Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThroughAlphaNoir

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valami újat szeretnél mutatni kedvesednek a hálószobában, akkor válassz egy olyan fehérneműt, mellyel tuti elkápráztatod. Mutatjuk a 10 fehérneműt, amelynek egy pasi sem tud ellenállni! 1. Rihanna híres ruhakölteményeinek egyike az amerikai Dreamgirl fehérnemű gyártó…..
Kivel ne fordult volna már elő, hogy késésben volt reggel?! Van, amelyikhez még 5 perc sem kell! forrás és további képek Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon!..
Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb katergóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön…..
"Minden banda próbál sokkal mocsokabb és gonoszabb lenni, mint a többi zenekar". Ez az örök igazság még anno Alice Cooper szájából hangzott el. Ugyanez igaz lehet a zenekari nevekre, és a becenevekre is: még inkább istenkáromlóak legyenek, mint másoké. Persze, hogy a zenekar…..
ThroughAlphaNoir 2015.08.01 21:24:32
A költségérzékeny utas gyakran érzi úgy, hogy valaminek az árazásával kimondottan a lehúzására törnek, vagy az életét kívánják megnehezíteni. Ez sajnos teljesen ellentétes az ultra fillérbaszó fapados turista életfelfogásával, aki megpróbál tenni ellene ideológiai…..
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
Itt a május, itt van újra és a diétázók nagyon örülhetnek, mert ez azt jelenti, hogy bőven van választékuk. Zöldségekről mindig azt halljuk, hogy azért együk, mert egészségesek és sok a vitamin bennük. Arról kevesebbet hallunk, hogy azért együk, mert csinosak maradunk tőle.…..
A szeretet, a mértéktelen árufogyasztás, a gigantikus zabálás, és a vérre menő családi veszekedések legnagyobb ünnepének alkalmából elkészítettem Nektek egy olyan toplistát, amelyben 10 különleges, egyáltalán nem tipikus karácsonyi filmet találhattok. Olyan mozikat, amelyek…..
Napjainkban, aki csak teheti, szemüveg helyett kontaktlencsét hord: kényelmesebb, biztonságosabb, könnyebben kezelhető mint a szemüveg. Kifejezetten ideális tehát azok számára, akik sportolnak – gyakorlatilag bármit. Azonban míg napjainkban szinte mindenki a lágy kontaktlencséket…..
2015 márciusában új lemezzel jelentkezik a portugál Moonspell, amely az osztrák Napalm Records gondozásában lát napvilágot. Az urak a örebroi Fascination Street Studioban dolgoztak Jens Bogren producer irányítása mellett. A korong egy csomó formátumban lesz kapható és a következő…..
Évekig bosszankodtunk azon, hogy milyen drága és bonyolult a repülőtereken internetet csiholni, hogy legalább a leveleit ellenőrizhesse az utas, erre most kitört az ingyenes wififorradalom. Hirtelen szinte mindenki díjmentessé tette a wifi használatát, persze a többség csak egy…..
A kakaós csiga blog aktuális, minden bejegyzést követően frissülő kakaós csiga ranglistája. Ez a ranglista teljes mértékben szubjektív, aminek a kialakításában csak az összélmény játszik szerepet. Az egyes bejegyzések végén adott pontszámok egy 9-es skálán helyezkednek el…..