Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy1010

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első magyar nyelvű skinhead kiadvány a Power of oi! volt 1988 elején jelent meg fénymásolva, tartalmilag nem volt jelentős, többnyire képek, rajzok, újságcikkek voltak benne, ennek ellenére 10 évig jelent meg kisebb-nagyobb szünetekkel, majd Hajnalhasadás néven készült belőle 2…..
Nem mindennapi pörgésre hívja a Gramofon Online a régi zenék szerelmeseit. Most szombaton a régi lemezeket kedvelők olyan élmény részesei lehetnek, amilyen nem volt még soha! Vagy ha volt is, az legalább 60-70 évvel ezelőtt történt.Gramofon MinimixbyGramofon Online A kivilágos…..
Állítólag méltatlanul elhanyagoljuk a brit tévézés egyik klultikus sci-fi sorozatát, a Doctor Who címre hallgató, itton a meglehetősen idétlen Ki vagy, doki? néven sugárzott szériáját, aminek legfrisebb inkarnációja (a negyedik évad) múlt szombaton mutatkozott be a BBC…..
comment:com Jó vs. rossz 2008.02.09 20:00:00
Ha szombat, akkor filmek, popcorn, meg némi forralt bor. Bulizzon az, akiben van még némi elszántság, hogy hajnali egyig módszeresen, emberfeletti akaraterővel lerészegedjen, aztán pár órán keresztül még a tudatvesztés határán spiccben egyensúlyozva rohangáljon fel-alá. Inkább…..