Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pekkus

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eVilágunkban ismét háború folyik, ez már a IV. világháború. A szemben álló felek szinte változatlanok, a világot uraló két nagy szövetség áll harcol egymással. A mi szövetségünk a PHOENIX, mely tagjai többek között Oroszország, Szerbia, Brazília, Indonézia, Törökország,…..
Pekkus 2010.01.10 13:54:23
@A nép fia: sziaaaaa :D <3

amúgy a játék jó, én imádom, csak nem szabad túl komolyan venni :p

pussz:

pinkontom
Pekkus 2010.01.10 14:09:45
@ifj. Farkas Gyula: Az ilyet beképzelt majomnak hívják, a kommentben több az önfényezés és a kivagyokénség, mint a gondolat. Én nem vagyok regelve, hogy kommenteljek, de aki megteheti az jelezze helyettem is, hogy az erep stratégiai, és szinte valóságközeli társadalmi, és politikai szimulációja igenis izgalmassá, elgondolkodtatóvá teszi ezt az elsőre idiótának tűnő kis román játékot, és ha olyan okosoknak mint ifj. Farkas Gyula ez nem tűnik fel, akkor a jövőbeli diplomájuk mellett sok észt nem vertek belé az egyetemen, vagy esetleg jóval kevesebbet foglalkozott a játékkal ahhoz, hogy elég ideje legyen vélemény nyilvánítására... nomeg persze a WoW csillogóbb és könnyebben felfoghatóbb, hogy azt érdekesebbnek találjuk. /Adrastheus
A legbüszkébb birodalom - Magyarország Jelenleg épp a IV. világháború folyik evilágunkban, gyere és segíts eMagyarországnak, hogy győztesen kerüljön ki belőle. Regisztrálj és játssz! http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta Angol nyelven regisztráljatok, mert a…..
Gyurcsány Ferenc saját magával szembeni konstruktív bizalmatlansági indítvány tervére eddig még nem reagált a Fidesz. Szerintem 2 út áll előttük:Mivel pont az április 4-i szakszervezeti megmozdulással egy időben tervezik az mszp rendkívüli kongresszusát, azt mondják, ők a nép…..
Steril élet A BLOG 2008.09.25 20:38:10
jaja, így nagbetűvel :)végigolvastam a saját blogomat... talán így egészében első alkalommal. vannak észrevételeim, de ezt még nem tudo, hogy fogom megosztani a közzel..
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..
Steril élet az itthoni program 2008.04.28 10:15:54
szóval megpróbálom összeszedni a gondolataimat, és leírni, hogy miből áll az itthoni 100 nap...lakás: nem lehet szőnyeg-szőnyegpadló, függöny, virág, állat. ez elég simán ment, mindenhol parketta. naponta felmosás az egész lakásban, napi ágyhúzás. a saját szobámba csak én…..
Steril élet újabb kontroll után 2008.04.25 12:25:53
végre itthon... kalandos kis utak ezek, és rám is fér ennyi mászkálás.8 előtt bent voltunk, vérvétel, gégészet. szóval a szokásos menetrend :-) fél 10re épp végeztünk, így nem kellett órákat várni a doktornőre, míg végez a megbeszéléssel. cserébe jövő hét szerdán…..
Steril élet újra szteroid :-) 2008.04.21 10:32:47
nos az lett a vége a lázadozásnak, hogy újra elkezdtem szedni a szteroidot, de ezt talán már említettem. most két napja 4 mg, szerdáig pedig 2 mg-ot szedek, és úgy hagyom el majd. ha lesznek kamutüneteim megint akkor legalább péntekre jönnek elő, mikor kontrollra kell mennem. most…..
Steril élet kontroll után 2008.04.16 15:52:11
akartam ám többet jelentkezni, de olyan uncsi lenne uncsi napokról írni :-))egyszer, valamelyik unalmas délelőttömön leírom azt a tortúrát, mivel jár az itthoni tisztaszobás életmód, de nem most, mert ma volt kontroll :-)a vérképem teljesen jó, ez igazából nem is új, de…..
Steril élet vagyok :) 2008.04.12 10:06:56
köszönöm a tippeket az idő eltöltésére, akadtak ám ötletek :-))az első nap volt igazán nehéz, akkor kajak egyedül voltam egész nap. azóta a napok azért könnyebben mennek. itthon van anyu is, így azért sokkal jobb. nem is lesz gáz, ha 1-2 napokat nincs itthon már, tényleg az…..
Steril élet még mindig... 2008.04.09 15:36:40
még mindig itt vagyok, doktornőnek, zárónak se híre se hamva...ebből szökés lesz :-)))..
Steril élet ésésés 2008.04.08 14:09:30
apuci holnap szépen hazamegy :-))pont a 4. hét végén. királyság. otthon viszont kb 3 hónap hasonló időszak vár rám, na az lesz a nem gyenge :-))most várom a nővérnénit, jön ágyathúzni, én meg ennek örömére mennék fürdeni.meg anyukámat is várom, ígért nekem fincsi…..
