Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzocsO

0 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy háziasszony a véletlennek köszönhetően rábukkan egykori gimis osztálytársnőjére, akinek az a kívánsága, hogy szeretné újra együtt látni az egykori iskolai bandát, a Sunny-t. Így 25 év után azonban nem is olyan egyszerű mindenkit előkeríteni...
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Ázsiai filmek röviden Sunny 2014.11.12 22:39:09
Egy, a mindennapokba belefásult, családi gondoktól terhelt háziasszony véletlenül találkozik egykori gimnáziumi osztálytársnőjével, aki szeretné újra együtt látni az egykori gimis baráti társaságot, a Sunny-t. A 2 idősíkban játszódó sztoriból megtudhatjuk, kik ők és milyenek voltak egykoron...
A várva várt epizód sok szempontból zseniális, de néhány okból azonban végtelenül szomorú és csalódott vagyok. A nagy probléma, hogy kizárólag az igazán fontos szempontokban bukott meg a sorozat. A körítés szép és jó, a látvány általában fenomenális, de a setting mit sem ér, ha a történet nem…..
Rejtélyes haláleset történik egy kis fürdővárosban a tél közepén. Egy egyetemi kutatót is felkérnek, hogy segítsen a körülmények kivizsgálásában és abban, hogy biztonságos-e a környék. De nem csak a nyomozóba botlik bele állandóan, hanem egy rejtélyes lányba is...
Veszett vidék (Sweet Country) Az ausztrál outback-élményről a sűrítettség ilyen fokán valószínűleg csak bennszülött rendező képes értekezni. Az aboriginal Warwick Thornton ebben a csontszikár, zene nélküli, rendkívüli magabiztossággal levezényelt westernben úgy mond el minden lényegeset az…..
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
SzocsO 2018.10.04 12:52:56
@laposmacska: hát ha elolvasodazarany iránytűt, akkor sírni fogsz egy reboot-ért, nagyon rossz a film, és nem véletlen, hogy nem tudták (akarták?) tovább megcsinálni, ha elolvasod a könyveket, rájössz h miért (erősen ajánlott amúgy, baromi jók, és nem gyerekmese, nagyon nem).
"Állandó szerzőnk DDQ - az Arcanum elképesztő gyűjteményéből építkező - remek sorozatának újabb darabjával érkezik, az eddigieknél is ütősebb válogatással! Jómagam több képnél is megborzongtam pedig a bulvár még nem volt olyan naturális mint manapság, de a "kis színesek" még fekete-fehérben is…..
Amikor jobban megismerkedik az ember egy dél-koreaival, jó esély van rá, hogy hamarosan megkapja a kérdést: milyen vércsoportba tartozol. Az már közhelynek számít, hogy a korod felderítése számára kötelező, ami korántsem a tiszteletlenség jele, hanem épp ellenkezőleg, a számukra oly fontos…..
SzocsO 2018.08.13 09:47:10
Jennifer Salke, az Amazon Studios főnöke pár napja haknizta körbe az amerikai szaksajtót a terveivel, melyek között vannak egészen érdekesek, mint Jordan Peele The Hunt című tízrészes sorozata, ami 1977-ben játszódik, és New Yorkban tanyázó nácivadászokról szól, akik rádöbbennek, hogy pár náci éppen…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Erdőben kóborlás váltja fel a strandon veretést, Mátrix-bőrkabátok kerülnek a fürdőruhákra, a mellek helyett pedig a szíveket pakolják ki – romantikus fordulat az új évezredben. Lukács György biztos megírná egy értekezésben, hogy Kasza Tibi az új Novalis, de mi ezúttal is top tennel jövünk, mert…..
Fekete halálként végigsöprő eurodance, Németország kulturális újrafegyverkezése, girl power, lógó gatyák és dalszövegnek hazudott gyermekmondókák - a magyar dalok után ezúttal a 90-es évek emblematikus külföldi slágerei dübörögnek a Page Not Found történelmi stúdióblogon, és már kedvet is kaptunk,…..
Végre itt a karácsony! Indul a fadíszítés, az ajándékbontogatás, és persze a nagy - kanapén kuporgós - családi tévézés. Hangolódjunk az ünnepre igazi kedvencekkel! Reszkessetek, betörők! (December 24. 21:15 TV2) "Nincs karácsony Kevin nélkül!" - tartja a népi mondás. Való igaz, hisz a hazai…..
Zsoldos Péter Régóta tartozom már magamnak és nektek is ezzel a poszttal... A science-fiction soha nem látott népszerűségnek örvend, a fantasy-val karöltve mondhatni, hogy meghatározzák a korszakot. A sci-fi a szingularitás felé való rohanás az újabb és újabb technológiai forradalmak…..
Három nővér él egy házban valahol Kamakurában. Anyjuk Sapporóban, apjuk lelépett 15 évvel ezelőtt. Egy napon telefonhívást kapnak, hogy apjuk elhalálozott. A temetésen szembesülnek vele, hogy van egy kishúguk, akit magukhoz vesznek. A történet pedig innen kezdődik...
  Mielőtt belecsapnánk a cikk közepébe, szeretném leszögezni, hogy én sem vagyok szent, és nem is kívánom az álszentet játszani. Sok sok évig használtam régebben innen onnan, nem teljesen legális forrásokból letöltött hangmintákat, plugineket és szoftvereket. Azonban, ahogy lett valamiféle…..
Koszmanót mindenki ismeri. Ő az, aki imádja, ha nincs időd hétköznap takarítani, nem veti meg az elhullott kiflimorzsát sem és portigris a legjobb barátja. ..
Az egyházi (keresztény) iskola diákjai Japánban sem szentfazekak, ráadásul a különféle gyerekkori traumáik elől sem tudnak menekülni. Yuki és Atsuko, a két korábban elválaszthatatlan barát a nyári szünetben szinte egyáltalán nem is látja egymást, miközben mindketten és még mások is végigjárják az…..
A bolygóközi sztráda egy kies szakaszán van egy kis vendéglátóipari egység, aminek forgalma ugyan már nem olyan hatalmas, mint egykoron, fura vendégből azonban így sincs hiány és még jó kis hamburger menüket is lehet fogyasztani...
Fiatal lány visszamegy a tengerparti szülőhelyére Tokióból azzal az elhatározással, hogy mindenképpen egy kis boltot nyit. Persze ez nem megy olyan egyszerűen, de ott van egy tinédzser lány is, akinek nemrég elhunyt a nagymamája...
Nyers, mocskos, cicomától mentes rock and roll. Az Appetite for Destruction lemeznek nincs gyenge pontja, az 1987 július 21-énmegjelenő album új lendületet adott a műfajnak, és a Guns N’ Rosest örökre beírta a rock halhatatlanjai közé...