Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxell birka meghízott hegesztő

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ismert Maslow-piramis alsó felében mozog a magyar választók többsége: a fiziológiai szükségletek és a (lelki és testi) biztonság vágyától a szükségletek hierarchiájában legfeljebb a társas szükségletekig (csoporthoz és családhoz tartozásig) jut el; arról már rég…..
A fenti állítás, mely Barack Obama amerikai elnök a Transz-Csendes-óceáni Partnerség (TPP) megalakításáról szóló nyilatkozatában hangzott el, kiválóan érzékelteti azt a véget nem érő nagyhatalmi versengést Kína és az Amerikai Egyesült Államok között, melynek az elmúlt…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.15 17:18:24
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Kína már arra játszik, hogy európai szövetségesét a formálódó Balkán Unióban találja meg!

Csak a vak nem látja, hogy a stratégiailag fontos Fekete-tengeri kikötőkre fáj a foga, amely kaput nyit az új Selyemútnak és amely egyben kulcsa is a bulgár gazdaság világhatalmi pozícióra törekvésének.

Így lesz Várna Európa új Velencéje – és ezzel együtt az egész szófiai iparvidék az öreg kontinens gazdasági motorja.
Emlékeznek még arra a figurára, aki a fenti felszólítással is egyenértékű követelményt támasztotta a füzesabonyi önkormányzati választáson induló polgármesterjelöltek tekintetében? A saját maga elvárásait megfogalmazni nem képes barátunk produkciója láttán mindenki…..
Mióta csinos is kerítés zárja be(ki) Magyarországot, ezen létesítmény támogatói két falrengető révet szoktak hozni mellette. Az egyik, ha nem akarok kerítést, vigyek haza egy menekültet. Erre szavakat sem érdemes pazarolni. A másik, hogy azzal bezzeg nincs bajom, ha az…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.15 17:09:57
2012. október 1-jén jelentette be Lázár János, hogy „a kormányfő arról tájékoztatta mai rendkívüli ülésén a kormányt, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatok is felmerültek azon személyek tevékenységét illetően, akik a szerencsejáték-iparhoz Magyarországon…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.15 17:07:11
Az idén decemberben megrendezendő párizsi klíma konferencián nagy hangsúlyt fektetnek majd azokra az országokra, amelyek legkevésbé függenek a fosszilis, azaz nem megújuló energiahordozóktól. A legtöbb ország nehezen hasznosítja a vízenergiát, Tádzsikisztán és Kirgizisztán…..
Talán először arra az apró kérdésre kell válaszolnom, hogy ki az a Merkel Petra? Merkel Petra valójában két ember, egy dolog köti össze őket, a felelőtlenség. Kezdjük a mi leányunkkal. A Petra a László Petra nevű kameramankánk, aki bizonyítható módon belerúgott két…..
Le lehet nyugodni a picsába, a Nagy Kérdés nem kérdés többé: Viktor megnevezte az utódját. Oké, nem mondta ki konkrétan, hogy lázárrogánpéter, de azért a leírás amit adott róla eldöntötte a kérdést. Legalábbis szerintem. 52 éves lesz mindjárt, áll a stadizóleum, Viktor…..
bircahang Én és a földikutya 2015.10.13 15:15:00
A ballibek kedvenc állata, egy földikutya látogatott meg álmomban. A földikutya két lábra állt ágyam mellett és rám nézett várakozva. Éreztem, valamit mondanom kell. de azon gondolkodtam, hogyan is kellene egy földikutyát megszólítani. Végülis ezt mondtam: - Egyedem-begyedem,…..
A legfrissebb kutatások továbbra is azt mutatják, hogy a magyar lakosság jelentős hányada súlyos anyagi problémákkal néz szembe: milliók nélkülöznek, a szegények aránya pedig nemhogy nem csökkent az elmúlt években, hanem több 100 ezer fővel emelkedett. Ezzel nem szívesen…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.13 17:14:47
@látjátok feleim szümtükkel:

"Bizonyíthítnád pl. azt, hogy többet fizetünk be az EU-nak, mint amennyit visszakapunk."

