Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozonerush

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eheti rendhagyó bejegyzésünk írása előtt sokat hezitáltam, mert az események feldolgozására az elmúlt években már igen nagy részletességgel sor került. Éppúgy, mint korábban Farkas Helga esetében. Azonban ahogy Helga ügye, mai témánk is megkerülhetetlen a magyar…..
ozonerush 2015.11.17 12:37:50
Bangkokban a Suvarnabhumi reptéren a rendőrök szúrópróbaszerűen szokták ellenőrizni a taxikat, főleg azért, hogy bekapcsolják-e rendesen a taxiórát. Így akadtak rá erre a trükkös taxira, amit a thai szlengben Turbó Taxinak szoktak hívni. A kormány mögött cselesen el van rejtve…..
Sokan vágynak arra, hogy kertes házukat medencével bővítsék, különösen a nyári forróság idején. Bejegyzésünkben olyan eladó ingatlanokat mutatunk be, ahol kisebb-nagyobb méretű, kellemes medencékben hűsölhetnek a leendő tulajdonosok. A medence sok esetben kettős érzéseket…..
A legújabb közvélemény-kutatási adatok szerint jelentősen nőtt azok száma, akik elutasítják a boltok többségének vasárnapi zárva tartását. Ezen azért nem kell meglepődni, mert eleve tudni lehetett, hogy nincs igazán társadalmi támogatottsága az elképzelésnek, ideológiai…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! A sorozat előző részeiben áttekintettük a szilárd tüzelőanyagokkal működő főzőket és az utolsó bejegyzéssel már érintettük a folyékony anyagokkal üzemelő fajtákat. Ezek mind megegyeztek abban, hogy könnyűek és…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
ozonerush 2015.01.08 17:33:40
@BHJ-962: Ennyi erővel a buszos is vehetné olyan sebességgel a kanyart, hogy megtudjon állni ha nincs elég helye a manőver végrehajtásához nem pedig kamikaze módjára, hogy majd úgy is megállnak.
Barna hajú lányok Indeni 2014.11.26 06:19:00
..
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
ozonerush 2014.11.18 13:28:36
@Ludovikás Levente: Igen a mi érdekünkben hazudtak reggeltől estig. :)
Ismét nagyot dobott az olasz CRN hajóépítő, amely ezúttal olyan jachttal jelent meg a piacon, ami egyben úszó garázs is. El is vitte az idei Monaco Yacht Show egyik dizájndíját – mit mondjunk, nem vagyunk meglepve. Mert mekkora menőség már, amikor a motorcsónakod a nappali…..
Robbanásszerű üzleti növekedés és menedzserré átváltozó tulajdonosok: ez a két folyamat írja le azt a különös fejlődést, ami a Közgép-cég Elios Zrt-vel és a céget alapító két fiatalemberrel történt az elmúlt négy évben. 2009 tavaszán egyszerre négy kft-t is…..