Regisztráció Blogot indítok
Adatok
achillan

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég kiderült, hogy a The Expendables folytatását nem Sylvester Stallone fogja rendezni. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki fogja dirigálni a második részt és még csak a szóba jöhető neveket sem közölték. Mindenképpen olyan ember kezébe kellene adni a gyeplőt, aki már legalább a…..
Sylvester Stallone javában dolgozik a The Expendables - A feláldozhatók folytatásának a forgatókönyvén. Az akciósztár azt szeretné, ha Bruce Willis lenne a fógonoszt, pletyka szinten pedig szóba jött Dwayne Johnson és Vin Diesel neve is. Dolph Lundgren visszatér, aki elárulta, hogy…..
Filmdroid The Expendables poszter 2010.03.12 18:20:03
Napvilágott látott egy The Expendables nemzetközi poszter. Sylvester Stallone írta és rendezte a produkciót, teletömte ismert arcokkal a művét, Jason Statham és Dolph Lundgren is ott feszít majdaz oldalán, ráadásul lesz egy jelenet, amiben Stallone, Bruce Willis és Arnold…..
Az ötödik évadra ugyanúgy nyolc hónapot kellett várni, mint a negyedikre, és ez kétmillió rajongójába került a sorozatnak: a kritikusok szerint zseniális negyedik évad után ennyivel csökkent a Lost nézettsége. A 11 milliós átlag persze 2009-ben nem is olyan rossz, igaz ezzel a…..
Filmdroid Új Hasonmás előzetes 2009.09.11 14:03:13
Két hét múlva érkezik a Bruce Willis nevével fémjelzett Hasonmás akció-sci-fi. A történet a jövőben játszódik, ahol az emberek nem mozdulnak ki otthonról és saját képmásukra formázott robotokkal intéztetnek el mindent. Jonathan Mostow (Terminátor 3) rendezte azt alkotást.…..
hogyvolt Forma 1 - Szingapúr 2008.09.30 18:30:00
Azt kell mondjam: volt itt minden kérem szépen mint a bucsuba’, amolyan zizi-lufi-körhinta jelleggel, csak nehogy nyugodtan emészthesse meg az ember a vasárnapi ebéd gyanánt elfogyasztott rántotthús-buri püri kombót. Eljött a várvavárt, nagy elánnal beharangozott ÉJSZAKAI…..
A CBS minden kétséget kizáróan legmerészebb és legbetegebb szériája, a sorozatgyilkosokról profilt készítő FBI-csapatról szóló Criminal Minds annak idején úgy indult, hogy bepróbálták, van-e igény egy ilyen sorozatra, kell-e hatodik procedurális dráma a még meglévő öt…..
Rapperek, gyémántok, amatőr szex videók színesítik mai részünket, amiben Mike monszterjéről is meglepő dolgok derülnek ki. Már a felütés is ütős, Danny benyit egy szobába, ahol minden van, amit elvárnánk egy casino-ban átmulatott éjszaka után: üvöltő zene, kupakoló…..
Ha az előző részt nem látta volna valaki: Májkül él és virul, mégpedig a hajón, a sziget partjainál, csak most Kevin néven haknizik és imádkozik, hogy Szájid ne köpje be. Ismerjük továbbá az Oceanic6 teljes stábját, azaz Dzsekk, Katinka, Szán, Szájid, Hörli és Áron, a…..
Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog…..
achillan 2008.04.18 15:38:24
A bálnák fejjel lefelé alszanak a tengerben, de néha sok pénzt is szórnak játéktermekben. Az állítás egyik fele vonatkozik azokra akik a részben szerepelnek, a másikban nem vagyok biztos. Viszont kiderül, hogy Delinda csak egy átoperált férfi, és Nessa megszökött egy…..
Kóka János interjút adott a Napi Online hírportálnak. Elég szórakoztató, mert megtudhatjuk belőle, hogy az Szdsz csak a legjobbat akarta az országnak, ők tudták a tutit mindig, csak azok a rohadék szocik mindig megfúrták nemzetjobbító szándékaikat, és alantas kompromisszumokba…..
Ennek a résznek a hiányosságait, egy leopárdmintás bugyis vetkőzéssel, Kendra-val a playboy mansion-ből, és Paul Anka (aki itt nem Lorelai Gilmore kutyája) vendégszereplésével igyekeztek eltakarni, több-kevesebb sikerrel. Danny részeg jelenettel nyit, mivel szabadnapos. A munka…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.31 09:24:00
Nu, Conan elment Lenóhóz, üldögéltek, beszélgettek, és a nyitó monológban elendegett egyetlen megjegyzésen kívül ("Itt van Conan? Már 2009-et írnánk?") a jövőről egy szó sem esett, a kritikusok szerint az utód pontosan tudja hol a helye, és szépen alájátszott a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.13 09:23:00
A Nokia nem hiába fektetett be annyi lóvét egy rendezvénycsarnok felépítésébe Los Angelesben: az American Music Awards után az American Idol döntőjét is ebben a hétezres csarnokban rendezik, és jövőre az (American) Emmy-gála is itt lesz. Tegnap még örültünk, hogy nem Janet…..
Miközben lepuffantanak egy feldühödött férjet, Starkéknál áll a bál, mert a jó öreg Sebastian a múltkori epizód Wayne-je miatt a szokottnál is keményebb feltételekkel engedi csak el otthonról Julie-t. Az egyik ilyen, hogy Isaac elkíséri még a mosdóba is, hiszen ettől a…..
comment:com Bye-bye, Las Vegas! 2008.02.22 12:37:00
Egy feelgood sorozattal kevesebb, kérem szépen: az NBC bejelentette, hogy nem rendeli be újabb évadra a Las Vegas című vicces/akciós/kaszinós /jócsajos sorozatot, öt évad után befejeződik a Montecito kaszinó kalandja. A TvGuide infói szerint a Jimmy Caan-Tom Selleck melegváltás nem…..
A címet a Reakció blogról loptam, ahol ilyen ország pedig nincs címmel egy - sajnos - elég hosszú sorozat fut már egy ideje, és - ami még inkább sajnálandó - korántsem látni még a "szappanopera" végét.A mai téma Kóka János, aki egymagában megtestesíti a teljes magyar…..
Kicsit elúsztunk a heti programokkal, így ez a hogyvolt sokkal rövidebb lesz, mint a többi, de jövő héten mindenkit kárpótol majd az utolsó előtti, igencsak izgalmasra sikerült epizód összefoglalója, jó lesz, tessék elhinni. Kezdjük ott, hogy a rövidebbet Sára húzza ma, mert…..