Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stylex450

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hidegpárna: A Kárpát-medencében a téli félévben fellépő tipikus időjárási jelenség, amikor a medence alján több napon keresztül rétegfelhőzet, hideg, párás, ködös idő alakul ki."                                                                                                  …..
stylex450 2020.01.28 14:49:04
Olyan gyakran hallani a címben szereplő mondatot, és valljuk be, jogosságán sokan elgondolkodnak. Nagyon gyakran keringenek olyan történetek, hogy bár a városokban ki vannak helyezve a szelektív szemétgyűjtők, és sok ember lelkesen hordja is oda a szemetét, illetve otthon is szelektíven gyűjt,…..
Két Székesfehérvárhoz tartozó kis településen is található kastély - vagy legalábbis ami megmaradt belőlük. Ugyanis a kisfaludi Simay-Holczer-kastély és a csalapusztai Kégl-kastély is borzasztó állapotban van - ezek az egykor gyönyörű épületek jelenleg üresen állnak, sorsuk kilátástalan. A…..
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
stylex450 2019.03.11 13:43:03
stylex450 2019.03.11 13:47:21
@darlacko: szeretnélek téged kiszolgálni egyszer.
Te címeres barom.
Nagyképű seggfej.
A PET palack szerves része lett a mindennapi életünknek. Óriási számban fogy ez a csomagolástípus a világ polcairól, ugyanis tulajdonságai rendkívül kedvezők. Az üveghez viszonyított könnyűsége, kémiai anyagokkal szembeni ellenálló képessége, átlátszósága, gázzáró képessége mind-mind elősegítette,…..
stylex450 2019.02.25 14:13:14
Amikor először kezdtem el csak vizet inni egy hónapon át, hamar rájöttem, hogy sokkal több vízre van szükségem, mint amit addig megittam egy nap. Erre a legegyszerűbb megoldás, ha megvesszük a palackos ásványvizet, azt tudjuk otthon is inni, és magunkkal is vihetjük.  Na de PET palackos megoldás…..
stylex450 2018.12.07 19:23:15
Természetesen a mi gyerekkorunkban is fontos szerepet töltött be a bicikli, sőt talán sokkal fontosabbat mint manapság. Mivel jóval kevesebb autó volt az utakon, így ahogy nagyobbak lettünk menthetetlenül kezdtünk kalandozni a környéken a barátokkal, amolyan bringás csapatként.Én személy szerint a…..
Ahogy a kocsik esetében is, az első telefonunkra mindig emlékezni fogunk. Sokszor egy alapvetően fapados vagy leharcolt darab volt: sokan egy rokon levetett készülékével indították el a mobilozós pályafutásukat, mások hónapokig gyűjtöttek egy akciós darabra. Régebben meggyűlt a bajunk az antennával,…..
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
A szerény Hugonnai Vilma grófnő csak gyógyítani szeretett volna, helyette azonban a modern kor női élharcosa lett. Nőként lesz diplomás orvos, a vegetáriánus étkezés szószólója, aki kétszer isférjhez ment, de a gyereknevelés helyett mégis inkább a karriert választotta!  ..
A technológia jól kibaszott a pincér társadalommal. Régen egy dörzsölt csálinger akár a napi fizetésével megegyező összeget is okosított magának, plusz jattal és ezen felül még a szakácsnak is tudott csúsztatni egy keveset. Nincs annyi fideszes mutyi az országban ahány régi pincértrükk létezik a…..
Heti rendszerességgel utazom InterCity-n és higgyétek el, hogy az alábbi esetek mind megtörténtek. Analfabéta Nem tudja elolvasni, hogy az ajtó automatikusan záródik, és ész nélkül rángatja. A számokkal bajban lévő Képtelen megérteni, hogy a számok azért vannak az ülések fölött, mert az…..
Köztudott, hogy a testmozgás elengedhetetlen testi-lelki egészségünk megőrzése szempontjából. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy gerincünk számára bizony nagyon nem mindegy, melyik sportágat választjuk.  Az alábbiakban megvizsgáltam néhány népszerű sport mozgásszervekre gyakorolt – áldásos…..
