Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsébet Czebe Tóth

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tehéntejet a bociknak találták ki, a növényi tejek sokkal emberibbek. Ezt a tézist egyre gyakrabban hangoztatják az egészséges életmód hívei, és az őket kiszolgáló gyártócégek, amelyek immár 16 milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak globálisan az újfajta termékekből. Tényleg kiszoríthatja a…..
Erzsébet Czebe Tóth 2019.02.09 21:31:47
@G.Freeman: Pontosan így van.:-))))) A tojást is halálos méregnek nyilvánította már valamelyik bűnöző banda, és persze mindig akadnak olyan naív? lelkek akik bedőlnek az ilyen marhaságoknak. A telített zsírokkal is baj volt már. Azt hiszem, alig akad már olyan hagyományos élelmiszer amit károsnak ne nyilvánítottak volna.
Persze az ellenkezője is igaz, hogy a forszírozott élelmiszerről meg kiderül, hogy az valóban káros (lásd a gén kezelt szója)
Általános vita tárgya, hogy mikor is kezdődjön az iskola. Több tanulmány mutatott rá arra, hogy a korai kezdéssel járó alváshiány felelős a diákok több problémájáért. Egy városban léptek is emiatt, és az eredmények magukért beszélnek...
Erzsébet Czebe Tóth 2018.12.19 15:59:59
@Sequoyah: Ki mondta azt Neked, hogy a drága csemete az órák
később történő indításakor is nyugovóra fog térni éjfélkor vagy esetleg egy órakor(az eddigi gyakorlat szerint)?????
Tehát a természetes életritmus az , ha valaki éjfél körül alszik el, és persze akkor kel fel ha kiveti az ágy.
Ez mitől is természetes????? ha lennél szives felvilágosítani.
Elolvastam a mélyen szántó kommenteket .Sokat okultam
Konklúzió.Nem csak a humán tárgyak tanítása a fölösleges, hanem tűzre az összes biológia, kémia, matematika, fizika tankönyvvel is. Sem a kovalens kötésekre, sem a fizika törvényeire, sem a másodfokú egyenletre nem volt itt szüksége senkinek.Azt meg, hogy hogyan is működik egy élő szervezet...??????? Ki a fenét érdekel, amikor úgy is megmondják az okosok, hogy most éppen mi a trendi...margarin vagy vaj, vörös hús vagy a vegán...esetleg a fényevés.
A földrajzra meg éppen semmi szükség sincs
Na szóval mégis igaza van (volt) Popper Péternek amikor "kinyilatkoztatta", hogy egy gyerek elé tizennyolc esztendős koráig semmiféle követelményt nem szabadna állítani.
Tényleg.......mi a fenének is kell az iskola.????? Oktassák ki a gyerekeket, hogy hogyan is kell használni a számítógépet ..internetet...Majd ők kiválasztják, hogy mire is van szükségük.... Üdv mindenkinek
Erzsébet Czebe Tóth 2018.12.27 18:49:03
@felucca02: Milyen munkahelyekről beszélsz?????Budapesten
néhány hivatal, laboratórium, butikok és egyéb "munkahelyek" lehet, hogy kilenckor kezdenek Ezzel szemben egyetlen üzemben
üzletben, egészségügyben, mezőgazdaságban stb nem hallottam még 9 órakor kezdődő műszakról,vagy ezzel kapcsolatos igényről, mert minimum hülyének néznék az illetőt.
Lehet itt okoskodni bagoly típusról vagy a pacsirtákról
Ha egy tizenéves kölyök rákattan a kütyükre, internetre...(na nem az ismeretei bővítése érdekében, hanem a hülye játékokért) az nem fog éjfél előtt lefeküdni....Ezután az okosok el kezdik bizonygatni, hogy a késői kelés a természetes életritmus......Tényleg tessék már mondani, hogy mitől is természetes ez az életritmusa????
Hollywoodot szinte mindenki (és nem is ok nélkül) liberális, alapvetően a Demokrata Párttal rokonszenvező helynek tartja. Mégis van olyan területe az életnek, amely a mai napig szinte tabunak számít – ez pedig a sztárok homoszexualitása. Jodie Foster nem kis bátorságról tett…..
