Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolibáttyó

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolt volna már arra, milyen lehet hegyek között kényelemben élni közel a városhoz? Nem kell lemondani Budapestről, és a madárcsicsergés, kutyaugatás, saját kert, nyugágy mellett, ha minden egyéb kényelem is adott, akkor miért ne választanánk az agglomerációt? A…..
Ritkán találni olyan ízléses házat, mint ez a 2010-ben épült piliscsabai panorámás álomotthon. A képeket böngészve olyan érzésünk támadhat, hogy Angliában járunk...
zolibáttyó 2017.04.15 21:57:26
Üzemi Szemle Ajvékolás 2017.01.15 23:29:16
forrás: atv.hu, Policy Agenda   Nagyon meglepő ábra, mondhatnánk, hiszen 15% minimálbér emelés mellett és a versenyképesség, valamint a vállalatok munkaerő piaci pozíciójának a megtartása okán is logikus lenne, hogy kisebb átrendeződésekkel ugyan, de a sárga sáv legyen a legnagyobb az ábrán. Mit a…..
zolibáttyó 2017.01.16 18:19:06
@Kjos: Leegyszerűsítem a mondanivalómat. A többiek is valahogy így akarták mondani: Kedves Kjos. Te egy unatkozó, kekec, rosszindulatú troll vagy. Önálló ötletek híján, csak akkor áll fel neked, ha valakibe beleköthetsz. Légy olyan kedves és nyald ki a popsimat. Pusszantás!
A száz férőhelyes fővárosi javítóintézetbe olyan fiatal fiúk kerülnek, akiket bírói ítéletet alapján előzetes letartoztatásba helyeztek. Bár külsőre teljesen úgy néz ki, mint egy börtön, valójában itt „szigorúan szeretik” a fiatalokat.  Bekerüléskor egy szakértői csoport minden fiatalról nevelési…..
zolibáttyó 2016.11.30 20:08:42
@Sexual Harassment Panda: Gondolom téged napi szinten seggberaknak kiskancsó.
34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről...
zolibáttyó 2016.11.01 19:44:32
@ogli dzsí: Pedig az ilyen fószer a nők álma.
Kubáról valamiért egy romantikus kép él az emberek többségében, ahol az emberek ugyan szegények, és szocializmus (vagy mi) van, de a kubaiak mégis boldogok, táncolnak, énekelnek, szivaroznak és általában egész jól érzik magukat. A valóság persze ebben az esetben is más…..
zolibáttyó 2016.09.14 23:46:09
@kvadrillio: Ecsém! :) Egyszer lenne annyi szabadidőm, mint neked. Kilométeres sz@rokat másolsz ide, ahelyett, hogy pár mondatban elmondanád a véleményedet. Pl.: Fidel kapja be! Vagy éljen a cuciálizmus! Pártállástól függően.
Mi a közös Bill Gates-ben, Mark Zuckerbergben, Kunhalmi Ágnesben és Kósa Lajosban? Mindegyikről elmondható, hogy ismert, befolyásos ember - diploma nélkül. Ülhet-e a parlamentben szakmunkás végzettséggel, vagy éppen államvizsga nélkül? Vezethet milliárdos vállalko­zást? Naná! A jelenlegi EP elnök…..
Az amerikai Sátánista Egyház képviselői 2015. július 25-én felavattak egy közel 3 méter magas sátánista szobrot Detroit városában. A kecskefejű, szárnyas Baphomet szobor végleges helyét azonban nem itt, hanem az arkansasi Little Rock főterén képzelik el, ahová keresztény…..
Egyre többen vásárolnak Romániában a határhoz közeli településekről, sőt, már távolabbról is: a magyar bevásárlóturisták akár 50 százalékkal alacsonyabb árakkal is találkoznak. Júniustól lépett életbe Romániában az élelmiszerek áfacsökkentésére vonatkozó törvény.…..
Utazásaim egyik kedves színhelye Olaszország; számos vidékét és városát bejártam. Hosszú listát tudnék írni arról, hová menjenek, ha nem az Adriai-tenger zsúfolt fürdőhelyeire vágynak, vagy nem a szokásos turistacélpontok érdeklik Önöket. Erről a képzeletbeli listáról választottam 5 helyet, ahová…..
Sok szakmát és foglalkozást ismerünk, amely ugyanúgy létezett a múltban, ahogy ma is. Most is vannak pékek, pincérek, sofőrök, jogászok, orvosok, suszterek, szakácsok stb. Voltak azonban szakmák az egykori Budapesten, amelyek mára egyszerűen eltűntek (vagy esetleg más formában élnek tovább), s…..
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Hölgyem/Uram!   3 éve dolgozom személy - és vagyonőrként,…..
Ma reggel egy facebook bejegyzés indította a napom, amelyben egy ismerősöm a Figaró nevű budapesti (újlipóciai) szórakozóhely, pontosabban annak 'kis zöld' néven ismert kerthelyiségének bezárása okán szomorkodott. A helyen én egyszer jártam csak, különösebb érzelmek nem…..
A lélegzetelállító fotókon egy hatalmas ukrajnai tanktemető látható. Több száz elhagyatott harckocsi nyugszik itt, melyeknek lehet, hogy nagy hasznát vennék, ha a jelenlegi ukrán-orosz konfliktus netán rosszabbra fordulna...
zolibáttyó 2015.03.31 23:10:38
@enpera: Nem gondolnám azt, hogy egy T-80-as reaktív páncélzattal egy 50 harckocsiból álló támadóék formájában annyira elavult lenne. De sok minden az adott helyzeten is múlik. Melyiket választanád: -egy szakasszal megrohamozni egy erdő szélén telepített, megerősített géppuskafészket 400 méter nyílt terepen, vagy ugyanezt végrehajtani 8 db teljesen elavult T-34-es társaságában. Ugye hogy picit dobna a biztonságérzeten, és nagyot az eredményességen?
Persze a tanya kifejezés jelen esetben azért nem a világtól elzárt helyet jelent. A szóhasználat romantikája azonban mégis érvényes, hiszen olyan hatalmas területen helyezkedik el a luxusvilla, ami biztosítja a bőséges privát szférát. A telek majdnem 20 ezer, a ház rajta 1660…..
Egy önkéntes mérvadó blog nem létezhet best of lista nélkül, itt az én első listám, a kedvenc filmes autókról. Általában kicsit óvatos vagyok a legjobb jelző alkalmazásával, de mivel ez a poszt lényege, most kénytelen leszek használni. Mielőtt belevágunk, pár dolgot…..
zolibáttyó 2015.03.26 00:04:03
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Belsőség A főnök verdája 2015.01.15 11:56:57
Nincs abban semmi rossz, ha az ember többre vágyik, mint amit az anyagiak engednek, ilyenkor jön jól a kreativitás. Ha autóról van szó, a legtöbb próbálkozást a JDCS-n végzi, viszont van az a szintje a tákolásnak, ami csúnyasága ellenére is tiszteletet ébreszt. Mint a W123-as…..
zolibáttyó 2015.01.15 23:56:02
Ebben a posztban településeket, városrészeket, lakótelepeket, emlékműveket, szigeteket szedtem össze, melyeket emberi kéz épített, és lakói valamilyen okból elhagyták őket. Van köztük megszűnt bányaterület, akad, melynek lakóit természeti katasztrófa, atomrobbanás, vagy…..