Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töpörtő

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
töpörtő 2016.06.01 08:17:34
@Berber Oroszlán: Dani mögött,félig kicsavarva fekszik.Sanya és Vivien elött.Màsik képen baloldalt ül Dani mellett.
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
töpörtő 2016.05.18 18:07:35
Viktor a budakalászi Auchanban fotózta nekünk a Nagy Auchan Fahéj Ügy mellé illusztrációnak, de szerinte nemcsak itt, hanem "mindenhol ki van írva, hogy kamerával nézik - lopásnak minősül, ne fogd meg kézzel, stb. mindenhol ezek a piktogramok, "tiltások", kamerás…..
töpörtő 2015.05.24 14:49:25
@Manyecska: az elsö részben leirta mivel kevés volt a dobozban kivettek egyet,hogy meizleljék van e benne még aroma.
A kórházi osztály betegszállítást rendelt a délelőtti órákban haza szállításához, a Borsod Mentőtől. A betegszállítók délutánra igérték a szállítást. 17 óra körül meg is jelentek, de miután kiderült, hogy a betegnek húgyúti fertőzése van megtagadták a…..
töpörtő 2015.05.24 09:26:19
@Diorella Queen: kicsi cicia!Azt akartam irni amit mig54,mi az,hogy felesége?Néz màr itànna ki kicsoda mielött irogatsz!Inkàbb meny el péknek minthogy eüben dolgozz ha megkérhetlek igy ismeretlenül.
Olvasónk anyagi lehetőségei nem engednek meg kettőnél több gyermek felnevelését, de hiába próbál felelősségteljes megoldással élni, nem hajlandóak a művi meddővé tételt engedélyezni számára. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
Olvasónk igen nehéz helyzetben él három kiskorú, iskolás gyermekével. Egy házat szeretnének, amelyet szívesen törlesztenének részletekben. Aki tud, segítsen! Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
töpörtő 2015.04.19 12:31:08
@élhetetlen: Igazadvan!Ezen a blogon màsik posztban kifejtettem rosszul jàrna a vàrosi nyugdijas ha idöskoràra leköltözne vidékre,tanyàra.Legyünk reàlisak egy kiskertben mit lehet megtermelni?Öszi szezonba kell megvenni répàt,krumplit stb,ha valaki dolgozott egy életen àtt nehogymàr elkeljen bujdosnia mert megörekszik.
töpörtő 2015.04.19 13:13:06
@szamaritánus: Nem olvasgatom.
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
töpörtő 2015.04.19 07:11:52
@Sandor Akarki: Simàn örökbe adhattad volna....abba belekellene gondolni nàlam bitos életem végéig azon jàrna az agyam hollehet,mekkora,ovodàs,most lehet a ballagàsa,30év mulva lehet màr nagyszülö lennék iesmik.Holot megértem amit mondani akarsz,sokan vàrnak csecsemöre,de itt nem arrol van szó valamiért lekell mondani a kutyàrol.
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
Úgy tűnik új üzletpolitikája van a UPC-nek: aki akar tőlük valamit, az szálljon be a költségekbe. Javasoljuk továbbfejlesztésre: lehetne olyan megoldás is, hogy az ember nem fizet, hanem ledolgozza a részét mondjuk gletteléssel vagy takarítással, esetleg ingyen ebédfőzéssel…..
Sajnos a fájdalomcsillapítóktól van, hogy rosszabbul érzi magát, pedig már nagyon sok fajtát kipróbáltunk. Tisztelt Praxisblog,   Profi ortopéd sebészt keresek, édesanyámnak Magyarországon, aki minél jobb a szakmában, vagy ötleteket, hogy hol keressek. Köszönök minden…..
Anyukámat magán kívül találtam, nem volt magánál. Mint kiderült, egész nap nem kapott folyadékot és a nap még mindig tűzött rá. Az ágyban betakarva, ruhástól feküdt. Az arca tűzpiros volt. Tisztelt Praxis!   2011. legforróbb júniusa. Édesanyám, aki Alzheimeres beteg,…..
töpörtő 2015.04.09 18:46:37
@csakegybeteg: Despota?De mindenütt ez van elvàgja a ujjàt,ujsàg,internet mit ir:Dráma majdnem meghalt,elvérzett x,,y lujza,hatàsvadàszat az kell a népnek.
