Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gardó

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nyilatkozata szerint az oktatási kormányzat szabályozná a kéttannyelvű iskolák működését. A hírverésből főként az ütötte meg a fülemet, hogy a „hazafias nevelést szolgáló, szemléletformáló” történelmet csak magyarul taníthatják…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
Gardó 2011.01.07 13:26:49
Gardó 2011.01.07 13:37:42
@Mr. Acid: Ott van földem. 30 cm-nél mélyebbre nem lehet szántani. De nem vagyok se régész, se történész. Nem is akarok erről vitatkozni, csak gondoltam, hogy érdekességként elmondom.
[az első benyomások és fotók Isztambulról] Kezdjük a kevésbé egzotikusokkal: a török tea (törökül: csáj) látványban nem sokban tér el társaitól egyedül az üvegcsésze tulipánformája árulkodik azonnal tartalmáról. A teafű hozzá a Fekete-tenger keleti partvidékéről…..
Mindenki látott már kutyát álmában szaladni és ugatni, ezt a videót se hagyják ki!Sixx találata, köszi!..
Gardó 2010.10.19 13:39:30
És a Belváros ismét megtelik élettel! Legalábbis ebben hisznek és reménykednek Székesfehérvár vezetői, ugyanis a történelmi város infrastrukturális fejlesztései már 2005-ben megkezdődtek: végre megnyitotta kapuit hazánk legrégebbi színháza, a felújított Vörösmarty…..
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
Vujity Tvrtko jól a fejébe húzta a baseballsapkát, és nekiállt oknyomozni. Kiderítette, hogy az „interneten keringő” egyik legnépszerűbb videó főszereplője Magyarországon él. Persze egyrészt a videó közel sem olyan népszerű, mindössze 400 ezren látták például a…..
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan meghökkentő és felkavaró írást a magyar sajtóban, mint György Péter "Az apám"-ja a legutóbbi ÉS-ben. (E pillanatban még nincs fönt a netes verzióban, ha kirakják, rögtön linkelem. Aki türelmetlen, vegye meg a lapot, csak…..
Alex szemtanúja volt, ahogy két földre hullott kiflit a vásárlók szeme láttára pakolt vissza a kiflipakoló kislány a Spar-ban. Azon senki sem csodálkozik, hogy ilyen megtörténhet, de a hogy már a látszatra sem adnak, azon igen. A sztorihoz kiegészítésnek posztoltuk Éva levelét…..
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..
Lassan eljutunk odáig, hogy úgy kell sorsolni, hogy kinek a sztorija kerüljön ki ide, mint ahogy az Egyesült Államokban a zöldkártya lottót nyomják. Mai nyertesünk, Bugajozsinemszepgyerek korábban már küldött nekünk levelet, abban is egy idős sofőrrel akasztották össze a bajuszt,…..
Könnyű reggeli országimázssal nyitunk Jordániából: Eszter Aqabában találta ezt a minimálbrendet. A külföldibarát elnevezéssel tulajdonképpen nincs baj - hiszen még mindig jobb, mintha hunoknak képzelnének a lakosságot -, a dizájn persze ótvar:Közhely, de igaz: külföldről…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van. Csak azért…..
Gardó 2008.04.13 21:33:14
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..
Gardó 2008.04.08 14:04:48
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
Csak a megtévesztés kedvéért hímnemű nevű hölgy postolóm - Béla - újabb randin esett túl, amit pár sorban leírt. Tanulsága? Talán a különbség a magyar és külhoni, itt speciel olasz, férfiak udvarlási stílusa közt. Pár pontba szedte, hogy milyen alapvető tulajdonságokkal…..
Ma délutánra egy igazán rövid történetet kaptok, drága olvasók, mert a szakítás/lekoptatás nem mindig családregény vagy kisregény. Sokszor novella, de leginkább vers. Mondjuk egy ilyen harcias, hazabaszós, mint ez. Szabadvers Térey János hangulatában. sziasztok,kb. két éve…..
Gardó 2008.03.18 13:15:34
wow
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Végre! Ismét egy szakítás, ha áttételesen is, de a pénz miatt! Egy one night standnek indult dolog, az is marad, mert szerencsétlen srác hibázott egyet: közölte, hogy van pénze. De már ez is baj. A kép illusztráció Nem nagy drámai szakítás, sokkal inkább életem…..
Azt hittem a 3*12 Megasztár "énekes" után már nem lehet csak úgy a "semmiből" sztárt "csinálni", aki ma ebben az országban már ki tudja énelni a szó-lá-ti hangsort azt már vagy felfedezték vagy már a "médiában" dolgozik. A Warner Music…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..