Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unskilled

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A bázisunk mellett a mali hadsereg egyik egysége állomásozott, nem voltunk tőlük elragadtatva. Még egységes egyenruhájuk sem volt, úgy néztek ki, mint akik egy katonai turkálóból öltöztek fel. A lábbelik még ennél is változatosabbak voltak, volt ott a különböző bakancsoktól kezdev a sportcipőn át a…..
Unskilled 2018.01.24 20:37:56
Sziasztok.
www.legionetrangere.fr/79-infos-fsale/1196-deces-de-tibor-szecsko.html
Én csak most láttam,de már több mint egy hónapja meghalt.
Ha jól tudom vezette a Légió múzeumát,és a Képi blanc munkatársa is volt.Az indexen ő volt Kis Daru.
Hát béke vele
Kolwezi... Camerone és Dien Bien Phu után az Idegenlégió leghíresebb csatája. És az első kettővel ellentétben ezt megnyertük. A történet 1978 május 13-án kezdődött, amikor 3000 „katangai tigris” elfoglalta a zairei (ma épp Kongó) Kolwezi bányavárosát. Ezeket a…..
Cannesban a váltásunk mégis képes volt egy rendkívüli eseményt produkálni: a század semmirekellő bangladesi kantinosa úgy berúgott, hogy ingyen kezdte osztogatni az árut, még arra is ráerőltette, aki fizetni akart. Kiürítette a teljes készletet, ment is utána a sittre. A…..
A maradék három hét is ugyanilyen eseménytelenül telt el a járőrözésből. Egyszer volt egy lövöldözés Marseille egyik északi elővárosában, a rendőrség meg is szállta a területet, de aztán kiderült, hogy csak a szokásos bandaharc. Toulonban viszont volt egy valódi támadás a slaborok ellen, megszúrtak…..
Unskilled 2015.05.07 18:02:14
@Dobri: Köszönöm. A barátom szerint ez ködösítés.
A barátomat google-nek hívják.(a teljes neve:
Google Fordító). Én a ti véleményetekre lennék
kíváncsi. Igazából csak remélem, hogy légiós nem
érintett.
Unskilled 2015.05.07 19:32:44
@Kronenbourg: Köszönöm.
Unskilled 2015.05.08 16:45:31
@Dobri: Köszönöm a választ.
Hétfő reggel érkeztünk az adjudant Szűtsről elnevezett táborba. Az első nap felvettük a felszerelést, megcsináltuk a belépő fizikai és úszástesztet és különböző oktatások voltak az erdei életről. Meg sorozatos erősítő gyakorlatok és szívatás, ez a képzés végéig…..
Kourouba érkezésünkkor kezdődtek a Karácsony előtti sportversenyek, amiken mi Surinameból visszatérők nem vettünk részt, mert már kiválogatták a csapatokat, csak a 8 kilométeres futóverseny maradt nekünk. A Karácsony pazar vacsorával, jó ajándékokkal és dögunalmas műsorral telt, és még a verekedések…..
Francia Guyana Franciaország egyik tengeren túli megyéje Brazíliától északra, az Egyenlítő mellett. Területre akkora, mint Magyarország, de csak 200 ezren lakják, a nagy része őserdő. A hely jelentőségét a földben található arany és az ide települt Európai Űrközpont adja, a Légió 3. Gyalogos…..