Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyenkabát

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
egyenkabát 2014.09.05 14:09:34
@csárlszbrunzol: a beengedni ebben a helyzetben azt jelenti, hogy az idióta nem tudna megelőzni azelőtt, hogy a szembejövő odaérne, ezért lassítanod kell, hogy el tudjon menni melletted - semi köze a követési távolsághoz.

az egész gumi históriában Vályi kollégával értek nagyon egyet, aki szerint a kollektív felelőtlenség az egész jelenség oka. soha senki nem akarja megérteni azt az alapelvet, hogy ha nincs pénzed arra, hogy egy autót közlekedésre alkalmas állapotban tartsál, akkor ne autózz. pont. mert ahogy kiteszed a kerekeidet a közútra, másokat veszélyeztetsz! teljesen felesleges az "én óvatos vagyok" meg "senki nem jár arra" kifogásokat keresni. és hogy mi a közlekedésre alkalmas, az le vagyon írva, azzal lehet vitatkozni, csak nem érdemes - a 3+1 kombó biztosan nem az.
a régi viccet érdemes megfontolni, aminek a végén az ember a kupleráj mögött az utcán találja magát egy felirattal: pénzed sincsen, farkad is rövid, hát hogy akarsz így b..ni?
egyenkabát 2014.09.05 16:06:04
@Barát Csaba: valószínűleg nincs meg Benned a mérnöki remekművek vagy a technológia-történet iránti rajongás képessége, ezért soha nem fogod megérteni a veteránautózást. ez nem rossz vagy jó tulajdonság, csak tulajdonság. nem kell mindenkinek autóbuzinak lennie, a legtöbben úgyis csak használati tárgynak tekintik az autót.