Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Page Not Found Top 10

45 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A forralt boros az év szaloncukra, ami miatt Magyarország államformájává a hazugság válik, kirúgják a meteorológusokat, hogy bemutassák, a hazánk mégsem következmények nélküli ország, az ellenzéki politikusokról meg kiderül, miben hasonlítanak a szorobánnal kalkuláló fejszámolóművészekre – a Page…..
A korrupcióval gyanúsított Völner igazságügyi államtitkár ír alá megfigyelési engedélyeket, végre révbe ér a magyar álompár, Karácsony Gergely páratlan politikatörténeti összeomlást mutat be – a Page Not Found az idén is összeállította elektronikus aláírással hitelesített listáját az esztendő…..
Az ereszcsatorna a hibrid rezsim mellé zárkózik fel a politikai rendszer jellegéről folytatott viták kulcsfogalmainak versenyében, ha Varga Judit minden SZFE mellett kiálló világsztárt kávézni hív, aggódnunk kell a vérnyomásáért, az Index ügyében egy zebra mutatja meg, kik és mire kellenek a…..
A Borkai-orgiának köszönhetően a Pornhub lett a magyar Wikileaks, Orbánnak köszönhetően a Sport Plusz Foci lett a Politikatudományi Szemle a nemzeti együttműködés rendszerében, Tessely Zoltán segített megérteni, Magyarországnál ma nincs erősebb tudatmódosító a piacon, Lackner Csaba pedig…..
Háborúban vagy mulatságban mutatja meg egy nép, milyen is valójában, úgyhogy a Magyarságkutató Intézet feladatát vállaltuk magunkra, amikor Bartókként és Kodályként alámerültünk a bulik világába az idősek otthonától a lakodalmakig azért, hogy végre rögzítsük, mi is a magyar. Eszerint a szánkat…..
Amikor Rákosi Mátyás új himnuszt szeretett volna íratni Magyarországnak, a felkért Illyés Gyula és Kodály Zoltán megijedt a feladattól, de a top tenünkben listázott többnyire középszerű vagy annál is rosszabb műdalok alkotói híján voltak az aggályoknak, és bátran bevállalták, hogy megírják az új…..
Szakít Majka és Curtis, NB I-es futballcsapatok öltöznek a Mészáros Lőrinc-féle 2Rule-mezbe, Zara szurikáta sajnálatos halála megrázza a nemzetet, elüldözik a CEU-t – az idén is nyakszirtig gázoltunk csúcseseményekben, a Page Not Found szerzői pedig még mindig tudják, merik és teszik, és ezúttal is…..
A Potemix-reklámok szintjéig süllyedő egykori világválogatott, az önbizalomhiányos varázsló és Váczi Zoli, aki Messinél is jobb lehetett volna, ha a folyadékmegvonásos alapozásban hisz. A magyar futball ugyan megsemmisült 1986-ban, de földet rá, mert a legröhejesebb idegenlégiósok után most itt…..
Page Not Found Top 10 2018.06.22 22:12:55
@humorpalanta: Mint írtuk Tokody Tibornál, Duricát már a legröhejesebb idegenlégiósok között listáztuk:

pnftop10.blog.hu/2015/07/25/top_10_a_magyar_futball_gazdasagi_bevandorloi
Page Not Found Top 10 2018.06.24 22:38:44
@Свобода: Hercegfalvival ellentétben Beckham elcsúszott a lövés pillanatában, és ezért küldte ki a stadionból a labdát.
Fel a szegecselt bőrdzsekikkel és elő a Kőbányaival, mert elég volt a kékre festett hajakból, a fiúkból lett lányokból és az uborkás Sprite-ból! Kirobbantjuk a metálháborút, és az se tart vissza, hogy mit szól ehhez Brüsszel, vagy hogy ezután úgy hallgatnak el, mint a RoToR együttest. Minket nem…..
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
Page Not Found Top 10 2018.05.11 17:15:45
@CSB1196: Le kéne cserélni a Commodore 64-et.
"A jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották..." – írta Ady Endre a maga OLAF-jelentésében, amit szintén nem a hatalom tett közzé. A vátesz szinte mindent előre látott, de a NER-nek ő is csak a szellemiségét jósolhatta, mert…..
Fel a BRAVO magazinhoz csomagolt kivehető orrpiercinggel és a felnyalható matricatetkókkal, mert a rock nélküli rockzenék és a halandzsaslágerek közt itt van a világ leghitványabb együttese, a Crazy Town, a leszbikusság lesz Oroszország legfontosabb exportcikke a fosszilis energiahordozók mellett,…..
Erdőben kóborlás váltja fel a strandon veretést, Mátrix-bőrkabátok kerülnek a fürdőruhákra, a mellek helyett pedig a szíveket pakolják ki – romantikus fordulat az új évezredben. Lukács György biztos megírná egy értekezésben, hogy Kasza Tibi az új Novalis, de mi ezúttal is top tennel jövünk, mert…..
Az egyetemes történelem baszomnagy tévedések nélkül szürke és kiszámítható lenne, mint Svájc bankpolitikája. Most, hogy a citatum.hu Csunderlik-Pető fejezetének majdani kitöltésére alkalmas felütéssel túlestünk az első mondat nehézségein, rögzítjük: a Page Not Found Matolcsy-alapítványi támogatás…..
Page Not Found Top 10 2018.01.04 08:28:56
@E.T.A.: Ahogy a "népek börtöne" kifejezést - legfeljebb "népek kalodájára" enyhítve - használták nemcsak a Cári Oroszországra, de a Monarchiára is, ugyanúgy alkalmazták nemcsak az Oszmán Birodalomra, de a Monarchiára is az "Európa beteg embere" metaforát.
Fekete halálként végigsöprő eurodance, Németország kulturális újrafegyverkezése, girl power, lógó gatyák és dalszövegnek hazudott gyermekmondókák - a magyar dalok után ezúttal a 90-es évek emblematikus külföldi slágerei dübörögnek a Page Not Found történelmi stúdióblogon, és már kedvet is kaptunk,…..
Page Not Found Top 10 2018.01.01 00:31:36
@nyu: A 20-as listában még az Aqua, az Ace of Base és az Army of Lovers is szerepelt a skandináv előadók közül, de kiszorultak, mint ahogy csak német produkciókból is össze tudtunk volna állítani egy tízes listát, amelyben szerepel az innen hiányzó Scooter és a Mo-Do is. Lehet, hogy meg is tesszük 2018-ban.
Page Not Found Top 10 2018.01.01 00:39:22
@népszopás: A magyar slágerek közül éppenhogy kiszorult ez az Ákos-szám:

