reklámkampányát indították el a múlt héten a szigetországi ateisták, mely 800 busz oldalán hirdeti: There's  probably no God, so stop worrying and enjoy your life. - Isten valószinüleg nem létezik. Most hagyd abba az aggódást és…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.28 10:02:15
@Akitlosz:

Nem egy és ugyanaz a kettő, mint valaki feljebb már megírta. A vallásos embereknek a hitük van-ami megfoghattalan, bizonyíthatatlan. Volt szerencsém hívőkkel bezsélgetni és agresszív megnyilvánulásaikat is megtapasztalni, ha érvük nincs (tisztelet a kivételnek). Ahány ember, szinte annyiféle vallásos élmény (képzelet játéka?).
Van a hívőknek hatalmas csoportja, akik vakhitben él, azaz soha semmiféle vallási élménye nem volt, hanem pl. kiskora óta így nevelték. szomorúnak azt tartom, mikor igénye sincs megismerni mélyebben a tudományt, azaz kizárja magát az önálló döntés lehetőségétől, mert megelégszik vele, hogy szülei mit ültettek el benne.

Az ateisták általában nem hittel a levegőben dobálóznak, hanem a tudomány eszközeivel. Ideális esetben szélesebb tudományosabb ismerettel is rendelkeznek, mint számos hívő.

Persze a hit és tudomány sem zárja ki egymást egy azon embernél, csak hívők közül szerintem nem ez a többség. (Mint ahogy ateistából is van olyan, akinek természettudományos ismerete nem sok).

Független attól, hogy szervezetté tömörölnek-e vagy sem, ateista fejében nem hinném, hogy valaha is megfoglamazódna olyan, hogy hívőt elégetni, mert az nem ateista...stb. (avagy a világ bizonyos tájain "boszorkányégetések"...stb. a mai napig előfordulnak)

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.28 10:36:09
@FerencTestvér:

"még akkor is, ha ez csak egy poros, tizenkilencedik századi ideológia, aminek viszonylag jó a marketingje."

Dr. Kampis György munkásságait ismered-e? Számos ateista igen, nagyon is...

Különböző vallási ideológiák alapján rengeteg háború van világban, számtalan esetben a békétlenséghez pont a vallás járul hozzá. Persze a háborút nem a hívőknek, vagy a nem hívőknek tulajdonítom önmagában, hanem pusztán az emberi agresszió jelenlétének.

Egy szép világ nem attól függ, hogy vallásosak-e benne az emberek, vagy sem. Hanem attól, hogy ettől függetlenül ki kerül többségbe, azok, akik agressziót szítanak, vagy sem. Vallási hovatartozástól független,a béke mellett számos ateista hívőkkel kézenfogva kiállna.

Ateistaként is lehet teljes, szereteteljes légkörben élni, ateistaként is számítanak az igaz emberi értékek. A világ jobbá tételét nem kellene vallásos köntösbe burkolni (főleg, hogy számos háború pont a vallás miatt robbant és robban ki).

Ateistaként is meg lehet tapasztalni a nem anyagi típusú boldogságot :-) Ez nem hit érdeme, hívők kiváltsága.

Severina osztja meg velünk gondolatait az alábbi levélben. Jogász, több nyelven beszél, mégsem talál magának munkát.Itt vádak hangzottak el, a Macás történetnél (azt nem én írtam!!), hogy aki akar, az el tud menni dolgozni. Sajnos nem mindenki tud elhelyezkedni, aki akar.…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.27 14:30:01
@epres négercsók:

Az előbbi kommentem írásakor még nem olvastam ezt a hozzászólásod.
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.27 14:46:58
@epres négercsók:

Csak a krumplisütést be ne írd az életrajzodba, ha komoly jogi munkát keresel a jövőben ;)

Valahol olvastam az is lehet, hogy ezen a fórumon, hogy hr-esek és cégvezetők véleménye szerint, ha valaki komoly kvalifikációt igénylő munkakörre páláyzik, be ne írja, hogy takarított valahol átmenetileg sem...stb., mert onnatól kezdve nem számolnak vele komolyan...
Általában nem pozitívan jön le :) Hanem ha ez is jó volt neki, akkor nem vérbeli szakember, menjen csak vissza takarítani.
Ez a mentalitás számos cégnél.
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.27 15:24:07
@epres négercsók:

Legutóbi kommentemhez hozzátenném, hogy van olyan álláspont, hogy miért nem értékelik, hogy legalább csinált valamit, nem vakargatta hátsó fertályát ha nem talált diplomájának megfelleő munkát valaki. Sokáig én is úgy gondoltam, hogy pozítív, ha takarítást is vállal valaki, ha más lehetősége nincs, hisz megélt valamiből, miért kell ezt szégyelni. Nos, szégyelni nem kell, csak meg kell gondolni, hogy mikor beszél erről az ember..