Erzsébet Czebe Tóth 2018.05.15 19:12:50
@de Florentia: Igy van...Miért is kell büszkének lenni arra ha valaki MÁS????? Miért divat tüntetni a mássággal???
Elképzelem mekkora (mű)felháborodást váltana ki, ha a heteroszexuálisok rendeznének "büszkeség" felvonulást.
Kirekesztők, fasiszták és még ki tudja mik lennének
A Sports Illustrated minden évben megcsinálja a legdögösebb modellekkel a fotózásait különböző helyszíneken és fotósokkal. Idén már másodszor magyar vonatkozási is volt a kiadványnak, ugyanis Palvin Barbi ismét SI modell lehetett. Ezen kívül a naptárban is helyett kapott Irina Shayk, Kate Upton,…..
A pálfordult exszocialistának csak az a nemzeti, aki pont ugyanazt mondja, gondolja és teszi, mint amit a Fidesz. ..
Erzsébet Czebe Tóth 2017.11.06 16:44:12
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
Mert ilyen lenne a TBBT, ha csak egy ember röhögne alatta, de azt Ricky Gervaisnek hívnák...
Erzsébet Czebe Tóth 2017.03.09 10:31:58
@Raziel Anarki: Ez vicces:-))))))
Egy kommentben érkezett kérdésre próbálunk most választ adni. "Nem éppp a tárgyhoz tartozik, de érdekelne, mit és honnan esznek az izlandiak... Ti.: termelnek élelmiszert? Tejet, búzát, takarmányt, stb.? Melyik ország \\\"eteti\\\" őket (titeket)? Drága az…..
Ha valami nem működik, nem kell erőltetni, gondolta Simon Cowell, és mivel saját magában ezer százalékosan megbízik, az amerikai X-Factor kvázi kudarcát (nem hozott kiemelkedően jó számokat, bár annak idején az American Idol sem) ráverte a zsűritagokra és a műsorvezetésre, és…..
Erzsébet Czebe Tóth 2016.12.04 13:21:14
@Opel P1: "Nagyképűkém" hallottad már Őt énekelni?????? Már ha van némi zenei hallásod.
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Az ötödik posztban a magyar szecessziós építészet húsz (szerintem) legszebb épületét nézzük meg. A poszt végén te is elmondhatod, melyik a kedvenced. A szecesszió (Jugendstil, art nouveau)…..
Erzsébet Czebe Tóth 2016.11.11 14:12:28
@Lavinia Pinkerton: Nem vagy Te egy kicsit rögeszmés???? Kezeltetni kell, mert elhatalmasodhat egy ilyen kór
Amikor Cristina nővér először szerepelt a műsorban, mi is megemlékeztünk róla, mert megérdemelte: nagyon jó hangja van, és cseppet nem látszik rajta megilletődöttség (igen, mi is kamunak hittük). A 25 esztendős orsolyita apáca fekete ruhában, nyakában kereszttel lépett fel,…..
Erzsébet Czebe Tóth 2016.05.18 09:37:48
@baowah: A párhuzamod sántít.....vagyis teljesen fals. Olaszországban az apáca nem idegen bevándorló......legfeljebb szokatlan egy versenyen.....
Erzsébet Czebe Tóth 2016.05.18 09:41:20
@zooltek: Nagyon olcsó poen
Erzsébet Czebe Tóth 2016.05.19 02:17:26
@zooltek: A két év nálam három nap,mint a mesében:-))))), mert csak most találtam rá erre a videóra a YouTube--n.A megjegyzést pedig akkor olvastam, amikor válaszoltam:-))))
Nekem most volt új ez a 2014-es történet.-))))
Angela Merkel német kancellárként több tekintetben is az első: nő, fizikus és az egykori NDK-ban nőtt fel. A Forbes szerint az ötödik legbefolyásosabb ember, és a legbefolyásosabb nő a világon.  2015-ben a Time az Év Emberének választotta. 35 évesen lett tudósból politikus, volt ifjúsági és nőügyi…..
Akkor jöjjön a cári Oroszországot bemutató sorozat utolsó része... A képsorozat végére már rácsúszunk az első világháború eseményeire, amit tudvalévőleg a bolsevik hatalomátvétel követett. Éppen ezért aki szereti a sorozatot ne keseredjen el, mert folytatom - bár a helyszín nem változik - de a cári…..
