Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloglegelő

0 bejegyzést írt és 644 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedves vezető úgy hazudik, mintha nem lenne holnap. Pontosabban: mintha megtehetné. Annak biztos tudatában, hogy udvari írnokai – a közmédia és csatolt talpnyalói – még véletlenül sem mondanak neki ellent...
Azt hiszem, sokunknak ismerős a kis dalocska. Gólya, gólya, gilice! Mitől véres a lábad? Török gyerek megvágta, Magyar gyerek gyógyítja. Síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Na most úgy öt-hat évesen, mikor ezt először meghallottam, már akkor is szöget ütött a fejembe, hogy miért is van az, hogy a…..
bloglegelő 2016.09.17 11:29:05
@Ylim: várj, akkor megnázem a kérdést megint, lássuk csk ...

és tényleg:

október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet arra, hogy:

Akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

A válaszom: NEM
Ha menekültek jönnek Magyarországra, a romáktól kell megvonni a segélyt – ez a kormányzati propaganda egyik új vezérmotívuma. Természetesen azért szajkózzák, mert így akarják mozgósítani a politikailag kevésbé aktív romákat...
bloglegelő 2016.09.16 20:34:04
@Arcade Macho: nagy öngól lenne. A cigányok teljesen alkalmatlanok minden hadviselésre. Ez most nem minősítés, csak tény.
bloglegelő 2016.09.16 23:08:06
@atpijkamo116: és az hadviselés, gyermekem ?
bloglegelő 2016.09.17 08:46:06
@morph on deer: és ?

mi köze ennek ahhoz, hogy a cigányok teljesen alkalmatlanok hadviselésre ?

(ja, ha üres, kényszeres riposztokkal szerzel örömet magadon, az csak a te dolgod)
  ...Micsoda fordulat, megvertük orbánt! Még 1 millió érvényes szavazatot sem szerzett a  kvótanépszavazáson . Hogy miért?! Mert otthon maradtál Te is, nem mentünk el szavazni, ezzel legyőztük a hazug kormányt, megszégyenülten, őrjöngve  kullogtak.. Próbálkoztak pedig rengeteg hazugsággal,…..
bloglegelő 2016.09.16 22:02:55
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: érdekes, szellemes beírás.

Egyébként október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet a kérdésre, miszerint:

Akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

A válaszom: NEM
bloglegelő 2016.09.16 23:38:02
@Sweetshark: érdekes megközelítés, amit írsz

Egyébként október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet a kérdésre, miszerint:

Akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

A válaszom: NEM
A jó Kliment Vorosilov marsallról jegyeztek fel egy érdekes történetet. Ez a derék komcsi vezette a háború után Budapesten a Szövetséges Ellenőrző Bizottságot, melyben bár formailag részt vettek az amcsik, angolok, valójában a ruszki ukázok végrehajtására szolgált. A mi Klimentünk a megszállók…..
bloglegelő 2016.09.15 22:00:46
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: érdekes, én meg úgy tudom, hogy

október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet egy kérdésre, miszerint

akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek-e megint másokat ?

a válaszom: NEM
bloglegelő 2016.09.15 22:06:59
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

látom, aktív, hasznos és érdeklődő vagy

egyébként október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet egy kérdésre, miszerint

akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek-e megint másokat ?

a válaszom: NEM
bloglegelő 2016.09.16 19:43:38
@Könnyen elkaptuk, uram!: nem is az otthonomba ??

asztakurva .. mer' én meg aszthittem

Egyébként október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet a kérdésre, miszerint:

Akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

A válaszom: NEM
mindazonáltal Hadgyakorlat 2016.09.15 07:44:12
Végre találtam egy okot, ami értelmet ad ennek az egész kényszernépszavazásnak: a Fidesz hadgyakorlatot tart. Mi is az a hadgyakorlat: békeidőben háborús helyzetet szimulálva a különböző csapattestek meghatározott feladatokat hajtanak vége. Célja a gyakorláson túl a csapatrészek összehangolása, a…..
A migránsok már száz éve köztünk vannak. Bolgárok, görögök, kínaiak, törökök, arabok élnek és dolgoznak Zuglóban teljes békében. Itt nem fél tőlük senki és nem is gyűlölik őket, bár a kormány igyekszik ezt megváltoztatni. Lakik köztünk sok-sok bolgár,  még utcákat is neveztünk el róluk, a…..
Anastasia és Christian ezúttal még jobban belemerülnek a szexbe. Sötét titkokkal, kegyetlen büntetésekkel és zuhanyzós szeretkezésekkel. Megjött a Sötét ötven árnyalata trailere!..
bloglegelő 2016.09.14 17:36:42
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
bloglegelő 2016.09.13 16:18:32
@MikeBoy: rendben, és köszönöm a reagálásod.