Hr szakemberek szerint egy jó pozíció pályázatnál szakmai öngyilkosság beírni az abszolut nem abba profilba tartozó tapasztalatokat Pl. közgazdász állásnál nem fog jól kijönni, ha szobalánykodott. Persze, ha tanulmányai alatt bármit dolgozott az mindenképp pozitív, az beríható, még ha szobalány, akkor is. Már végzettként viszont, ha a szakmájában akar elhelyezkedni, akkor a diploma kézhezvétele után elvállalt krumplisütés már negatívan jön le. Takarítás helyett valami szakmai továbbképzés...stb. pozitívabban veszi ki magát.


Mária, megnéztem a linket. Én a másik oldlaon abban látok még problémát, hogy rengeteg olyan munkakörre diplomást keresnek, amit anélkül is be lehetne tölteni (komolyan kerestek már telefonkisasszonyt diplomával). Azaz, a diplomával nem rendelkező bizonyos helyeken állandóan szembesül vele, hogy hátrány, hogy nincs diplomája (pl. mezei irodai munkák). Jó lenne tudni, hogy a diplomával elhelyezkedetteken belül mi az az arány, ami végzettségének megfelelő helyet is talált. Tehát nem mindegy, hogy valaki diplomával 3 fős vállakozásnál irodai lótifuti, postára viszi a leveleket...stb.
Tény, szerintem teljesen logikus, hogy az ember jobban megfizetett munkát szeretne, ha megy a tanulás, akkor tanulni óhajt és nem almát szedni. Az lenne a baj, ha más tanult emberek meg akarnák akadályozni, hogy más jóképességű ember is tanulhasson, azaz másoknak is esélye legyen kitörni, esélyt adjon magának, hogy azt csinálhassa idővel amit szeretne. Mert ha tanul valaki, akkor legalább esélye van jó pozíciót kapni. De aki nem tanul, annál ez nem biztos.

Bizonyos szakmákat addig fizetnek meg, míg kevesen értenek hozzá ;) Ha idővel ráállnak tömegesen azon szakma képzésére, egy idő után meg abból lehet majd Dunát rekeszteni...
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.20 11:54:06
@d(-_-)b:
nekem rendőr ismerős mondta, hogy van ilyen szabély. Akkor most ő téved, vagy te?

Én nem tudom, nem néztem utána.
dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.20 11:59:38
@d(-_-)b:

mondtam már korábbi kommentben, hogy nem tudom idézni.

De pont azért kérdzetem meg rendőr ismerőst, mert korábban erről beszéltek a Tv-ben...stb., hogy ez már érvényben van-e. Állítása szerint igen.

Nem fogok idézgetni, sem keresgélni. Ha érdekel, járj utána magad. Én nem akarlak meggyőzni téged semmiről.

Ui: szabály meglététől, nem lététől függetlenül, amúgy nekem nem okoz gondot elengedni egy gyalogost a zebrán.

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.01.20 12:18:01
@Bélabá01:
nem nekem kell segítened, mert nem érdekel
Ha akarod, keresd magadnak.
Vagy neked nincs igazad, vagy vicces kedvében volt rendőr ismerősöm.

Lovagolhattok ezen, de értelmetlen és felesleges. Én ha zebránál gyalogost látok, aki sokszor az ezerrel teperő autók miatt lelépni sem mer, megállok és elengedem. Ha már eg yideje senki nem engedi el, nem kell csodálkozni azon sem, hogy megunja és hirtelen elindul...

Láttam olyan gyalgoost, aki a zebra bal oldlalán már átjutott, jobbról senki nem engedte el. Megindult mögötte is a forgalom. Ott állt az út-zebra közepén és előtte, mögötte húztak az autók. Pécs, 2008. szeptemberi eset. Ez a magyar közlekedési morál.

