Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jetsetter

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kínához tartozó kaszinóparadicsomban, Makaón épül a Karl Lagerfeld által megálmodott luxus szállodalánc első luxushotele. A tervek szerint ezt további szállodák, luxuslakóparkok, éttermek és klubhelyiségek követik majd a világban.  Nem ez az első alkalom, hogy a 83 éves, német származású…..
  Az Omorovicza kozmetikai márka ötlete nyomán hétvégére luxus szépségszalonná változik a Rózsadomb lábánál az Émile étterem. Teadélutánnal, macaronokkal és 30 perces expressz arckezelésekkel várja három napon át a pop-up szalon a vendégeket.   Ez már a második pop-up spa a luxus kozmetikai márka…..
Dubaj egyik legismertebb épülete, a hétcsillagos szállodának otthont adó Burj Al Arab egy újabb látványos luxuselemmel bővül. Új napozóteraszát, mely majd száz méter hosszan nyúlik be a Perzsa-öböl vízére, Finnországban gyártották és épp most hajózzák át a Földközi-tengeren és a Szuezi-csatornán át…..
Két globális légitársasági díj eredményét is kihirdették a napokban, a rangsor alapján úgy látszik, az utazók még mindig ugyanazokazat a szolgáltatásokat részesítik előnyben, mint az elmúlt években is, mivel az első helyezettek mindkét listán változatlanok. A vélemény…..
A hongkongi Christie's aukciósház árverésén egy fukszia színű Hermes Birkin táska döntötte meg az eddigi rekordot, és lett a világ legdrágább táskája a kilétét fel nem fedő vásárló győztes, 1,72 millió hongkongi dolláros (kb. 62 millió forintos) licitjével. A prémium…..
Ha stílusról van szó, az olaszok mindig tudnak valami bámulatosat alkotni. Most a Dolce & Gabbana divatház talált egy feltűnő és stílusos módszert arra, hogy eljuttassa legújabb sminkkollekcióját a vásárlókhoz.  A divatház sminkesei látványos festésű motoros riksával…..
Lassan tényleg bármit megoldhatunk úgy, hogy ne kelljen hozzá másik emberi lénnyel kapcsolatba kerülnünk. Annak már szakirodalma van, hogy ennek milyen következményei lehetnek hosszú távon. Így nekünk csak annyit kell eldöntenünk, hogy szeretnénk-e a délutáni megbeszélésünkön…..
A Tequila Avion prémium tequila márka egy olyan kóstolótúrát állított össze, amit csak a legtehetősebbek tudnak megfizetni. Van benne magánrepülős út, luxusszálloda és gyárlátogatás is. Az ára 500 ezer dollár, és hogy hányan dobják szét egymás között ezt az összeget,…..
Szakítva az eddig szokásos alaprajzokkal, egy tervezőcég teljesen újszerű elrendezést talált ki a légiutaskísérői pihenőzónákra. Amikor az Airbus A330-as és A340-es gépeken bevezetik ezt az új pihenőzónát, amelyen saját világítást, klímaszabályozót rendszert és…..
A világ legnagyobb utasszállítóján, a kétszintes Airbus A380-on utazni már önmagában is életre szóló élmény. De mi rátettünk még egy lapáttal, kipróbáltuk a repülő felső emeletén található business osztályt. Az Emirates által üzemeltetett Bangkok-Dubaj járaton úgy…..
Hová menjen az, aki a világ legdrágább éttermében szeretne enni? Nincs rá pontos válasz. És nem is csak azért, mert furcsa módon akár még a budapesti Operaház is tud indulni a legdrágább étterem címért, hanem mert senki sem tudja, hogy pontosan hol található az a bizonyos hely,…..
Nagyon tudnak valamit Szingapúrban, mert az idei a harmadik év, hogy megszakítás nélkül a városállam repterét választották meg a világ legjobbjának. Ugyanezen a versenyen nekünk sincs okunk szégyenre: a tavalyi év után idén is a Budapest Airport lett Kelet-Európa legjobb…..