Olvasónk úszik az adósságban és a hétköznapi megélhetése is esetleges. Tanulni szeretett volna, de az egyetemi tanulmányai megszakadtak édesanyja betegsége miatt. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Olvasónk hiába dolgozik, a közüzemi számlákkal elmaradásba került és még rokkant párja is elköltözött tőle, hogy ne terhelje őt az eltartásával. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
Nem számított, hogy megfázik, hogy mindez rettenetesen megalázó, csak az volt a lényeg, hogy ne kelljen vele annyit törődnie a nővérnek és ne zavarja őt állandóan. Tisztelt Praxis!   Nemrég kórházba kellett feküdnöm egy kivizsgálás miatt. Nem is ez a lényeges, mert nem a…..
töpörtő 2015.04.02 13:39:53
@pythonozok: poszter irta kivizsgàlàs miatt feküdt ott,elvileg tudott jàrni de ha nem akkor is szolhatott volna mint,hogy most itt piyog.2.olyasmit irt néni mocorgot leesett egy ;bigyo"sipolt ezért levette mindet a növér semi nem logott ki.Mi a korterembe àgytàlazàson kivül segitetünk egymàsnak ha tudtunk,pl:felemelni àgyvégét,jeget hozni hütöböl a sebre,mert ha növérekre vàrunk még mindig ott lenénk ha megnem halunk.Aki teljes kiszolgàlàsra szàmit ne àllami korhàzba mennyen,akàrmennyit fizetett be a közösbe,meg ad a növérnek,orvosnak.
töpörtő 2015.04.02 15:36:04
@EZAZ: nem normàlis,de mégis ez a normàlis megszokott dolog,mert nem évente 1-2eset fordul elö hanem sajnos mindenapi dolog,plàne minél idösebb,demensebb személyröl van szó.Csak ezeken még mindig anyira meglepödnek.
Aktuális levelünk főszereplője egy aggódó édesanya, aki 7 gyermeket nevel és igyekszik rendbe hozni közös életüket, már amennyire lehetőségei engedik. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
töpörtő 2015.03.31 13:39:53
@Diorella Queen: dr tmTempush màr megmondta a lényeger nem a kikötözés ami anyagi miatt gézzel történik nyilvànvalóan nem szijjakal igy ha mozog bevàg.Ha ràcsosàgyba teszik kimàszik ugyanugy kiszedi a infuziot,katétert stb,kiesik jobban megüti magàt.Mit kellene tenni?Az nem vàrható el,hogy növér ott üljön plàne ha agresziv részeg aki megüti.
"Jól tükrözi a magyar egészségügy jelenlegi állapotát ez a fotó, ami a Baleseti sebészet férfi mosdójában készült. Amint az jól látszik a képen, mindkét piszoárnak hiányzik a szifonja! Így gyakorlatilag az ember a saját lábára pisál!" "Jól tükrözi a magyar…..
töpörtő 2015.03.31 08:45:25
@swiss blend: +asztalosani pedig elhihetitek a húgyba turkàlnak leszerelik,200ft ért oda adja valakinek ha nem kell magànak ,dolgozni nem megy el Budapesten nincs olyan,hogy nem talàl munkàt egézséges ember aki dolgozni akar.Màr irtam kb 5éve feküdtem Irgalmasrendibe folyoson ültem nóvér kajbàlt segitségért mert a foszer a piszoàrt+csapokadt szedte le anyilvànos wc böl!Kergették elsö emeleten kiugrott elszaladt.Az ijen alakoknak nem börtön hanem verés kellene.wc papirokat,esetleg ha lenne szappan ellopnàk a szarkàk vagy a tisztelt betegek utànna forumokon sirnak nincs fertötlenitö mosdókban.
Tizenkétszer mentették meg a páromat, a tizenharmadik alkalommal azonban egy idegen kórházba vitték. Ezt már nem élte túl. Sajnos volt alkalmam megtapasztalni, hogy mentős és mentősök között is van különbség. 18 hónap alatt 12 szer a mentősöknek és az orvosoknak, nővéreknek…..
Nagy biztosító az Aegon sok ügyféllel, reméljük, hogy Gergely csak különösen szerencsétlen közülük, és az alábbi tragikomikus beszámoló nem egy tipikus ügymenet náluk, különben rengeteg felesleges munkát és papírmunkát gyártanak saját maguknak.  Szia Hilda! A…..
töpörtő 2015.03.26 06:15:06
@kakukk11: Kedves,Dràga mert sok 50es korosztàly nem tudja hasznàlni a netet,nincs is neki,és vidéken 30-40eseknek is nincs net,esetleg nyomtató stb.nem szaladgàl,meg nincs is netkàvézó, egyszerübb telefono,esetleg postàn azért is van sok posta biztositàsos ügyfelük.
Olvasónk kilátástalan helyzetbe került szülei halála után, hiszen munkája nincs és adósságot örökölt, amely a vállát nyomja. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Ünnepi közgyűléssel köszöntik a keleti végeken márc. 15-ét. Már ma. Hogy ezt az 1 órás gyűlést miért nem kötötték össze a holnapra tervezett Márciusi Ifjak Sétájával, azt csak a jóisten tudja, de akárhogy is, éljenek a márciusi ifjak. Kedves Homár! Tudom, hogy ez…..
Vajon éreztek némi disszonanciát a felelősök, amikor először egymás mellé tették a wellness és az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére kifejezéseket vagy oké volt egyből? A csudamarketingest a siófoki Aqua Villa környékén kell keresni.  ..