Őszintén: fütyülök rá, hogy köteles vagyok-e akkor is átengednem, ha még le sem lépett a járdáról az úttestre (sok esetben azért, mert nem is mer a száguldók között, ill. sokan zebránál gyalogost látnak, még gyorsítanak is, hogy még véletlenül se kelljen átengednie.). Én átengedem őket. Ennyi.
Természetesen igyekszem még ma folytatni a Tankcsapda körútról szóló sorozatot a fejlesztésekkel, de addig lazításként jöjjön két ablak a Nagy Lajos király útja Örs felőli végéről. Vajon miért van rács egy tízemeletes panel harmadik szintjén? Nehogy átmásszon a szomszéd?…..
A Westend City Center belső hőmérsékletét 26 Celsius fokról 20 fokra csökkentik az orosz gázcsapok elzárásának következtében – „robbant” a hír tegnap. VÉGRE! Hihetetlen, hogy az oroszoknak el kell zárniuk a gázcsapokat ahhoz, hogy végre lejjebb vegyék a…..
Állítólag éppen december 24-én regisztrált az iWiW-be a négymilliomodik felhasználó. Még ha inkább píárfogásnak is tűnik a karácsonyi történet, a 4 millió megdöbbentően nagy szám. Azt jelenti: szinte kivétel nélkül regisztrált már az iWiW-be minden magyar netező.Ha már…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Budapest Ki, mit eszik a világon? 2008.05.27 13:51:00
Szenzációs galériát talált Lica, az Index gazdasági rovatának újságírója, egyben  a szerkesztőség egyetlen görögszurkolója. Amint az kiderül, a világon sehol sem annyira kevés a választék mint Csádban, és nem annyira unalmas, mint az USA-ban, de a csodálatos ötlet és…..
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
Így a negyven felé közeledve csak a legritkább esetben tévedünk át a VivaTV műsorára, egyrészt azért, mert a Motörhead-klipgyűjteményük meglehetősen szegényes, illetve tavaly, a Kamera Hungária zsűritagjaként végig kellett szenvednünk hat-hat Randizóna és Shibuya című…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
dokkmunkás diplomás (törölt) 2008.04.07 14:17:24
Barakis

"rengeteg féle csak éppen a legtöbb orvos alig pár félét ismer. Ezért nem is nagyon töri magát, hogy beállítsa a legmegfelelőbbet, ehelyett egy erősebb hatóanyagú általános ír fel. Na, ezekhez nem kell vérvétel."

A párom sok pirulát kipróbált és egyik sem jött be neki. Az utóbbi három ami volt, azok is mind a legmodernebb fajtákhoz tartoztak. És méregdrágák voltak. Nem csak a hízás-én annnak még örültem is, 6-8 kg ráment, előtte nagyon vékonyka volt-, hanem visszér és egyéb problémák. Ezekre a szerekre, nem minndeki egyformán reagál. Az sem járható, ha valakinek az első 2-3 fajta nem jön be, akkor még 5-6 félét kísérleti nyúlként belenyomjanak. A májat hosszútávon pedig eléggé odavágják ezek a szerek. A hangulatingadozásról nem is beszélve.

Azt kellene felfogni nekünk férfiaknak is, hogy nem kis beavatkozás a természetbe, hogy a nőknél a peteérést mesterségesen meggátolják és csak megvonásos vérzésük lesz. A női szervezet működésébe ez egy elég radikális beavatkozás. Örüljön mindenki, akinek a párja ezt mellékhatások nélkül képes elviselni. Mellesleg a gumit én nem érzem zokninak. Arról nem is beszélve, hogy mindeféle bordázott...stb verziókban kapható az öröm fokozá érdekében.

Az igazi gáz az, ha a csaj nem bírja sem a tablettát és allergiás a gumira is. Egy korábbi kapcsolatom ilyen volt. És a helyi krémek is irritációt okoztak. Na, egy ilyen kapcsolatban baromira nagy a felesősség, de ez is megoldható. Itt abszuolut bizalom kell mind két fél részéről, hogy mikor lehet a peteérés...stb.

A blogíró pedig feleősségtelen, feltehetőleg kamasz viselkedés, érett férfi fejjel már egykori saját magát fogja szégyellni.

Rock: kamaszkoromban -most már a 30-as korosztály vagyok-, életem első együttléténél is megkérdeztem a lányt, hogy szed-e gyógyszert...stb. Akkor sem volt ciki a gumi. Két ember feleőssége.