Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon L. Bon

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki egy „álom munkára” vágyik – valaki F1-e s pilóta, űrhajós, vagy a NatGeo fotósa akar lenni vagy bármi, amit őt személyesen elégedetté teszi. A legtöbb embernek a kevésbé szívdobogtató, többnyire 8 órát irodában ücsörgő munka sikerült. De ez nem jelenti azt,…..
Simon L. Bon 2015.09.29 08:18:45
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Simon L. Bon 2015.09.17 00:51:10
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
Simon L. Bon 2014.11.20 15:17:47
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
Simon L. Bon 2014.11.20 10:25:15
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
Simon L. Bon 2014.11.18 12:00:40
@whale: Irígység? Egy rablóra?
Menj el escort-nak (nem Ford), ott is megkereshetsz 2 óra alatt annyit.
Simon L. Bon 2014.11.18 13:21:40
@whale: Te tutti taxis vagy!
Nem kell számolgatni. Én pont leszarom, hogy a kedves uber driver-nek megéri vagy sem. Nekem kényelmesebb, szimpatikusabb, mint a taxi.
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
Simon L. Bon 2014.11.18 10:34:32
@Nem Penny hajója: Te tényleg azt hiszed, hogy az MTV-be mindenki fidesz zálszlóval rohangál?
A dolgozók 70 %-a a Gyurcsány érában is dolgozott, sokan akkor se értettek egyet a politikai helyzettel, sokan ma sem.
Elvből nem lehet kenyeret venni a bolta.
Mit gondolsz az atv-be csak szocik és Gyurcsány fanok dolgoznak?
Nem. Nagyon nem.
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Simon L. Bon 2014.11.12 17:47:53
@cabeza: Nézzél meg egy híradót! Ha valaki a másik felvételét használja, az ki kell írni. Nincs ezen mit vitatkozni, akár belóg a mikrofon, akár nem.
Simon L. Bon 2014.11.12 19:07:58
@csak egy néző: Örülök, hogy ismered A tanu-t meg a kontrol cét.
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
Simon L. Bon 2014.11.10 10:03:33
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: 12 éves gyereket egy 3 órás nehéz filmre bevinni a nettó idiótaság. Diákigazolvány nélkül sehol nem kapsz diákkezdvezmény. Se strandon, se állatkertbe, se bkv-n. Ez nem a mozi hibája.
Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító, olvashatóa rádió sajtóközleményében. Bochkor Gábor mindössze egy hónapja igazolt a rádióhoz, erre az emberek hanyatt-homlok klikkolni kezdtek, mintha attól Bochkor vetkőzne, mint egy ócska online…..
Igen, ékezet nélkül, emlékszünk, nehogy behisztizzen Mr. Helikopter. A hírt egyébként még nem erősítette meg senki az RTL részéről, még az is lehet, hogy csak pletyka, bár a Borsról nem feltételezzük, hogy ilyet leírna. A BeleValó ugye az a műsor, amit tavaly Csobot Adél és…..
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
Csak szimplán meg van fordítva? Hát, mellé. Ha teheted fordítsd fejjel lefelé a monitort, vagy csak picit döntsd meg oldalra a fejed! Gratulálok, te is a Thatcher-illúzió áldozata lettél. De mi a bánatos fene az a Thatcher-illúzió?  A Thatcher-illúzió az agyunknak azt a…..
Simon L. Bon 2014.11.05 00:05:55
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Van humoruk a fideszeseknek,ezért szeretnének egy gyurcsány képen is röhögni...
Mindentől függetlenül ki kell emelnem az epizód címét. Hagyjuk is egy kósza pillanatra, hogy mi történt Beth-szel. (De aki nagyon tudni akarja, annak tessék: az eddig szende szöszi szerepben tetszelgő csajszika most hirtelen tököt növesztett. A hogyan és mikéntre később térek…..
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
Volt egy pillanat a tegnapi Celeb vagyok…-ban, asszem úgy a hetvenedik perc környékén, amikor Bárdos András olyan arccal állt a dél-afrikai dzsungel közepén, az Add ide a didit, a didit add ide című, méltán híres slágert éneklő, magát hullarészeg dzsungellakónak eladó Pákó…..
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
A KARD Ne hazudjatok 2014.10.30 06:30:00
A közmédia legendásan tragikus tájékoztatásai felhozták a második Orbán- kormány alatt a HírTV renoméját. „Ennél még a hírtévé is korrektebb” - hangozhatott joggal. Ez most elveszett. Mint minden kormányellenes megmozdulás alkalmával, ismét lehetőséget kapott a…..
Simon L. Bon 2014.10.30 20:53:54
@_most_: Az index független? Ez az év vicce! Köszi! :)
Simon L. Bon 2014.10.30 20:57:44
@_most_: Az index meg a mostani tüntetést magasztalja, az öszödi beszéd után kialakult tüntetést meg elbagatelizálta. Egyik ilyen, a másik olyan. Szerencsére van választás, nézze, olvassa mindenki a magához közel állót.
Simon L. Bon 2014.10.30 20:59:49
@_most_: Azért belinkelhetnél egy-két cikket, hogy mik azok a hazugságok, amit az mno ír.
Néhány hete olvashattátok az oldalunkon a Windows Phone és az Android rendszerű telefonok összehasonlítását, most pedig a két nagy rivális, az Android és az iOS küzdenek meg egymással. Előre megjegyzem, hogy a leírtak a saját tapasztalataimon és véleményemen alapszanak, valamint…..
Vannak olyan intézkedések, ami negatív, akár plusz pénz fizetéssel is jár az emberek számára, de még is elfogadja a társadalom. Mert a kormányzat érveit helyesnek találja és belátja hogy szükséges, vagy csak pusztán tudomásul veszi, hogy ez van. Ilyen volt a csipszadó vagy a…..
..
Simon L. Bon 2014.10.29 18:21:16
Én tényleg mindent megpróbáltam, de amikor Szabó Zsófi és Bódi "Valaholvanegyfeleslegesyanevemben" Sylvi huszonöt kiló frissen gőzölgő Aurelió-szart cipelt magával a dzsungelen át, hát bennem tényleg megszakadt valami. Mint Cartmanben, amikor seggarcú embereket látott. Már…..
Idén valószínűleg az eddiginél is több haragost szereztem azzal, hogy nemcsak Luke Skywalker tunéziai sivatagban felépített házához zarándokoltam el, de a Star Wars 7-re és a Lázadók rajzfilmsorozatra várva bejártam a 70 éves George Lucas legendás álommunkahelyét, a Skywalker Ranch-et, és a…..
csak azt nem, hogy a szavak embere Amíg elmegyek rántott húsos zsömlét venni, valaki összefoglalná dióhéjban, hogy mit mond a nő?  ..
Simon L. Bon 2014.10.17 21:31:25
A No Sanctuary-t nagyjából egy történelmi Magyarország-méretű lakosság nézte végig Amerikában az AMC-n, a minden felületen széthájpolt sorozat ötödik évadjának első része agyonvágta az előzőleg felállított 16 milliós kábeltévés rekordját. Ennél sokkal jobb hír…..
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Simon L. Bon 2014.09.18 23:22:41
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Te meg "tulképp." hülye vagy, hogy 2014-ben azt hiszed, hogy ő férfi.
Azért váltott nemet, mert "tulképp." ő nő.