tehát a népszavazási kérdés oktüber 2.-án:

akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

a válaszom: NEM

és a NEM, az NEM öregem

bloglegelő 2016.09.13 16:36:57
@MikeBoy: bocs, túl hamar köszöntem el tőled

és valóban, a népszavazási kérdés október 2.-án:

akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások beköltöztessenek megint másokat.

a válaszom: NEM

a fogalomértésedet meg csak csiszold te magad

na akkor tényleg pá
Manapság szinte hetente kapjuk az újabb híreket arról, hogy egy színész vagy zenész coming outolt, de nem volt ez mindig így. Egy emberöltővel ezelőtt még nem tehették meg, hogy felvállalják másságukat, mert ez egyértelműen a karrierjükbe került volna, és minden ajtó bezárult volna előttük (Nekem az…..
Itt van tehát az Identitárius Egyetemisták Szövetségének példája. Ezek a helyes, olykor hipszter külsőt öltő, szép kis öltönyökben mutatkozó fiatal férfiak kedves bemutatkozó videójukban a magyar nemzet lelkes konzervatív hőseinek mutatják be magukat. Büszke hazafiaknak, akik…..
Éles szóváltás az USA és az Egyesült Királyság politikai vezetője között Fotó: Telegraph Az USA, Japán és Kína is figyelmeztette az Egyesült Királyság új kormányfőjét, hogy egyáltalán nem tetszik nekik a brexit, és az azzal együtt próbált új brit szerepvállalás.  A G20-asok találkozójára úgy…..
A hét történései elég szépen rávilágítottak arra, hogy miért lenne érdemes elköszönni az óbaloldaltól, és  inkább az újabb pártokba helyeznie a bizalmát annak, aki baloldalinak vagy liberálisnak tartja magát.  Ami a szociknál folyik, az tragikomédia. Molnár pártelnök sasszézása igencsak…..
Ha nemrégiben felfedeztél valami puklit az arcodon, de nem pattanásnak néz ki, akkor nagy eséllyel egy benőtt szőrszálról van szó. Ezek az enyhén fájdalmas, viszketős, piros kis dombocskák akkor keletkeznek, amikor a szőrszál begöndörödik és éles, hegyes végével befelé kezd el nőni. Bizonyos…..
A vallásszabadság ritka kincs: Földünk népességének 74 százaléka él olyan országban, ahol súlyosan korlátozzák a vallásszabadságot – derült ki az Egyesült Államok külügyminisztériumának legutóbbi, vallásszabadságról szóló nemzetközi jelentéséből.  A súlyos korlátozás azt jelenti, hogy ezeken a…..
Letakarták vagy ki sem ragasztották az Együtt kecskeméti óriásplakátjait a plakáthelyek tulajdonosai. Hugyecz Zoltán, az Együtt helyi politikusa a polgármester Matolcsy-unokatestvér férjének adott állami, Növekedési Hitel Bankos hitelével kapcsolatos helyi kampányához bérelt összesen öt…..
Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson. Ezen meggyőződésemnek LMP párttagként, a párton belüli kisebbségi véleményként, a hivatalos állásponttal szemben állva adok hangot. Jakabfy Tamás A népszavazás ugyanis a demokrácia egyik ünnepe, amikor a nép két…..
bloglegelő 2016.08.31 16:20:29
@Cinkes: imponálóan intellektuális mócsing lehetsz

egyébként gyermekem, nem szavazás, hanem válaszadás lesz egy kérdésre:

október 2-án megkérdezik, hogy akarom-e, hogy benyomjanak mások megint másokat az otthonomba

a válaszom: NEM
„Tény (főnév) Megalapozott állítás, a valóságot tükröző, igaznak tekintett, és általánosan elfogadott megegyezés, ahogyan a dolgok megtörténtek, vagy, ahogy a dolgokat megfigyelték – ellentétben egy feltételezéssel, vagy véleménnyel. Ennek segítségével tudunk meg többet a környezetünkről, a…..
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
Sok minden kellene ahhoz, hogy lehessen egy Magyarország 2.0, a mai poszt szerzője, Kishableány 7 pontban foglalta össze, mik lennének ezek. Persze a változás nem történne egyik napról a másikra, inkább évtizedekben mérhető, de minél később kezdődik, annál tovább tart. (A…..
Játszd újra, Sam! Woody Allen klasszikusa, nagyszerű kamarakomédia, benne van szinte minden az igazi Woody-ból: a neurotikus értelmiségi, a kétbalkezes slemil, a nők iránti csillapíthatatlan vonzalma, és természetesen nagy bánata, hogy nem valaki más. No és a moziőrület, egy mítikus film, nem…..