Adatok
pihito
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Erről a videóról fog beszélni mindenki holnap, akit érdekel a gasztró. Nem láttam még ehhez hasonlót sem a gasztronómia világából, pedig elég sok étterem filmjét megnéztem már a világból. Vigyázat, felkavaró képek!
DiverXO [short film] english from m.Ortiz on…..
pihito
2014.11.09 12:41:18
@megasün:
Félre ne érts, én nem az ételekről beszélek, azt nem tudom és nem is szeretném megítélni, hogy a bemutatott kaják vagy a szegedi halászlé-e a jobb, vagy hogy finomabb-e a tálalás módjától(de erre rátapintottál, mert bajai vagyok :) )Én a filmről beszélek. Abban biztos vagyok, hogy "valaki úgy próbált hatásvadász lenni a gasztronómiában" és jogosan, hogy 20.sz-i és kortárs képzőművészeti utalásokkal jól teletömködte a kis videóját. Aki ennyire képben van, arra igazán nem mondhatjuk, hogy giccses. Ezért említettem, hogy szegény picassot ne rángassuk bele a dologba. Helyette említhetnénk pl az absztrakt expresszinista pollockot, vagy a szürealista mirót vagy a kortárs flavint. Arról nem is beszélve hogy 13 embert láthatunk a nagy asztal körül--utolsó vacsora, hm?
a művészet sznobság?
szerintem ez nem a garnéláról szól
Félre ne érts, én nem az ételekről beszélek, azt nem tudom és nem is szeretném megítélni, hogy a bemutatott kaják vagy a szegedi halászlé-e a jobb, vagy hogy finomabb-e a tálalás módjától(de erre rátapintottál, mert bajai vagyok :) )Én a filmről beszélek. Abban biztos vagyok, hogy "valaki úgy próbált hatásvadász lenni a gasztronómiában" és jogosan, hogy 20.sz-i és kortárs képzőművészeti utalásokkal jól teletömködte a kis videóját. Aki ennyire képben van, arra igazán nem mondhatjuk, hogy giccses. Ezért említettem, hogy szegény picassot ne rángassuk bele a dologba. Helyette említhetnénk pl az absztrakt expresszinista pollockot, vagy a szürealista mirót vagy a kortárs flavint. Arról nem is beszélve hogy 13 embert láthatunk a nagy asztal körül--utolsó vacsora, hm?
a művészet sznobság?
szerintem ez nem a garnéláról szól
Nem gondoltam volna, hogy egy saját 'találmányom' is bekerül éttermi kínálatba, (na jó, egyszer mégis, amikor a Hunnium versenyén a pálinkás meggyragus, kacsamell misós pürével bekerült a Kistücsökbe), alaposan meglepődtem, amikor épp a narancsos lecsóm jött szembe tegnap egy…..
pihito
2014.09.03 21:19:35
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
..akkor most ér egy hónappal később is erről beszélni?