Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcs Viktor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő mondat valamilyen variánsát jó hangosan a tömegbe kiáltva szégyenítette meg egy buszsofőr az utasát. Elég megalázó szitunak tűnik, bár a dohányfüst szaga meg markánsan kellemetlen bír lenni zárt térben, pláne, ha mondjuk földbe gyepált levélírónk esetleg épp a felszállás előtt…..
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
Szűcs Viktor 2016.11.18 11:05:56
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Szűcs Viktor 2016.11.17 13:08:35
@Amusing: Ez most hogy jön ide? Te már megint fürdőruhában mentél gittet nyalni!
Péter kissé érdes stílusban rohat ki a UPC ellen, de elég jogosnak tűnik a kiborulása, ha azt vesszük, hogy az ember üzemszerű működésre számít egy szolgáltatótól, nem arra, hogy minden nap csekkolnia kell, hogy ma működni fog-e. Az időszakos leállásról szóló emailes tájékoztató pedig nem tűnik…..
M. barátunk levelén átsüt az elemi indulat és düh, ami minden látható önfegyelmezési kísérlet ellenére néha felkiáltójelekben, néha nagybetűs szövegrészekben, néha meg finom káromkodásokban kulminálódva tör utat magának. Szegény, reméljük nem kapott infarktust végül…..
Szűcs Viktor 2016.11.16 14:26:55
@Gabe555: Ez lett ami csodálatos, gyönyörű országunkból - te honnan jöttél? Ez mindig is az a koszos kis szarfészek volt mint ami most is. Vagy tán te a kommunizmust élted meg Disneyworldnek?
Mai esetünk sem mese, hanem egy elég meghökkentő sztori. Olvasva talán nehezen érthető, hogy Anikó a jegyen kívül miért adott oda bármi mást az ellenőrnek, dehát utólag mindig könnyebb  okosnak lenni. A DKV honlapon ez olvasható: "A menetjegyet felszállás után a jegykezelő készülékkel haladéktalanul…..
Szűcs Viktor 2016.11.16 13:17:32
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
"Elviekben egyszerűbb és gyorsabb, ha nem megyek el a Stadionokig, onnan metróval, majd még a villamossal, hanem elegendő az 5-ös buszra szállnom, majd átszállni a 105-ös buszra" - írja Edit, és szerintem itt téved egy nagyot. Éjszaka vagy hétvégén esetleg, de hogy a reggeli csúcsforgalomban…..
"Fogalmam sincs a szabályozásról, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy aki ingatlant KERES, az ugyan ne fizessen már az ingatlan közvetítőnek a szolgáltatásért..." - hát a szabályozást mi sem tudtuk, csak azt, hogy általában tényleg az eladótól, bérbeadótól vonják a díjat, úgyhogy…..
Szűcs Viktor 2016.09.06 16:50:27
Mert fogyasztóként nézve egy hülyeség, de ettől még lehet, valami oka. Megkérdezzük. Tisztelt Szerkesztőség! A mellékletben található számlával Önök szerint mi a teendőm? Postán fizessem be és ott majd lekerekítik 0,-Ft-ra? :) Gábor..
Szűcs Viktor 2016.09.06 11:19:24
Szerviz, TMX, blablabla, de az tényleg érdekes ebben a levélben, hogy a Vodafone miért árult olyan készüléket, ami az ő hálózatán nem működött jól? (És persze az is izgi, hogy 2016-ban vajon miért vesz egy cég nyomógombos telót az alkalmazottainak? ipari alpinisták vagy mi?) Kiemelt ügyfélkezelés…..
Szűcs Viktor 2016.09.06 08:44:11
Nagyot futnak ma a húsos részlegek. Alábbi panaszosunk a Sparban próbálkozott, de a bolt egy mesterhármas védvonallal megakadályozta a vásárlást. A pénztárgépbe más egységárat felvinni, mint a kiírt? Ügyes! A panaszra azzal védekezni, hogy rossz áron mér a mérleg?…..
Szűcs Viktor 2015.01.16 19:28:31
@Aureliano Buendía: Szerintem hívd össze a válságstábot, mert rossz számokkal rulettezel, a kérdéseid felét pedig már megválaszolta a lesben a vadász. Kösz, hogy jöttél, jó volt látni téged (balfasz).
Szűcs Viktor 2015.01.18 10:49:57
@Aureliano Buendía: @atpijkamo: Úgy megbántottatok és szét oltottatok, hogy talán nem is lesz tartalékolt energiám befejezni ezt a......mo....tot...ar.......gh...
A Music FM adott a vidék-Pest ellentétnek. A tök jogos kérdéseket olvasónknál szebben mi sem tudnánk megfogalmazni. Szeptember 12-én játszottam a 89.5 Music Fm-mel a Reggeli önindító c. műsorban, Ismerd fel és nyersz! játékot. Ez vagy zenei részlet vagy filmmel kapcsolatos…..
Szűcs Viktor 2014.12.07 20:13:25
@homar4prez: Nem, most már csak vasbeton szerkezetű hordozhatatlan rádiók vannak. Margit.