Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theshattered

13757 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmincnyolc éve volt, hogy utoljára magyar földön lépett fel Michael Schenker. Nem ma volt, ugye? Most viszont meg fog törni ez a nem szándékos átok, a szőke gitároslegenda és zenekara Győrben, a Richter Teremben fog egy hatalmasat alkotni. A dátum július 8, de a jegyekről érdemes időben…..
Április 26-ra várható a Full Of Hell új anyaga, a Coagulated Bliss. Az album így az egy hónapos határt átugorva egy újabb kislemezdalt termelt ki, melyben Ross Dolan is tiszteletét teszi az Immolationből. Íme a Gasping Dust, alatta pedig a már korábban kiadott Doors To Mental Agony!..
Elmondása szerint "szokatlanul súlyos" zenei projektbe fogott a jó Devin Townsend. A folyton pörgő zenész a Powernerd szabályait egyértelműen lefektette maga elé: tizenkét nap dalírás, egy nap próba, két és fél nap stúdió. A kattant ötletben Darby Todd volt Townsend segítségére, az eredmény…..
Jó munkához idő kell, vallja a Shavo Odadjian, a System of a Down basszusgitárosa. Mondjuk nem mintha az anyazenekara annyira pörögne, de végre van neve a korábban bepromózott szólóprojektjének, ami a Seven Hours After Violet, azaz S.H.A.V. lett. "O" nélkül. Akárhogy is, a bemutatkozó anyag már…..
Friss számot adott ki a május 3-ra ígért lemezéről az Imperial Triumphant. A maszkok mögé bújt, a black metal mindenféle kísérleti elemmel dúsító zenekar a Cosmopolis (Redux 1924) című számmal bizonyítja, hogy a nemes értelemben vett őrületből mit sem vesztettek...
Egészen a kezdetektől öleli fel a zenekar karrierjét a Hollywood Vampires dokumentumfilmje, a Unleashed Spirits - The Rise Of The Hollywood Vampires. A Joe Perry, Johnny Depp és Alice Cooper által fémjelzett brigád közel tíz éve zakatol már, így volt mit filmre venni, a kész műből egy ötpercnyi…..
Már közel egy hónapja dübörög a Sepultura turnégépezete, az új dobosuk, Greyson Nekrutman pedig felhalmozott ez idő alatt némi videós nyersanyagot. Az Eloy Casagrande helyett dolgozó fiatal mágus már három dalnak kiadta a felvételét, ezek a False, a Dusted és a Roots Bloody Roots. Jöhetnek?..
Az Európa-turnéja előtt egy kis kedvességet adott a rajongóknak a Thy Catafalque. A Babylon című dal annak idején az Omega kezei közül szökött ki a világba, Kátai Tamás pedig egy pár éve egy szórakozásból felvett demót készített belőle. A dal aztán a következő nagylemez felvételei között újra…..
Pénteken szabad prédává vált a Perpetua új nagylemeze, a Resurgence. A finom, progos groove-okkal sem spóroló skótok a megjelenés alkalmából bedobták a Resolve című dalukhoz készített videót is, amit az alábbiakban találtok meg. Aztán irány a teljes lemez!..
Beröffentette a turnégépezetet a Mr. Big. Az április 7-én Budapestre látogató nagyokat (hehe) Eric Martin meg nem nevezett hangproblémái miatt a Whitesnake-ből ismert Michele Luppi segíti ki. Az így két énekessel kanyaron a teljes Lean Into It felcsendül, így a jelenés abszolút ajánlott. Alább pár…..
A napokban befutott a szerintem januári Metalhead Box, vagy már fene tudja, hogy kell ezt számolni. Legyen január, aztán rendben vagyunk. Akárhogy is, már pont gondolkodtam, merre jár, amikor jött az értesítés, hogy irány a posta, így máris felfelé görbült a szám. De mutatom, miért!..
Pénteken egy új EP-vel gazdagította a zenei tárházát az Alestorm. A Voyage of the Dead Marauder című anyagot a zenekar az észak-amerikai turnéjának megkezdéséhez lőtte be, a klipes dallal, az Uzbekistannal pedig elég egyértelmű céljuk van: ők szeretnének Üzbegisztán legnagyobb zenekara lenni... Oké?..
