Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Bede

735 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mrz Április 15. és 19. között tartottuk az idei projekthetet a Go Green! jegyében. A diákok 6 projektcsoporthoz csatlakozhattak, és a projekteken hétfőn, kedden és csütörtökön dolgoztunk. A projektbemutatót pénteken tartottuk. A projekttémák: Legyen a világ virágos, szemetet szedj, világos?!;…..
Gy. Molnár Kadosa Csapatépítő főzőtanfolyamra indultak a hatodikosok péntek délután. A chefparade séfjei három spanyol fogást tanítottak meg a diákoknak, akik aprítottak, szeleteltek, kóstoltak és fűszereztek. Az eredmény jól sikerült korai vacsora volt, amit jó étvággyal fogyasztott el a csapat...
Gy. Molnár Kadosa Kiállítás készült a Szabó Magdá-s diákok képi alkotásaiból és verseiből a költészet napjára. Az összekapcsolt rajz-, vizuális és versíró pályázaton a sárkány éve és a természet volt a téma. A tanulók színes-ritmusos alkotásai a folyosón láthatóak április 11-e, a magyar költészet…..
Gy. Molnár Kadosa - mrz A hetedik osztály szerdán ellátogatott a Petőfi Irodalmi Múzeumba, ahol Petőfi Sándor pályájával ismerkedtek a "Költő lenni vagy nem lenni" kiállításon. A múzeumi foglalkozást Sóki Diána múzeumpedagógus vezette, aki a diákokhoz tárgyakon, festményeken, dokumentumokon és…..
mrz Április 2. és 7. között a hetedik osztály skóciai tanulmányi kiránduláson járt. Year 7 went on a field trip to Scotland between the 2nd and 7th of April. Első nap rövid városnézére mentünk, megnéztük a Greyfriar's Kirk-öt, a Greyfriar's Bobbyval kapcsolatos emlékeket, és sétát tettünk az…..
Kocsis Enikő Idén tavasszal is megrendeztük a már hagyománnyá vált Népdaléneklő versenyt.  A megmérettetésre ebben az évben is szép számmal jelentkeztek az énekes kedvű diákok. A gyerekek nemcsak előadásmódjukkal, de népies, hagyományőrző öltözékükkel is színesítették előadásukat.  Külön öröm volt…..
Kispál-Katics Eszter Idén a  3. osztály szervezte és bonyolította le az alsóban a március 15-ei megemlékezést. Igyekeztünk változatos feladatokkal kedveskedni a gyerekeknek, bízunk benne, hogy mindenki tanult valami újat az 1848-as forradalomról. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, mert minden…..
mrz Idén a tantestület képviselői szerveztek megemlékezést és műsort a felső tagozat számára. This year the representatives of teachers organised the commemoration and performance for seniors.  A szereplők. The performers.  ..
mrz Idén a tanárok Disney karakterekként folytatták komoly oktatási tevékenységüket Farsang napján. This carnival day teachers continued their serious educational activities as Disney characters.  A jelmezes felvonulás után az alsósok és a felsősök egyaránt végigbulizták a délutánt. After the…..
Takács András Február 21-én az arra vállalkozók a Marczibányi térre mentek korcsolyázni, és - bár ezt előre nem tudtuk - az egész pálya csak a miénk volt! We had a group of students on the 21st of February who volunteered to go skating at Marczibányi tér. We were all surprised to see to be the…..
Kispál-Katics Eszter Pénteken a Zrínyi matematika verseny megyei fordulóján népes csapattal vett részt az iskolánk! Öröm volt látni, hogy ennyi diákot érdekel a matematika és szívesen teszi próbára tudását. A feladatlapok nem voltak könnyűek, de elégedetten távoztunk, mert a gyerekek nagyszerűen…..
Gy. Molnár Kadosa Február első hetének végén a hatodikosok egy része ellátogatott a Jégvilág kiállításra, a Természettudományi Múzeumba. A kiállítást hamar bejártuk, ezután csúsztunk egy kicsit a múzeumban berendezett korcsolyapályán.Year 6 visited the Natural History Museum on the first Friday of…..
Kocsis Enikő Az alsó tagozaton idén második alkalommal rendeztük meg a csere- bere könyvvásárt.  A gyerekek már megunt, nem olvasott könyvet hozhattak be cserélni.  A kereskedést mindenki az osztályában kezdte, később következett az izgalmasabb rész, hiszen vándorolhattak, alkudozhattak az…..
Kispál-Katics Eszter Vasárnap a 3. osztály kilenc tagja a Kosárpalánta versenyen sportolt a Vasasban. Kosárcsapatokkal szemben is helyt állt a maroknyi Szabó Magdás, nagyon jól éreztük magunkat, aktívan telt a hétvége.  Köszönjük a szülőknek a támogatást!  On Sunday, nine members of the 3rd…..
mrz Csütörtökön került sor a már hagyományos angolos nyílt szakmai napunkra, ahova szaktanárokat és diákokat vártunk a kerület általános és középiskolából. Vendégeink idén az Áldás utcai, a Fillér utcai, az Újlaki, a Móricz és Budenz iskolákból érkeztek. Robert Burns születésének évfordulóján…..
mrz Január 22-én a hetedik osztály Ligh Art Musemba (Fénymúzeum) látogatott, ahol mindenkit lenyűgöztek a fény segítségével létrehozott alkotások. Köszönjük Laczkó Mónikának a meghívást! Year 7 visited the Light Art Museum on the 22nd of January, where we were all amazed by the artwork made with…..
Gy. Molnár Kadosa Az osztálykarácsony előtti este a hatodikosok a Diótörő modern, hip-hop-változatát tekintették meg. Az előadásban több osztálytársuk is táncolt: Blanka, Emma és Eliza (és Bakacsi Bence is bedobott pár látványos szaltót), valamint fontos szerepben láthattuk iskolánk tánctanárát,…..
mrz December 18-án tartottuk hagyományos sütivásárunkat. A negyedikesek megnyitója után gyerekek és felnőttek válogathattak az édes és sós sütemények, szendvicsek, üdítő italok között. Az esemény végén minden osztály jutalommal vagy ajándékkal távozott. The school held its traditional bake sale on…..