Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_yesico

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
_yesico 2007.01.16 16:08:52
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
_yesico 2007.01.04 10:36:30
Hagyjuk már ezt a "nem lenne rá igény"-dumát, anniyra kurva unalmas már...
Ki a
f@sznak van erre szüksége?? Meg a ganajturó rezsőre??.. Persze h beszélnek róla,beszélünk róla,mert durva volt, amikor élőben anyázták, jót röhögtünk, ennyi. De ne jöjjünk már ezzel, hgy már ezekre is szükségünk van, meg már mindenkire...
Veszek müsoridöt a bptv-n, és elkezdek maszturbálni, akkor azt is majd látják és beszélnek róla hűhha, így meg úgy, akkor majd ott is jön az "igenis igény van rá a népnek" rohadtunalmas szöveg???
_yesico 2007.01.04 14:34:16
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
_yesico 2006.12.11 11:59:48
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..