Jelenleg 22,14 milliárd HUF befizetés megy az EU központi költségvetésébe, ebből 70,984 millió EUR érkezik vissza támogatás formájában.

forrás: maxell.hu\befizetesek\EU-bolgaria

A baj nem ezzel van, hanem a pályázati rendszerrel, aminek „köszönhetően” már csak 71,36 millió EUR fog a gazdaság szereplőnél landolni.

Bolgáriában kicsit jobb a helyzet, ott ez a szám 1,96 milliárd leva/hó.

forrás: maxell.bg\вєфиzєтєѕєк\єu-болгаяиа
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.13 17:19:00
@ami szabad: attól, hogy türelmetlen vagy, még nem lesz igazad!

Magyarország előtt csak egy út járható, a hanyatló Nyugat felé nyitás. Bolgária meglépte, s lám azonnal 2,967%-kal nőtt az éves GDP.

De mondok jobbat: ha magyarországi politikából is eltűnne végre a neokonzervatív-ultraszocilaista-liberálmuszlim oldal, akkor 2,968% éves növekedés sem lenne kizárt!
A legnagyobb gond ezekkel a mindenfelé felbukkanó, divatos listákkal, hogy sokakban azt az érzetet keltik, mintha valami egész népességre kiterjedő kutatásra épülnének. Néha én is bemagyarázom magamnak, hogy ez így is lehet, főleg, ha a lista nagyjából az én véleményemet…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.13 16:59:26
Sok hívő és egyben aktívan politizáló keresztény hajlamos arra, hogy saját politikai szimpátiáját megtámogatni próbálja vallásával is. A jobboldali szerint az igazi keresztény jobboldali. A liberális keresztény szerint Jézus is liberális volt. A balos keresztény szerint az igaz…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.12 17:21:57
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.12 17:23:11
@maxell birka meghízott hegesztő: azaz csak egy út lehetséges: ortodox vallás, ortodox gazdaságpolitika!
Az ma már közmondásos, hogy Orbán Viktor és a Fidesz első lépéseit egy amerikai milliárdos, bizonyos Soros György segítette. S nemcsak pénzzel, bár ahogy elnézem a fideszesek pénzhez való erőteljes vonzódását, az sem lehetett mellékes, hanem tekintélyével, kapcsolataival,…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.12 17:19:58
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Bolgárország pedig neobudhista-liberálkommunista-nemzetszocialista alkotmányos monarchia.
A Mentőexpedíció egy kiváló, a szó klasszikus értelmében vett sci-fi regényt dolgoz fel, egy a könyvnél sokkal könnyebben emészthető, de a maga nemében ugyanolyan kiváló sci-fi mozivá. Mert amíg az átlag ember számára a könyv kőkemény részletességgel számolt be minden Watneyt érintő problémáról és…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.12 17:17:35
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ami igaz az igaz: nem vetekedhet a Boleslav Astornautov nevével fémjelzett Menekülés a holdról című bolgár sci-fivel.
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
A migrációs válság kapcsán csak abban lehetünk biztosak: nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és mélységű információval a helyzet tényleges megítéléséhez. Talán ezért is nagy az "írástudók" felelőssége, amikor frázisok puffognak napról-napra.  Generációnk…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.21 17:25:12
@nu pagagyí: Az EU megalakulásának eleve semmi értelme sem volt!

A megoldás egy Pánszláv Unió, ahol Bolgáriában működik a parlament, Oroszországban pedig a végrehajtó hatalom különböző ágai

S ekkor végre nyugalom és prosperitás köszönt majd egész Európára.
A „rezsiháború” elbukott Brüsszelben, ennek költségeit pedig minden valószínűség szerint az állam, vagyis az adófizetők állják majd. Az új, állami közműszolgáltatóval ugyanis befürdött a kormány. A lakossági földgázellátás egész piacát kellene nyereségesen…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.18 15:21:09
@s: Olcsó bulgár gáz kell ide. Ehhez persze biztosítani kellene a Fekete-tengeri légifolyosót!
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.18 15:23:13
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: most mit idegeskedsz? Ha majd a mutyista Gyurbán haverod kerül hatalomra, akkor lesz beleszólásod. Különben NIX UGRIBUGI: a gáz keletről fog jönni, Várna érintésével.
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.18 15:28:11
@s: Tévedsz!

