Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlexMcCormick

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Kőcsipkék a ködben 2016.01.07 18:00:00
A szokásos Fényvillamos-vadászat során decemberben elakadtam a Kossuth Lajos téren: az Országház új díszkivilágításával amúgy se tudok betelni, most azonban a látványt még különlegesebbé tette a magasban gomolygó köd: A villamosok fotózáshoz kimondottan nagy segítséget jelentett a fényt ezerfelé…..
AlexMcCormick 2016.01.08 10:33:31
@Hamster: Azért szerintem szépek (legalábbis Józsefváros pár évvel ezelőttig használt címeréhez képest mindenképpen (www.heraldika.hu/cimerek/telepules/250/2019.jpg). Illetve amit majd' elfelejtettem: bár nem szokásom kommentelni, de régóta olvasom a blogot és valószínűleg kommentelőtársaim nevében is kifejezhetem abbéli reményem, hogy még sokáig lesz is rá lehetőségünk! :)
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Ki hitte volna, még be sem iktatták, és máris itt van vele kapcsolatban az első félrefordítás, -akiss jóvoltából:Úgy látom, hogy a blogon a legtöbb félrefordítás filmekből származik, de én most egy klasszikus, nyomtatott sajtóból származó leiterjakabot osztanék meg Veled.…..
Lyukrafutó puhatestűként egy kerékpárral próbált elrettentőbb lenni a száguldozó és gyalogosátkelőhelyet semmibe vevő autósok számára, de ha több a sáv, nagyobb a forgalom, akkor a sofőrök természetesnek veszik, hogy ott nem is lehet zebra, hisz szinte lehetetlenség lenne…..
mint a püspökladányiak. Arnóth Sándor visszatért a parlamentbe. Pálinkás József fideszes országgyűlési képviselőt megválasztották a Magyar Tudományos Akadémia elnökének, ezért le kellett mondania mandátumáról. Az ő helyébe lépett Püspökladány polgármestere, Arnóth…..
Bezony ám, kevesen tudják, pedig. Pedig ez IS magyar találmány, már ha beszélhetünk jelen esetben találmányról, mely kevésbé kézzelfogható, mint egy golyóstoll avagy egy darab karburátor. De félre a részletekkel, engedjük dagadni nemzeti…..
Március közepétől 25 főútszakaszon haladhatunk szabályosan is gyorsabban, mint az általános 90 kilométer per óra, jelentette be Kisbéren Felsmann Balázs, a GKM szakállamtitkára. 31 kilométeren 100 km/órára, 91 kilométeren pedig 110 km/órára nő a sebességhatár, a részletek…..
A(z állítólag) terrorfenyegetettség miatt lefújt, nagy hagyományokra visszatekintő rally idén ugyan nem lesz megtartva, de lesz helyette más. Lesz helyette Balkán Rally. Szeretnék egy kisebb összegben fogadni, hogy Demszky "Rollingstoner" Gábor és/vagy Hagyó…..
AlexMcCormick 2008.02.09 13:41:13
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..
Ez brutálisabb mint az emelés mértéke, amit kedvenc pléjerünk akar.... Szia! Örülök, hogy létezik ez az olal, nagyon jónak találom, ideje lenne hogy tényleg elkezdődjön már vmiféle fejlesztés, ésszerűsítés a MÁV-nál ami nem is pénz kérdése énszerintem. Nekem amugy csak…..
Tudom, hol van az még. Addig még legalább 1 megálló elkészül a négyes metró pályáján. Addig még rengeteg budai szarral telített víz folyik le a Dunán. Addig még neki sem kezdenek a Margit híd felújításának. Akkor még mindig káosz lesz a parkolási helyzetet illetően. A…..
AlexMcCormick 2008.01.31 16:33:04
AlexMcCormick 2008.01.31 16:34:37
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Ritkán van olyan, hogy kiemelek egy kommentet, a blog eddigi története során csak néhányszor fordult elő. Ilyesmihez mindenesetre orbitális baromságot kell írni. A tegnapi poszthoz verespalne bírt kreálni egy ilyet. Én nem értem, hogy miért van kitüntetett szerepe a buszon…..
Új MÁV blog Némi jó dolog 2008.01.18 13:34:00
Hát még ilyet! Hello, mondjuk el a jót is, ha már van! A január másodikai fiaskó óta meglepõen jól járnak a vonatok a szegedi vonalon. Tudod, ez az a fura, összevont, IC-gyorsvonat kombó, aminél bonyolultabbat már kitalálni se lehetne - egy vonat, 4-féle…..