Erzsébet Czebe Tóth 2015.09.28 11:47:53
@arsenal71: neeem unták meg a franciák sem a vérengzést., folytatták Algériában (XX.század közepe) másfél millióval.(És persze még egy szót sem mondtam a "volt" gyarmatok máig történő szípolyozásáról)
Aztán ha végig szemezgetnéd, hogy az Idegen légió hol és mit csinált, akkor is érdekes dolgokra bukkannál.(na ennyit a művelt európaiságról)
Erzsébet Czebe Tóth 2015.09.28 12:24:07
@arsenal71: A transzszibériai vasút téli karbantartását elmulasztó falvakban a büntetéseket (kivégezték a faluban élő férfiak X százalékét ami a létszám függvénye volt) ki is rendelte el????
Olvasd el.....
... gondoltam ezt 13 évvel ezelőtt. Kutyás voltam, a macskákról csak rossz véleményem volt. Aztán lett több macskám, Safranek és Szofi, és ők teljesen megváltoztatták a gondolkodásom erről...
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
Múlt hét szerdán nagy esemény alkalmával gyűltek egybe Budapest celebjei, ugyanis Makány Márta bemutatta nekik, hogy mit fognak viselni a Best vagy a Story magazin partijain. Még be sem léptük a Millenáris Teátrum kapuján, máris két oldalról nyomtak minket össze a hatalmas…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
Erzsébet Czebe Tóth 2015.01.26 10:24:21
@Geeza: Egyet értek....ha jól tudom Gordon R.és Jamie O. is olasz szakácsoktól tanult...Akkor meg miről is beszélünk????
Most meg Jamie Oliver megy az olaszokhoz az észt osztani...
Legközelebb a halakat tanitja úszni:-)))))))
Nem is értem, hogy nekünk miért is kellenek ezek az angol főzicskés műsorok??????
Mindenki többre menne vele ha elmenne vidékre összelapátolni csak a családi recepteket...addig mig valaki még emlékszik, hogy a nagyija vagy nénikéje hogyan is készitette......
Én már rosszul vagyok erre a mindenre kiterjedő anglomániától
Egyetlen ismerősömtől sem hallottam még arról, hogy valami igazán finomat ettek volna a ködös Albionban a sült halon és sült burgonyán kivül......
A jó csabai kolbász ellen az volt a kifogása az angoloknak, hogy IZE van......tehát nem az, hogy jó vagy nem jó, hanem IZE van.
Akkor maradjanak csak a szárazborsós pitéjüknél és a faggyús karácsonyi puddingjuknál....mi meg maradunk a saját erceptjeinknél
Pólópokol Lobotómia 2008.12.07 13:20:00
A lobotómia az agy elülső részének, a homloklebenynek az effektív megsemmisítését jelenti. Az eljárás személyiségváltozással, vagy szellemi leépüléssel jár. Régebben skizofrénia, krónikus depresszió illetve szorongások kezelésére használták.1890-ben Dr. Gottlieb…..
Erzsébet Czebe Tóth 2014.12.02 09:48:33
@szatti: Ideje elkezdened a fényevés gyakorlását.....
mediapanda.blog.hu/2014/11/01/a_novenyek_erzik_amikor_eppen_megeszik_oket.
A cikk szerint a növények is érzik, hogy elfogyasztod Őket.,
nem is kételkedem az akáciák reakciójában, amit a zsiráfok ellen fejlesztettek ki.
Nyilván a többi növényben is van valamilyen képesség a védekezésre.
ha tovább fejlesztjük a gondolatot, szerintem a diófa sem Téged akar etetni......
Tehát nem marad más alternativa,,,csak a fényevés:-))))))
Librarius ByeAlex, leírva 2013.05.16 12:55:59
A fél magyar sajtó egy pályaelhagyó újságírón köszörüli a tollát. Vajon irigységből? (Bakos András írása) ByeAlex nem akkor szúrta el, amikor a közönségszavazatokkal – a zsűri igyekezete ellenére – megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjét. A végzetes…..
Erzsébet Czebe Tóth 2014.09.05 08:59:43
@mirx: mióta függ a pártállástól a zenei hallás?????
Te zöldségeket beszélsz illetve irogatsz
a szezon és a fazon esete:-))))