Nekem nem szar a munkahelyem: komoly összegeket kapok, hogy toljam a liberálbolsevista-neokonzervatív-utlrabuddhista társulás szekerét. S mindezt itthonról, a légkondi és a fotel kényelméből...
Áll a bál a határon, dúl a diplomáciai háború a szomszédos országok egyikével-másikával és gyakorlatilag egész Európával, válsághelyzet van, készültségben a fegyveres erők, nyomjuk a könnygázt, vízágyút ezerrel, recseg-ropog a totális határzár, Európa elszigetelt,…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.18 15:24:57
Varánusz Orbán, te tróger! 2015.09.16 10:04:49
Aszongya ez a Ponta, hogy te, Viktorunk semmivel nem vagy különb Szíria vagy Líbia vezetőinél. Tudom, tudom, téged mindig bántanak meg amúgy is, egy román okvetetlenkedését égre emelt tekintettel és lemondó sóhajjal illik kezelni. Ám ha azt vesszük, hogy legfrissebb…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.17 17:19:53
@jaegtoer: Orbán tudja, hová kell állni és hogyan kell védeni a keresztény érdekeket.

Ez már vallásháború: vagy az unortodox bolgárok vagy a muszlimok. Lehet választani!
Üzenet jő, reagálás az írásomra, mély, „magyar és emberi” érzelmeket megírva röviden, tömören. Egyre több ismerősöm fogalmazza meg felém, hogy oké, segítsük a menekülteket, de ezek állatok, ezek nem emberek és most már Magyarország határait támadják! …és mint…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.17 17:13:22
Orbán Viktor és tettestársai szerda este nyilván pezsgőt bontottak. Nagy nap nekik ez. Sikerült addig hergelniük a menekülőket, amíg azok össze nem csaptak a rendőrökkel. Ronda képeket sugároznak a tévék – lehet ujjal mutogatni, hogy hát tessék! Ezt akartátok? Ezeket, értitek,…..
bircahang Polgárháború! 2015.09.17 16:16:00
Azt álmodtam tegnap, hogy Magyarországon kitört a háború. A fasiszta Orbán kőkemény diktatúrája ellen kitört a fegyveres ellenállás. A Soros Önkéntesei csoport elfoglalta Csopakot, s onnan lövik a környéket, már az övéké a Balaton északi partja és a túlparton Siófok, sőt…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.17 17:08:32
Magyarország az új Izrael? Na, nem úgy. És persze nem is szándékozok alaptalan párhuzamokat találni Izrael és a palesztinok viszonya, valamint Magyarország és a tegnap a magyar határzárat ostromló multikulturális világutazók összeütközése között. És nem fogok most igazságot…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.17 17:06:24
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Bolgárországban (a 43151 Szófia, Tódor Zsivkov utca 23/b. szám alatt - Fusimisi & Balfaszkodov Modellstúdió (modell-, statiszta- és hoszt szolgálat minden korosztálynak)).
Ezt állítja legalább is a Jutarnji List horvát napilap, amelynek hétvégi száma Toroczkai Lászlóval és ezzel az állítással a címlapján jelent meg. A lap felidézi újságíróinak februári látogatását Ásotthalmon, ahol Toroczkai először beszélt a horvátoknak a fal/kerítés…..
maxell birka meghízott hegesztő 2015.06.23 17:33:26
@s: A kerítés felállítása szükségszerű, Orbán nagyon jól látja!

Ha tovább lehetne engedni a bevándorló terroristákat a hanyatló Nyugatra, akkor nem lenne gond, de amíg ez nem lehetséges, a kerítés marad Bolgária érdeke.