Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazsagoszto buldog seriff

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan egy rossz török szappanoperának is milliós nézőtábora van, úgy képes behúzni hasonló elemi ösztönökre építve a társadalom jó részét a háborús logika világa és a parancsuralmi rendszerek. Első és egyetlen vezetőnknek Orbánnak mindig is ehhez volt a legnagyobb tehetsége, a harchoz. Ráadásul…..
• A magyar rendszer a nacionalista populizmus állatorvosi lova - mondja Jan-Werner Müller  • Orbán Viktor biztosan nem mérte fel, milyen hatást vált ki a családtámogatási csomag Nyugaton, ahol a nők nem beszélő szerszámnak számítanak, közben Kovács Zoltán folyamatosan bizonyítja, hogy bizony,…..
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
Igazsagoszto buldog seriff 2019.02.04 18:43:50
@Dankó József: Igazán akkor lenne megnyugtatóan lezárva az ügy, ha felszámolnák azt a területet, megszüntetnék a lakhatás lehetőségét. Mert még ha most el is takarodtak, onnan, meg börtönben vannak, valakinek valószinüleg továbbra is a birtokában van az a terület.
Orbán törheti a fejét, miként mászik ki a saját maga által előidézett slamasztikából, de lehet, hogy úgy tesz, mint egykor II. Jóska, szóval, egy tollvonással, legalábbis a rabszolgatörvényt. Egyelőre nem látszik, hogy meg lehetne buktatni a Viktátort, de nem kizárt, hogy a magyarok rájöttek,…..
A Fidesznek ma jó napja volt. Sikerült összehoznia egy jó kis csapatépítő foglalkozást. Ráadásul úgy, hogy felébresztette Csipkerózsika álmából a szakszervezeteket, és - nem mellékesen - a pártok is hülye feltételek nélkül jelentek meg. Ha hinni lehet a felméréseknek - és miért ne lehetne - akkor…..
Bár jó ideje élünk a permanens akciók, leárazások, kuponos hétvégék, szezoneleji- és végi sale-k világában, a lakosság egy részére továbbra is mágikus vonzerővel bírnak a figyelemfelkeltő táblák, áthúzott árak és minuszolt százalékok, amik sajnos sokszor csak mézesmadzagok. Nincs jobb tanácsunk:…..
Biggyeszti a száját, szipog, dühösen toporzékolni kezd, aztán pillanatokon belül jön az első könnycsepp, és a visítás. A gyerek vöröslő fejjel, összeszorított marokkal veri magát a földhöz, hogy akkor sem megy tovább. A szülő áll tehetetlenül, mindenki őket bámulja, fogalma sincs mit csináljon.…..
Reckl Amál blogja Az én #metoo-m 2018.10.08 01:53:42
Azt írta az újság, hogy a #metoo mozgalom egy éve kezdődött. Ekkor mert Harvey Weinstein azóta bukott filmproducer egyik áldozata először a nyilvánosság előtt, névvel, arccal beszélni az őt ért szexuális támadásról. Számos áldozat jelentkezett még, erre korábban nem volt példa. Ahogy arra sem,…..
Igazsagoszto buldog seriff 2018.10.09 20:17:31
@Ad Dio: "A metoo egy újkori boszorkányüldözés, semmi más. "

