Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holloz

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A XII. kerületben ELADÓ egy 123m²-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 erkélyes, panorámás, napfényes, 3.emeleti lakás. Az épület 1929-ben épült és a nagyon egyedi szobrai, illetve a sokszínű stílus jegyei mellett a ház lakóközössége is igen különleges, az összetartozásuk és a közvetlenségüknek…..
A XV. kerületben eladó egy 137m²-es, 5 szobás, 2016-ban épült, napfényes, cirkó fűtéses, 2 szintes család ház, egy 360m²-es kerttel. Egy zöld környezetben élni, mindig is felemelő volt és az elmúlt év megmutatta, hogy a nehéz helyzeteket is jobban el lehet viselni egy ilyen helyen. Egy szépen…..
Andrássy út-Oktogon-Teréz körút vonzásában! Ez a lakás kizárólagosan a RE/MAX kínálatában! ELADÓ az Andrássy út mellett a Teréz körúton egy 74m2-es, teljeskörű felújításon átesett, világos, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, amerikai-konyhás nappalis lakás.  Az 1885-ben Wellisch Sándor és Gyula…..
A tulajdoni lap egy nagyon fontos és nélkülözhetetlen dokumentum, amennyiben ingatlant szeretnénk venni vagy eladni. Bár általában az ügyvéd intézi ennek a dokumentumnak a beszerzését, sőt ő az adás-vételi előtt le is fog kérni egy frisset, de van úgy, hogy más miatt van szükségünk a tulajdoni…..
Van nekem egy ötlépéses értékesítési folyamatom, amit mindig betartok, mert számomra nagyon fontos. Ez ugyanis nagyban hozzájárul a sikereimhez. A tulajdonos/megbízó elvárásai mindig meg kell tudni, hogy igazából mit szeretne a megbízó, mekkora összeget vár az értékesítéstől, mennyi idő…..
profteam-ingatlan Forgatások :) 2021.04.08 12:01:02
Nemrégen írtam ,hogy elkezdtünk videókat forgatni főleg a lakásokról, de még minden másról is. Ahogy mondtam, amikor videót teszünk fel bármelyik közösségi médiába, mindig látványosan megnövekszik a látogatottság. Szóval érdemes vele foglalkozni. De amire rájöttünk és megtapasztaltuk menet közben,…..
ELADÓ az Andrássy úthoz közel a Vörösmarty utcában egy 107 m2-es, két lakássá alakított, tökéletes minőségben felújított, világos, utcára néző, 2. emeleti, erkélyes lakás. Az 1906-ban, Martinek József építette 4 emeletes, premodern lakóház rendezett anyagi háttérrel és kellő tartalékkal…..
ELADÓ a megújuló Városliget közelében a Damjanich utcában egy 108nm-es, 2 lakássá alakított, cirkó fűtéses, felújított, erkélyes, 1.emeleti ingatlan. Az 1910-ben épült eklektikus/premodern, liftes lakóházban található ingatlan 1 évvel ezelőtt kapta a jelenlegi formáját, melynek során a teljes…..
Nagyon sokszor felmerül az ügyfeleinkbe a kérdés, hogy mennyibe is kerül építkezni vagy felújítani!  Ez a cikk nagyon jól összefoglalja, bár mindenre nem ad választ és felmerül még nagyon sok kérdés, de indulásnak vagy első gondolatmenetnek nagyon jó tájékoztatást ad: Pörög a piac és a…..
  A videó, mint értékesítési eszköz!  Mostanában elkezdtünk videókat készíteni az értékesítendő lakásokhoz. Semmi extra, semmi vágás, csak egy gyors 1.5-2 perces videó, de arra jöttünk rá, hogy nagyon sok emberhez elér. Amíg írtunk egy posztot és megosztottuk, kb 500-600 emberhez értünk el, de…..
Ez a lakás kizárólagosan a RE/MAX kínálatában!ELADÓ az V. kerület egyik legszebb részén a Váci utca és Haris köz ölelésében található századfordulós házban, egy 150nm-es, 3.emeleti, jó állapotú, 5szobás, utcára néző, duplakomfortos, 2 bejáratos lakás. Ez egy tökéletes befektetési ingatlan lehet az…..
E heti lakásunk nem a méretével fog kitünni, hiszen mindösszesen 27nm, hanem a fantasztikus 8nm-es teraszával, ahol a tavaszi/nyári/őszi estéket tölthetjük, akár mindennap. De közben a ház története mellett sem szabad csakúgy elmenni, mert amikor átadták, csak az igazán kiváltságosok vehettek ott…..