Idén huszonöt éves a Static-X bemutatkozó nagylemeze, a Wisconsin Death Trip, aminek ünneplését egy zenekari dokumentumfilmmel igyekszik teljessé tenni. A Wayne Static ikonikus megjelenése köré épült zenekar "hamarosan érkező", neves zenészkollégákkal telített dokumentumfilmje az Evil Disco: The…..
Hat év lemezszünet után új albummal jelentkezik a The Story So Far. A zenekar ötödik korongja az I Want To Disappear címet kapja majd és június 21-től lesz teljes egészében elérhető. A korongra felkerül a tavaly már bemutatott Big Blind és a frissen kiadott Letterman is, ezek az anyag részletei…..
Metal albumra készül a Walking Dead és a Battlestar Galactica zeneszerzője, Bear McCreary. Ráadásul olyan arcok szerepelnek majd a május 10-re várható lemezen, a The Singularity-n, mint Slash, Corey Taylor, Scott Ian, Kim Thayil, vagy éppen Jens Kidman. A frissen bemutatott dalban, az Incineratorben…..
A Five Finger Death Punch volt gitárosa, Jason Hook egy egész nagy nevet akasztott le a zenekara, a Flat Black új dalába. A Nothing To Some című tételben a nyáron Budapestre látogató Corey Taylor csillogtatja meg a hangjának agresszívabb élét, ha gondoljátok, nézzetek rá, egész jó szám lett...
Mivel hogy 2021 óta nem jött album a Wage Wartól, adja magát a kérdés: hol van már a következő nagylemez? Nos, erre a kérdésre mi most nem fogunk választ adni, viszont itt egy friss klipes dal, a Magnetic. Azért az is valami, nem? Dehogynem! Csapassátok!..
Hamarosan indul a Kublai Khan TX amerikai turnéja, amit egy új dallal igyekeztek megtámogatni. A friss szerzemény a Low Tech címet viseli, a számhoz pedig bizony egy klip is társult. Nagylemez, illetve egyéb kiadvány egyelőre nincs tervben, úgyhogy elégedjünk meg ezzel a bika kis csapással...
Április 19-én fog megjelenni Billy Morrison (Billy Idol, ex-The Cult) új szólólemeze, a The Morrison Project. A rengeteg vendéget felvonultató anyagról egy igen finom fogást mutatott be az öreg, a beszédes címmel megszórt Crack Cocaine-ben a társszerző Steve Stevens mellett ugyanis egy bizonyos Ozzy…..
Egy hónapon belül vagyunk a következő Melvins anyag, a Tarantula Heart megjelenéséhez mérten, ami azt jelenti, hogy lassan ideje volt egy friss dal bemutatásának. Buzz Osborne-ék ennek eleget is tettek, a jó kis sodró Allergic To Food és csillogó-villogó vizuálja lentebb található, ahogy a korábban…..
Április 12-én megérkezik a Necrot négy év albumszünet után kiadásra kerülő új anyaga, a Lifeless Birth. A death metalosok az albumról a Cut The Cord után a beszédes című Drill The Skull-t mutatták be, amihez egy dalszöveges videó jár körítésnek...
Korábban kaptam egy kérdést, hogy ugyan lesz-e Cannibal Corpse rész a Balhés borítókban, amit teljesen validnak gondoltam, mivel... Nos, az első felvonásban igen gyorsan, pár szóval letudtam ezt a gyönyörű és balhékban gazdag munkásságot. Most itt az ideje, hogy kicsit rászálljak a kannibálok…..
Tizennégy év után friss nagylemez érkezik a Dååth kezei közül. A The Deceivers május 3-tól lesz teljes egészében elérhető, addig a frissen kipakolt Hex Unending című tételt ajánljuk hallgatásra, ami talán mondani sem kell: bika, mint az állat! A klippel megtámogatott tételben az Ice Nine Kills…..
Rendesen megvágott dobvideóban mutatta be a Slipknotból kiebrudalt, majd a Suicidal Tendencies-be igazolt Jay Weinberg, hogy keni a crossover legendákkal élőben. Weinberg a Cyco Vision felvételét osztotta meg a nagyközönséggel, láthatóan egészen élvezi a dolgot. Jó választás volt?..
Július 20-án visszatér a ringbe Mike Tyson. A sportikonnak tizenkilenc év után nyilván vissza kell rázódnia, amiben többek között a Tool énekese, Maynard James Keenan is a segítségére van. A június 14-én Budapestre látogató Tool frontembere, mint ismert, feketeöves brazil jiu-jitsus, így Tyson…..