Meglepően sok embernek okoz problémát mostanában az, hogy jól aludjon éjszaka. Sokan hibáztatják a képernyők vibráló fényét, a napközbeni megfeszített figyelmet vagy a koffein fogyasztási szokásokat. Mások a testmozgás hiányát...
Az élet kihívásai afelé mozdítanak el minket, hogy extrovertált módon működjünk, azaz legyünk társasági emberek, igyekezzünk könnyedén kapcsolatot teremteni másokkal, forduljunk a külvilág felé, viselkedjünk fesztelenül idegenek között is. A pihenőidőnk, a napi üresjáratok jelentős részét is azzal…..
Bár a menzán előszeretettel tömtek minket a céklabefőttel a pörkölt kísérőjeként, és a legtöbbünk úgy vitte vissza a kis tálkában, mint ahogy elhozta, azért érdemes szegény céklának még egy esélyt adni, hiszen nem csak savanyítva lehet elkészíteni. Rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, azt is…..
stylex450 2018.01.05 19:25:59
Az első és legfontosabb kérdés, hogy te, kedves Olvasó hogy etted gyerekkorodban a tejbegrízt? Összekeverted a kakaóval/fahéjjal, vagy sem? :) ..
Bár én elsősorban figurás vagyok és nem társasjátékos, azért életem során találkoztam pár ikonikus társasjátékkal is. Először egy Top10-et szerettem volna ezekből felállítani, ám rá kellett hogy jöjjek....nem is volt összesen tíz társas ami komoly benyomást tett volna rám. Valamiért mégis úgy…..
Nem vagyok zenész és az X-Faktor sem a kedvenc TV műsorom, de a színvonalas számokat nagyon szeretem és mindig érdekeltek a tehetséges emberek. A korábbi években csak a hajrákban figyeltem az X-Faktort és az ott felcsendülő számokat, de idén a kezdetektől nyomon követtem a műsort. Mostanra kialakult…..
A MÁV-START új elővárosi vonatai számomra mindig is nagy előrelépést mutattak a hazai vasúti közlekedésben. Kétségkívül korszerűek, komfortosak, modernek, európai színvonalúak a MÁV által üzembe állított  FLIRT motorvonatai! De a MÁV utastájékoztatásának színvonala meg a béka segge alatt van…..
Nem szeretek vásárolni. Előre megkövetek mindenkit, akik ebben a tevékenységben élvezetet lelnek. Nem vagyok álszent, én is szeretem az új dolgokat, de mégis minden egyes alkalommal erőszakot kell magamon elkövetni, amikor boltba kell mennem. Ennek az ellenszenvnek csupán két oka van: ez egyik a…..
Sokan szeretnénk elmenni nyaralni, utazni, kikapcsolódni, de van, hogy nem így alakulnak a programok. Van, hogy csak egy hétvégénk vagy egy fél napunk van és azt kell kihasználnunk a kikapcsolódásra, de azt a kis időt nehéz úgy eltölteni, hogy tartalmas is legyen, de mégse a takarításról, pakolásról…..
Nem könnyű, amikor ki kell mondani, hogy vége. Akkor se, ha téged hagynak el, de akkor se, ha neked kell odaállni a partnered elé - vajon milyen stratégiát alkalmazol ilyenkor? Az őszinteség segíti a trauma feldolgozását, viszont a szakításkor általában magunkat nézzük: úgy csináljuk, ahogy nekünk…..
stylex450 2017.06.18 16:10:59
@zord íjász: és a lány naivan nézett, mialatt a fiú evett-ivott. Életszerűtlen.
Manapság, egyre több gazdi alszik kutyájával egy ágyban. Felmérések támasztják alá, hogy akik kedvencükkel osszák meg ágyukat, nem tudják kipihenni magukat rendesen. 5 probléma, ha kutyával alszol egy ágyban A Mayo Clinic alvászavarokkal foglalkozó centrum vizsgálata szerint, a kutyával alvó…..
stylex450 2017.06.04 13:08:08