Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füzessi Károly

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, úgy hallottuk, 80 százalékozok úgy gondolja, hogy el kéne törölni az óraátállítást. Hagy tegyünk fel egy egyszerű kérdést. Tudjátok-e, hogy melyik az eredeti „időszámítás”: a márciustól októberig vagy az októbertől márciusig tartó? Szavazzatok, szerintetek melyik!..
Lengyelország ma választ. Hogyan látja a lengyel politika erővonalait egy baloldali aktivista, mit gondol a Razem, az új baloldali párt erényeiről és esélyeiről, a kormányzó jobbközép Polgári Platform hibáiról, a nyerésre álló Jog és Igazságosság jelentette veszélyekről, a…..
Az utóbbi időben Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) a felsőoktatási kormányzat szemében az a boxzsák, melynek példáján minduntalan meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál. A Corvinus feldarabolására vonatkozó 2012-es terv az akkori diákmozgalom létrejöttének egyik fontos oka…..
„Életem legkeményebb szolgálati napja” – így értékelte egy rendőr a hétfő este a Keleti pályaudvaron történteket. Csak az önkéntesek lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt nagyobb baj, amikor az este 9 órakor induló müncheni vonatra akartak felszállni az utasok,…..
Hétfőn az újságolvasó lakosság nagy része órákon keresztül üveges szemmel bámult a semmibe, mert egyszerűen hihetetlennek tűnt, hogy ilyen rosszindulatú, ostoba, primitív propagandát folytat a kormány. Aztán Kovács „nem-a-kormány-feladata-hogy-számításokat-végezzen”…..
Kettős Mérce Elköltöztünk! 2015.03.19 22:06:37
A Kettős Mércét ezentúl a http://kettosmerce.blog.hu-n tudod olvasni. Kattints és olvasd a legfrissebb Mércét!..
Kijev kellős közepén katonaruhás banditák verték meg Vasyl Cherepanyn egyetemi oktatót, aktivistát, konferenciák és a Majdanon működött szabadegyetem szervezőjét szeptember 23-án. Súlyos sérüléseket szenvedett. A támadás politikai indíttatású volt. Augusztusban…..