A fedélzeti szórakoztató rendszerek egy egészen új generációja következhet a Qantas légitársaság és a Samsung együttműködése nyomán a repülésben. A futurisztikus headset már nem a jövő többé, néhány szerencsés utas már most február közepétől tesztelheti az ausztrál…..
A múlt héten nagy volt az öröm, hogy a Tripadvisor rangsorában magyar hotel lett Európa legjobbja. Akkor kevés szó esett róla, holott talán még nagyobb eredmény, hogy eközben a világ legjobb szállodái között is negyedik helyre került a Four Seasons Gresham Palace. Most azt…..
Az Emirates a nyár elején lecseréli a Budapestre jelenleg közlekedő gépét egy háromosztályos repülőre, amin a turista és a business osztály mellett már first class jegyeket is foglalhatnak az utasok. A dubaji légitársaság elsőként kínál Budapestre ilyen színvonalú…..
Gyakori újévi fogadalom, hogy majd most többet utazunk, új kultúrákat ismerünk meg, és új tájakat fedezünk fel. Aztán leggyakrabban vagy idő, vagy pénz nincs minden terv megvalósítására. Legrosszabb esetben mindkettő hiányzik. Azoknak viszont, akik bőven rendelkeznek…..
December 27-én száll fel Abu-Dzabiból az Etihad legújabb A380-as gépe, amin az első osztály fogalmát még egy szinttel feljebb emelték, és már valódi lakosztályon utazhatnak a first class utasai. Egy floridai üzletember váltott jegyet ide a gép első útjára, ezzel új rekordot…..
Elég mozgalmas év volt az idei a filmes relikviák piacán. Adták-vették a gyűjtők a régi mozifilmekhez kapcsolódó darabokat, sokszor elképzelhetetlenül magas összegekért. Most épp az Óz Gyáva Ororszlánjának a jelmeze kelt el rekordmagas áron. Az 1939-es MGM siker jelmezei…..
Egészen elképesztő összeg, több mint 800 millió forintnyi dollár volt csak elegendő ahhoz, hogy a nyertes licit legyen azon az aukción, ahol a Casablanca című film zongoráját kínáltálták megvételre. Az 1942-es, igazi klasszikusnak számító filmből a mai napig szokás idézni.…..
Az igazi celebek akkor sem hazudtolják meg magukat, mikor az esküvőjükről van szó. Sőt! Ha lehet, még drágább, még csillogóbb, még rongyrázóbb bármi, akkor ott az is lesz! Fokozottan igaz ez a jegygyűrűre. Amiből a celebvilág legdrágábbja jóval többe került, mint 1 milliárd…..
Luxusjachtra emlékeztető berendezés és egy terepjáró strapabírása jellemzi a német fejlesztésű Caravisio lakókocsit, amit a héten mutattak be Birminghamben egy vásáron. A lakókocsi minden luxussal felszerelt, még beépített borhűtő is elfér benne. Az ára lehet az egyetlen…..
Harmadik éve ugyanaz a londoni hely végez a világ 50 legjobb bárját rangsoroló listán. Aki igazán különleges italokat akar inni, ide vagy New Yorkba induljon. A legjobb 10 közé ugyanis mindkét világvárosból 3-3 bár jutott be.  A Wolrd's 50 Best Bars listáját minden évben…..
Minden idők legnagyobb összegét, 400 millió forintnyi hongkongi dollárt fizetett egy 114 palack borból álló tételért a szombati árverés nyertese a Sotheby's aukciósháznál.    Ezzel az összeggel megdőlt a 2006 óta tartott rekord, amikor a New York-i Sotheby's árverésén 250…..
A Bornrich nevű, luxustermékekre és a nagyon gazdagok bemutatására szakosodott portál összeállította a 10 legdrágább, téli sportokhoz ideális resort listáját. Megnéztük, mit kínálnak azok a szállodák, ahol csak a szállás többe kerül egy éjszakára, mint az átlag síelő…..
Épp csak bemutattak egy új, kétszemélyes tengeralattjárót a Monaco Yacht Show jachtvásáron, egy luxushotel már szerzett is belőle magának egyet, hogy az elit vendégkörét ebben a szezonban is lenyűgözhesse valami újdonsággal. A kétszemélyes DeepFlight Super Falcon Mark II…..