Most pedig egy nagyon szép és izgalmas házat szeretnék bemutatni, de azon belül egy benne lévő lakást is. A Hunyadi János út- Apor utca és a Fő utca határolta szegletben épült fel és adták át a Magyar Északkeleti Vasút Rt. székházat 1887-ben. A tervezőknek (Hauszmann Alajos és Bierbauer István),…..
Az Andrássy úthoz közel a Vörösmarty utcában ELADÓ egy 65nm-es, 2 szobás, felújított, cirkó fűtéses, 1. emeleti, csendes, udvarra néző lakás. Az 1885-ben épült eklektikus stílusú ház, jelenleg nincs szép állapotban, de az idén kezdődő felújítás során, egy teljesen új belsőt és külsőt kap az egész…..
A Corvin-negyed valószínűleg hosszú ideig egy kedvelt környék lesz, ugyanis az utóbbi időben nagyon nagy változáson ment keresztül. Persze ez nagyban köszönhető a bevásárlóközpontnak, köszönhető pár cégnek, akik oda tettét át a székhelyüket, így új irodák épültek, de igazából mindegy is, hiszen a…..
Most egy nagyon régi álmom teljesült, hogy foglakozhatok egy Loft lakással. A stílus eredete a XIX. századi Franciaországra vezethető vissza, viszont leginkább Amerikában terjedt a két világháború között. Ekkor a kihasználatlan gyár épületekbe művészek költöztek be és alakítottak ki Soho…..
Eladó az Andrássy úttól és a Kodály köröndtől pár percre, a Felső erdősor utcában egy 42nm-es, utcára néző, napfényes, 1. szobás, 2. emeleti lakás. Az épület hosszú idő alatt nyerte el végleges formáját, hiszen a földszinti és 1. emeleti része 1891-ben épült, sebészeti gyógyintézetnek, majd…..
ELADÓ az V. kerületben a Szép utcában egy 82nm-es, 4 szobás, jóállapotú, cirkó fűtéses, udvarra néző, 3. emeleti csendes lakás. 3 éve lett felújítva az udvaron található szökőkút és a földszinti rész, 2 éve az épület belső homlokzata, tavaly a hátsó lépcsőház és a közeljövőben kezdődik a külső…..
A XIII. kerület Hegedűs Gyula utcában ELADÓ egy 52nm-es, 2+1 szobás, cirkó fűtéses, teljeskörűen felújított, udvarra néző lakás. A lakás egy szép, csendes, nyugodt házban található, ahol most cserélték ki a víz- és gázvezetékeket, a kéményt és a kéményseprő járdát, közeljövőben pedig az udvart…..
A XIII. kerületben a Szent László utcában ELADÓ egy 88nm-es, 2.5 szobás, 1.emeleti, kertre néző, erkélyes, cirkó fűtéses lakás. A 2003-ban épült ház a jó lakóközösségnek és a közös képviseletnek köszönhetően, nagyon szép állapotban van, melyet a folyamatos karbantartással őriznek meg. A lakás…..
A VII. kerület Murányi utcába ELADÓ egy pár éve felújított, napfényes, 79nm-es, 3 szobás, cirkó fűtéses, 1.emeleti lakás egy gyönyörű házban. Az ingatlan egy 1897-ben épült (Kurtz Sándor saját maga számára tervezte és építette) eklektikus stílusú épületben található, amely egy nagyon szép belső…..
A IX. kerület egyik legkedveltebb és legszebb részén a Corvin negyed közelében ELADÓ egy 109nm-es, napfényes, 3 erkélyes, 3 szobás, kitűnő állapotban lévő, 5. emeleti lakás. A 2000-ben épült ház nagyon jó állapotban van a jó lakóközösségnek és a közös képviseletnek köszönhetően.  A lakásra a…..
Mostanában sajnos már mi is tapasztaljuk, hogy történni fog egy kis változás a gazdaságban, ami nem fog kedvezően hatni az ingatlanpiacra. Persze ez nem csak Magyarországon lesz, hanem a világ nagyrészén. De most nem is én akarok ebben állástfoglalni, hanem egy számomra érdekes emberrel történt…..
Most egy kedves ismerősöm ismerőse kért meg, hogy foglalkozzunk az Érden található házukkal. Szerintem már sok éve nem voltam Érden, de az nagyon meglepett, hogy mennyire hangulatos és barátságos egy város, így örömmel fogadtuk a felkérést. Érd központjától 10 perc sétára, kellemes családi házas…..
Erről a lakásról már volt szó egy másik posztban, de most egy kicsit jobban bemutatom! A VII. kerület Dohány utcában a Zsinagógához közel ELADÓ egy 112nm-es, felújított, utcára néző, napfényes, 3 szobás lakás. Ennek az épületnek az elődjében élt Petőfi Sándor és neje, valamint Jókai Mór és itt…..