Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indapicsa

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Jasmine Andreas 2016.07.25 06:12:00
indapicsa 2016.07.26 21:24:19
Külső szemlélő számára követhetetlen, ám a történet szereplői közül sem lát mindenki tisztán a kormányzati struktúra átalakításával kapcsolatban. A hatalom csúcsán néhány ember dönti el, hogy kik maradhatnak a felszínen, kiket „kényszernyugdíjaznak”, és ki az, akire megadják a kilövési engedélyt a…..
A tanulmány a European Journal of Social Psychology számában jelent meg, az eredmények egy kísérleten és két tudományos felmérésen alapulnak, amelyeket Írországban végeztek. Kiinduló kísérletükben a kutatók 97 embert toboroztak az egyetemi campusról. A résztvevők először politikai irányultságukat…..
MENETSZÉL2016 Helló, Pécel ! 2016.05.15 20:22:17
Pécel állomása a felüljáróról nézve. Tipikus vidéki állomás, kerékpárok láncolva a legtöbb oszlophoz, s autók állnak minden lehetséges helyen. Az állomás a régmúltat idézi, néhol aládúcolva. De van Utasellátós / nem, nem az a fajta, ahol azokat finom csomagolt sütiket lehetett kapni/ büféje, s bár a…..
A nyúlon túl mz0418 2016.04.18 19:19:00
még több hölgy a tovább után..
indapicsa 2016.04.20 23:03:36
A sok-sok külföldi vonatút után a nyári kényszerszabadságom alatt néhány magyarországi vonalat is beutazunk a barátnőmmel. Első utunk Székkutasra vezetett, mely a Szeged-Békéscsaba-vasútvonalon helyezkedik el. Indul a vonat Székkutas állomásról Hódmezővásárhely felé Székkutas jellegzetes alföldi…..
Eljött az idő, amikor Zugló, Pest hajdani rózsadombjának elkoszosodása már az idegenek számára is szembeötlő. A Francia út mellett tornyosuló szeméthalmok és a Rákosrendező melletti MÁV terület illegális, bár az évekig egymásra mutogató hatóság  mellett kényelmesen megnövő sok ezer köbméteres …..
 Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Mostanában több álláskeresős posztot láttam nálatok, gondoltam, én is megírom az enyémet. Nem vagyok 50 éves (csak mert úgy látom, leginkább ez a korosztály osztja meg tapasztalatait az utóbbi…..
napszemüveg TAG Heuer - 2016. 2016.04.12 08:58:17
A TAG Heuer napszemüveg-üzletága nem tekinthető tradicionális márkának, hiszen alig tizenéves. A rövid időt viszont jól használták ki, és a jó minőség mellett az árazással is hatékonyan szólították meg az órákért milliókat kiadni hajlandó közönséget. Nem ritka a háromszázezer körüli ár, de a…..
Ha kiszakad egy farmernadrág, akkor a legtöbbször a kukában végzi a ruhadarab. Pedig némi kreativitással és varrástudással számtalan használati tárgyat készíthetünk belőle.1. TáskaKönnyedén varrhatunk válltáskát magunknak, amihez ráadásul a régi, tönkrement öveket is felhasználhatjuk, ezekből…..
A House of Cards körüli hype talán visszaesett az utóbbi években, a sorozat színvonala azonban aligha. A tavalyi párkapcsolati drámára fókuszáló szezon után idén a választások apropóján egy úgymond akciódúsabb évadot kaptunk, de természetesen Frank és Claire egyedülálló házastársi viszonya azért…..
Elcsépelt mondás, de igaz, hogy a farmer örök darab. Szinte minden korosztály minden élethelyzetben viselheti, mivel könnyen kombinálható, laza, praktikus és egyszerű öltözet. Miuccia Prada az anyag sokoldalúságát és annak nemesebb megjelenési formáit használta fel legújabb kollekciója…..
Bencsik Rita Amszterdamot, ha két szóval kellene körbeírni azt mondanám, hogy a csatornák és a biciklik városa. De vajon mi van még ott, amit nem érdemes elmulasztani, ha arra járunk mondjuk egy hétvégére? Az alábbi összeállításból ez is kiderül...
A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) junior szakosztálya március 11-én Szirmai Gergely után egy újabb népszerű youtubert, Magyarósi Csabát látta vendégül, akit a legtöbben az Egy nap a városban blog alkotójaként ismernek. A blogger szerint egyre több a fizetett tartalom a blogszférában,…..
Egy krémleves összeállítása manapság már egyáltalán nem számít nagy ördöngösségnek, éppen ezért tartom fontosnak, hogy mindig egy-egy aprócska változtatással gazdagítsuk a már meglévő receptes repertoárunkat. Ez a kívánalom maradéktalanul megvalósulni látszik az örmény konyha egyik remek…..
Nehéz szavakat találni arra a székre, amiért a közelmúltban nem kevesebb mint 409 ezer dollárt adott egy vevő a Sotheby’s árverésén. Megnézzük egy kicsit közelebbről, miért is ér ennyit! A 118 millió forintos széket 1988-ban alkotta meg a japán iparművész, Shiro Kuramata.…..