pnftop10.blog.hu/2017/12/16/top_10_a_90-es_evek_emblematikus_magyar_slagerei
Page Not Found Top 10 2018.01.01 01:00:15
@Ad Attila: Ugyanúgy a tengelyhatalmak produkciója volt, mint a második világháború.
Megjelenik a székelykáposztás pizza, Simicska Lajos magyar Banksyként folytatja, Kömlőn migránsnak nézik a helyi hobbirégészt, miközben Németh Szilárd képes alanyként és állítmányként használni Sorost – az idén is tobzódtunk csúcseseményekben, a Page Not Found történelmi stúdióblog szerzői pedig nem…..
Zenei guruk, erotikus klipek, hülye művésznevek, vicceskedő rapbetétek, fiúcsapatok és énekesnők, akik nem énekelnek – kész is egy 1999-es tornatermi mikulásbuli programja a vodkanarancs és a vécében hányás mellé. Összművészeti alkotásokat és klipforgatás címén történő last minute-nyaralásokat…..
Page Not Found Top 10 2017.12.16 15:38:25
@Csuti Ördögüző: A Rapülőket vicczenekarként diszkvalifikáltuk, itt csak magukat komolyan vevő zenekarok kaptak helyet.
Page Not Found Top 10 2017.12.16 15:39:54
@WhiteFalcon: Januárban jövünk a 90-es évek külföldi slágereivel.
Talán nem meglepő, hogy elrontott jambusok, elkúrt szonettek kevesek voltak ahhoz, hogy a top skandalumok közé kerüljenek, itt ahhoz minimum Nobel-díjat kellett visszautasítani. Ezt Jean-Paul Sartre megtette, hogy aztán itt legyen vele a Wilkomirski-holokausztbotrány éppúgy, mint Émile Zola harca a…..
Ne csodálkozzon senki, hogy a sosevolt, múlt, szurkoló és identitás nélküli felcsúti konstrukció nem szerepel a világ legnagyobb futballbotrányait érintő listánkon. Ezen ugyanis olyan esetek tűnnek fel, amelyeknek így vagy úgy, de köze van a sportághoz. Ha Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor…..
Magyarország az a hely, ahol a legnagyobbakat megpróbálják tönkre tenni, kiátkozni. Legalábbis erre utal, hogy volt itt nemzet-, vallás- és magyargyalázó Ady Endre, József Attila, Szerb Antal, Kertész Imre és Esterházy Péter egyaránt. Komplett autópályákat ugyanis el lehet lopni, Rogán Antalként…..
A Page Not Found történelmi gonzóblog szerkesztősége 2013, 2014 és 2015 után az idén is elkészítette az esztendő közéleti csúcseseményeit rangsoroló listáját. Sokat elmond az évről, hogy egy szakaszában hiába keresték izgatottan a Page-posztokat az interneten, a képernyőn az állt: page not found.…..
Menjetek majd a végén a kurva anyátokba, ha nem tetszik ez a cikk. Page Not Found-szüzeknek üzenjük, hogy csak a Bayer-gate alkalmából, mintegy állami példakövetőkként kezdtük így új top tenünk, amely ezúttal az olimpiatörténet legemlékezetesebb epizódjairól szól. Itt a NOB-nak annyi jó szó jut,…..
Amikor a britek a baloldal odaadó asszisztálásával, a Waczak Szálló legjobb pillanatait idéző bénázás közepette otthagyják Európát, akkor tényleg az általunk ismert civilizáció végét éljük, úgyhogy nem arról kell beszélni egy futball Eb után, hogy milyen aranyos a portugál kisfiú, aki vigasztalta a…..
Gól, mekkora csel, Zlatan, C. Ronaldo, 44 év után újra magyar válogatott – most majd a szépről szól a labdarúgó Európa-bajnokság, de a Page Not Found nem lenne a legfontosabb történelmi stúdióblog az északi féltekén, ha nem emlékeztetne az Eb-történelem legnagyobb szemétségeire. Mert a futball nem…..
Errare humanum est, azaz tévedni ember dolog – így hangzik a mondás, ami nagyot tévedőknél népszerűbb, mint a „Megcsinálnám!"-aforizma radikális tinderezők körében. Nyilván az a pofa találta, aki a később aranylabdás Sevcsenkót elküldte Nyíregyházáról azzal, hogy alkalmatlan a futballra, aztán…..