Steril élet de jót sétáltam. 2008.04.07 18:29:59
na eddig tartott a séta. volt egy nagyfejű nővérke a nyolcadik kör körül elég csúnyán  nézett mert csakazértis csoszogtam :-))útközben lőttem egy kis vacsit is, vaníliás danett, meg meggyes activia. a dél óta fájó fogaimnak tuti jót tesznek.ja útközbe eszembe jutott,…..
Pekkus 2008.04.07 19:23:58
Ho-hoooo, látom közel a teljes bekattanás. :)
Mondtam már, hogy ne nézd a barátok közt-et (-öt?), mert leépíti az agyadat. :) Na jó, hosszú évekig én is néztem kisebb-nagyobb rendszerességgel, de valami rettenet. :)
Egyébként nem csodálozom, hogy rettenetesen unsz mindent. Sőt le a kalappal, hogy eddig ilyen jól bírtad. Minden unalmas, és nyilván az agyadat sincs kedved használni. Már úgy értem olvasni, vagy tanulni.
Az tök érdekes, hogy a Medroltól agresszív leszel. Mennyit szedsz?
Jó, nekem már nem lenne családom, ha agresszív lennék tőle. Nekem abbahagyni nehéz. Komolyan idegileg és fizikailag is kiborulok ilyenkor. Rendesen elvonási tüneteim vannak. :) Fejfájás, ingerlékenység, iszonyú fáradtság. Amíg szedem, addig olyan vagyok mint aki szárnyakat kapott. Nem tudok mit kezdeni a rengeteg energiámmal, jövök megyek, sütök, sütök, sütök, és mind meg is eszem. :) Rengeteget eszem. A fejem akkora lesz, mit egy ház, és a nyakamhoz hátul nő egy vizes tevepúp is. Rettenet. :) Az volt a legdurvább, amikor először szedtem, és le voltam fogyva kb 60 kilóra, a fejem meg nagyobb volt, mint most. Teljesen nem passzolt a fejem a testemhez. Viccesen néztem ki nagyon. :)
Más: Nem tudom i-google-s oldalad van-e, de eljátszhatsz vele, amíg beállítod.
www.igoogle.com , vannak mindenféle szkinek, beállíthatod, hogy milyen weboldalak legyenek kitéve, használhatod kezdőlapként. (elég sok mindent be lehet állítani, ezzel is elmegy egy kis idő, ha még nincs.)
Az indexes blogog közül, meg a szkítós az egyik legviccesebb, nem tudom szoktad-e olvasni: szakitshabirsz.blog.hu/ .
Most ennyi, már lassan hosszabban írok, mint te. :)
Aludd át a holnapi napot!
Pussz: Kriszti
bizony hosszú idő után így tudom kezdeni a beszámolót :-)) láztalanul keltem, reggelire bevágtam másfél virslit, egy pirítóst kis céklával. és még éhes voltam, de a medrol miatt nem mertem akartam többet.ja igen kedvenc gyógyszerem, medrol. nem tudom tegnap íram e róla vagy csak…..
Steril élet ja, varratok 2008.04.04 18:35:42
ma kiszedték az összes varratomat, mind a 10et :)5-öt az ajkamból, 3-at az államból, és mivel a kanült is kihúzták, mert lehet attól vagyok lázas, onnan is a 2 öltést.kafa :-)..
Steril élet uunnccssiiiii 2008.04.01 19:53:00
most jutottam el odáig, hogy nagyon elegem van már az egészből... mármint nincs semmi gáz, csak nagyon unok már mindent. tvt, nete, pórázt stbstb.ráadásul ma már kaptam lázcsillapítót, most meg mintha megen felfelé menne. majd mindjárt jó lerakom a gépet és megmérem. de…..
Steril élet délután 2008.03.31 14:34:22
bocsánat, nem szoktam ilyet, de ez annyira jó volt: "a gyula anyja vagyok" :-)) és nem rosszándékból írtam, félre ne értsd, tényleg tetszett a stílus!most már bőven van mihez gratulálni, 5ezer fölött a fehérvérsejtszámom, 3xorosa a tegnapinak :-) sajna a többi része…..
Steril élet hoppácska... :-) 2008.03.29 11:04:16
most jött a doktornéni, szólni, hogy vannak saját fehérvérsejtjeim :-)) jó mondtam is neki, hogy hazudik, remélem nem sértődött meg:-))hagyom is a munkát mára... /igen, a rabszolgák még itt is dolgoznak, holmi reneszénsz vetélkedőn... :-)/ és innentől kezdve csak döglök, meg…..
Pekkus 2008.03.29 12:50:57
Steril élet szarrá törve 2008.03.28 16:58:42
tegnap este annyira tiltakoztam a bepelenkázásom ellen, hoy nem hagytam. ami tul.képpen értehtő is, elég nehéz 25 évesen elviselni, ha az ambert pelenkázni akarják. szóval este nem kaptam...meg is lett az eredménye... 5 körül indultam vécére, mert már éretem, hogy késő lsez,…..
Steril élet lázasan 2008.03.27 13:13:41
tegnap 8,6, éjszaka 9,5, ma meg 8.7. ez a lázgörbém kb. gatyán is vagyok tőle + a rá kapott algopyrintől. szédülök, kóválygok, a budira alig merek egyedül kimenni.ma volt itt a fődoki, azt mondta, hogy a 7 második felét bírjam ki és jobb lesz... remélem errre a hétre gondolt…..