Ja ez az. Igazabol a legnagyobb gond az ostoba lincselo tomeg, aki VERT akar.
A barom tomegeket nem erdekeli a valosag az igazsag, csak az, hogy jol szorakozzon egy ismert vagy akar ismeretlen ember megalazasan, meglincselesen. Ha a csocselek nem orjongene, akkor a francot sem erdekelne, hogy kivenhedt prostik 30-40 evvel kesobb mivel vadaskodnak.
A csocseleket, meg az oket hergelo bulvarmediat kene nagyon pofanverni.
A volt miniszterelnök visszatért a közéletbe. Pártja áprilisban 308 ezer szavazattal épp csak bejutott a parlamentbe. Ő be is jelentette, hogy eltűnik a nyilvánosság elől, és kötcsei magányában végiggondolja a DK és saját helyzetét. Azt vártam tőle, hogy furcsa kijelentéséről - „Amit gondolok erről…..
Igazsagoszto buldog seriff 2018.09.19 17:31:05
@Proud Mary: Idokozben kiderult, hogy neki vannak titkos kulfoldi bankszamlai, ezert mostanaban nem feszegeti ezt a kerdest. Meg mar Kalman Olga sincs, akinek ket hetente eloadta az ujabb orultsegeit.
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
Igazsagoszto buldog seriff 2018.09.19 13:16:09
• A kelet-nyugati ellentétek sokkal inkább fenyegetik az EU-t, mint Putyin bármilyen ármánykodása, az orosz elnök ugyanakkor elégedetten vigyorogva figyeli, milyen ciki helyzetbe hozta az USÁ-t • Orbán Viktor, mint a cenzúra atyamestere • Lehet, hogy Steve Bannon nem kap munkavállalási engedélyt…..
Igazsagoszto buldog seriff 2018.07.24 22:41:30
@taga20: Te meg az arabok faszara bukhatsz ra.
A politikai reklámokkal most nem foglalkozunk, hiszen az nem is reklám, hanem propaganda. Személy szerint nem kedvelem a Sorost, de mumusként való ábrázolásával kissé túllőttek a célon. (Csodálom, hogy a remek üzletember hírében álló Soros nem vette észre a piaci rést, mivel - másik hazánk Ámerikába…..
Igazsagoszto buldog seriff 2017.12.07 16:44:08
@Androsz: "De HALLGATNI nem vagyok kénytelen. A 'mute' gomb kopottsága a távirányítón egy marketinges számára beszédes információ lehetne a reklámokról."
:))

A távirányító leggyakrabban használt funkcíója nálam is a MUTE. Beszereztem egy tanítható távirányítot, és az összes gombjára a MUTE funkcíót állítottam, hogy keresgélés nélkül elég legyen csak rácsapni, és már meg is szünt a hang.
A légiutas-kísérők mindennapjairól rengeteg információ kering, miközben sokan úgy gondolnak erre a munkára, hogy az milyen nagyszerű buli a rengeteg utazással, repüléssel. A valóság ennél azért sokkal keményebb...
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
Ha azt gondolta, hogy ez most egy nagy fenékberúgás a Pártunknak és Kormányunknak, nagyon téved. Most bontják a pezsgőt. ..
Ikotity István, az LMP országgyűlési képviselőjének jegyzete   Takony és vér - a kormánypárt frakciójának szóvivője szerint ők így szeretik.Bayer Zsolt szeretne úgy tenni - a nevezetes sörözői beszélgetés is ezt példázza -, mintha csak úgy véletlenül kicsúszott volna a száján az a bizonyos…..
Egy friss amerikai kutatásban arra a kérdésre keresték a választ a kutatók, vajon a párok meddig várnak az első együttléttel. A szakemberek szerint fontos megjegyezni, hogy emberfüggő az, meddig érdemes várni az első hancúrozással. A megkérdezettek többsége szerint azonban…..
30/40 Menni kéne - jegyzet 2017.04.15 01:38:00
Felébredt már Miniszterelnök Úr? Kinyitotta végre a szemét? Látja a tömeget? Maradt még egy csöppnyi józan realitásérzéke? Ha igen, akkor azt is kapiskálhatja, hogy ez már nem az az eufórikus öröm, amit a futball EB közben tapasztalt. Mostanában nem azért masíroznak a körúton, állítják le a…..
A United Airlines gépéről lerángatott utas esete bejárta a világsajtót, és a képek, a felvétel tényleg borzalmasak, a biztonsági emberek viselkedésére pedig nincs mentség. Az már megint más kérdés, hogy a társaság törvényesen járt el, amikor le akarta szállítani az utast…..
Na gyere ki a hóra, haver! Akkorát kapsz, falat nyalsz! Ebbe a lebujba többé nem teszed be a lábad! - ilyen és ehhez hasonló mondatok gyakran elhangzanak, ha két erő egymásnak feszül. Erősen szubjektv írásomban ezeknél azért grandiózusabb párbajokat szedtem össze a filmtörténetben (vagy inkább saját…..